OVAN

Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje, a ponekad vas ignoriše. Čini vam se da su mu važniji stari prijatelji od vas i zato nećete moći da sakrijete ljutnju koju osećate. Slobodni Ovnovi, trebalo bi da malo više poradite na svom izgledu. Zamenite sportsku garderobu sa nečim elegantnim i videćete da će to doneti rezultata i u vašem odnosu kod suprotnog pola.

 

BIK

Veoma vam je bitno kakav utisak ostavljate na uticajne ljude, pa ćete iz tog razloga želeti da unapredite vašu vezu i razgovarate sa partnerom o onome što vam smeta. Moguć je zajednički izlazak. Slobodni Bikovi, dopadate se osobi sa posla koja će pokušati da vas osvoji.

 

BLIZANCI

Uspevate da pronađete više vremena za voljenu osobu. Zajedno ćete rešiti neke porodične i poslovne obaveze. Možete da računate jedno na drugo. Krajem sedmice, moguće je zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci, menjate raspoloženje jer se u vama ponovo rađa želja da kraj sebe imate partnera. Sada treba da poradite na tome da to i ostvarite.

 

RAK

Venera u vašem polju ljubavi donosi vam povećanu strastvenost koju ne treba da blokirate zbog toga što se stidite svoje erotičnosti. Partneru će se to dopasti, a dopašće mu se i ako sa sebe skinete te slojeve odeće i kraj njega u krevet legnete u izazovnom donjem vešu. Slobodni Rakovi, prijatelji vam sugerišu na jednu osobu koja se i vama dopada.

 

LAV

Partner vas može iznenaditi nekim zanimljivim predlogom za izlazak, posetu ili slavlje. Potrebno vam je uzbuđenja, te pružite voljenoj osobi šansu da vam ga priušti. Slobodni Lavovi, moguće je novo zanimljivo poznanstvo sa osobom iz daleka.

 

DEVICA

Ukoliko ste u braku, pred vama je period kada ćete se više posvetiti porodičnim odnosima. Imaćete i nekoliko poseta, a osoba iz inostranstva vas može iznenaditi svojim pozivom. Slobodne Device, mogući su kontakti sa starijom osobom koji vas na jedan čudan način čine srećnim.

 

VAGA

Vage koje su u vezi moraju voditi računa o svom ponašanju narednih dana. Svaka provokacija i neprilično ponašanje mogu biti kažnjeni. Ukoliko ste dama, vodite računa da ne pređete crvenu liniju i izazovete parnerovu ljutnju. Slobodne Vage, mogućnost novog poznanstva u prodavnici, prevozu ili na kraćem putovanju.

PROČITAJTE - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024!

 

ŠKORPIJA

Partner je u dobrim odnosima sa vašim rođacima, bratom i sestrom sa kojima ovih dana provodite više vremena zajedno. Ponekad vam nedostaje taktičnosti i strpljenja. Slobodne Škorpije, ozbiljan razgovor koji vodite sa jednom osobom više vam ne prija. Nedostaje vam uzbuđenja. Riba se nada pozivu.

 

STRELAC

Sa partnerom pravite tajne planove vezane za novac koji u ovom periodu možete uspešno realizovati. Mogućnost putovanja u inostranstvo. Slobodni Strelčevi, može vas privući osoba koja je u okruženju poznata po svojoj čuvenoj zavodničkoj reputaciji.

 

JARAC

Mnogo ste osetljiviji nego inače. Spremni ste na kompromis zato što se osećate sigurno i voljeno. Ukoliko imate decu, više ćete se posvetiti njima. Slobodni Jarčevi, ovo je vaš srećni ljubavni period i trebalo bi da ga maksimalno iskoristite. Ne odbijajte osobu koja vam se udvara.

 

VODOLIJA

Partner je raspoložen za izlaske i provod kako bi se na svaki način istakao u društvu. Možete biti ponosni na partnerov uspeh. Starija osoba krije svoja osećanja prema vama. Slobodne Vodolije, osoba koja vam se nedavno udvarala još uvek ne gubi nadu da vas može osvojiti.

 

RIBE

Bićete pomalo usamljeni jer imate utisak da se svi bave nekim svojim problemima a da na vas niko ne obraća pažnju. Partner je u kontaktu sa osobom iz inostranstva i planira susret s njom. To može biti i osoba iz porodice. Slobodne Ribe, ovo je period zatišja na emotivnom planu. Možda nemate ljubav, ali zato ste stekli prijatelja.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *