POVOLJNO

Ovaj tranzit donosi odličnu koncentraciju. Nećete žuriti nigde, pa ćete studiozno i precizno pristupati svakom poslu. Imaćete živaca i za one poslove koji vam oduzimaju puno vremena a koji su po prirodni dosadni i jednolični, poput knjigovodstvenih poslova, na primer. Primetićete svaki propust a posebno ćete obratiti pažnju na čistoću i urednost. Želećete da znate da je sve na svom mestu. Tranzit donosi  kontakte sa kolegama.

NEPOVOLJNO

Možete biti jako teški za svoje okruženje u smislu da ćete sve živo kritikovati. Od toga ko i kako radi, do toga ko je šta rekao i kako je koga pogledao. Za svakoga ćete pronaći manu ili ćete biti u društvu osoba koji po ceo dan zvocaju – što si ovo ostavila ovde, a što nisi uradio kako sam ti rekao i slično.  Rasteretite želudac i nemojte preterivati sa teškom hranom. Jedite više salate, voća i povrća. Nije povoljno za traženje povišice.

LJUBAV

Svodi se na komunikaciju. Merite. partnerove reči. Neki ljubavni parovi mogu praviti planove da iznajme zajednički stan.

ASPEKTI

Tokom ovog popodneva (petak 23.6)  nas očekuju skladni aspekti koji donose uspeh na poslu, prijatnu poslovnu saradnju, uspešne poduhvate i podelu obaveza među supružnicima. Tokom večeri i noći ženske osobe neće pasti u depresiju i delovaće kao da loše vesti uopšte ne utiču na njih.

Subota (24.6) će biti u skladu sa onom starom “ Ko rano rani, dve sreće grabi”. Što ranije ustanete i obavite što imate, bićete uspešniji. Ako uveče izlazite, primetićete da će sve biti mnogo skromnije nego što ste očekivali.

Nedeljno (25.6) jutro vas može navesti da ustanete ranije nego inače. Pozovite prijatelje. U popodnevnim časovima moguć poziv, poruka ili kraće putovanje.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Obratite pažnju na zdravlje i na moguće povrede na radnom mestu.

BIK – Prilikom putovanja na posao i nazad, neophodan je oprez u saobraćaju.

BLIZANCI – Vreme je za ljubav i uživanje. Kontakti sa najmlađima.

RAK – Očekujte goste u domu.

LAV – Mogući su manji troškovi ili gubici.

DEVICA – Osluškujte nove ideje i iskoristite komunikativnost koju posedujete da ih realizujete ili plasirate.

VAGA – Zadržite svoje poslovne ideje samo za sebe. Uspeh zbog kreativnosti.

ŠKORPIJA – Prijatelji vam prenose nekakve informacije koje u vama bude ljubomoru a što je najgore, nisu tačne.

STRELAC – Ako partner planira putovanje i ako se previše oslanjate na njega, znajte da će nešto zabrljati.

JARAC – Protivnici vas inspirišu da se više potrudite oko posla.

VODOLIJA – Kada malo bolje razmislite, vi niste na gubitku već suprotno – oni koji ne prepoznaju u vama sve kvalitete koje posedujete.

RIBE – Rado biste izbegli susret sa jednom osobom iz porodice.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *