Ovan

 

Ono što najviše zabrinjava partnera i vas su finansije. U prethodnom periodu imali ste puno troškova i sada brinete da li ćete imati dovoljno za sve što ste planirali. Slobodni Ovnovi očekujte udvaranja na radnom mestu. Može vam se dopasti osoba koja bi mogla da reši vaše finansijske probleme.

 

Bik

 

Ako neko može da vam pokvari raspoloženje onda ste to vi. Naprasno menjate planove i stvarate nervozu. Partner ne može da vas prati i tu nastaje problem. Slobodni Bikovi, da bi mogli da započnete nešto novo i kvalitetno, treba prvo da raščistite neke stvari iz prošlosti.

 

Blizanci

 

Partner mašta o dužem putovanju i odmoru a vi ste zabrinuti da li ćete to moći da vam priuštite. Pazite šta pričate prijateljima jer od šale može nastati problem. Slobodni Blizanci drugi vas lako mogu zaseniti jer vam pristup i priča neuverljiva. Neko drugi je zanimljiviji. Promenite taktiku.

 

Rak

Sunce u vašem znaku donosi vam period slavlja, proslava, svečanosti i odmora. Postavljate se kao autoritet i ovog puta će biti po vašem. Slobodni Rakovi , uticajna osoba počinje da obraća pažnju na vas. Upravo iz tog razloga želi da porazgovara sa vama i bude u kontaktu, kako bi dobila neku približniju sliku o vama.

 

Lav

 

Kada je vaš brak u pitanju ovo je nepovoljna sedmica u kojoj će partner biti nervozan a neke vaše želje mogu ostati neispunjene. Biće vam najlepše kada ostanete sami. Slobodni Lavovi, Venera se još uvek nalazi u vašem prvom polju ali vi ste nesigurni i trenutno vas više privlači tajna osoba nego bilo ko drugi.

 

Devica

 

Partner i vi se ne razumete i ovih dana ćete osetiti sve vaše suprotnosti. Razočarani ogu mpotražiti utehu u nekom drugom, u kasnim večernjim časovima, kada partner zaspi. Slobodne Device, ono što vam se sada nudi je tajna ljubavna veza, ali pazite. Neko može saznati za nju.

 

Vaga

 

Primećujete da se partner sve manje trudi oko vas Trebalo bi da se zapitate zašto je to tako. Odluke menjate u poslednjoj sekundi i niko ne može da predvidi sledeći vaš potez. Pratite intiuciju. Slobodne Vage moguće  je novo poznanstvo posredstvom prijatelja. U pitanju je osoba koja ima  jak ego i upravo je to ono što vam se neće svideti.

Škorpija

 

Prija vam to što se nalazite u centru pažnje i što mnogima padate uoči zajedno sa partnerom ali ima i puno toga što vam se ne dopada kod voljene osobe i što bi vi rado promenili a ne znate kako. Slobodne Škorpije, ljubavna afera na poslu se može pretvoriti u pravi skandal.

 

Strelac

 

Ovo je definitivno vaša godina za odmor i uživanje. Ako partner bude sprečen da krene sa vama na letovanje, vi ćete otići sami. Slobodni Strelčevi jedna osoba iz daleka će vas obradovati svojim dolaskom. Novo poznanstvo je moguće u kladionici, kockarnici, bioskopu ili inostranstvu.

 

Jarac

 

Svi vaši potezi u prethodnom periodu su bili pogrešni i umesto da se popravite, vi pravite još veće greške. Partner je u  pravu šta vas kritikuje. Moguć poklon. Slobodni Jarčevi, ne dajete dovoljno satisfakcije osobi kojoj se dopadate i zbog toga ona odustaje od vas.

Vodolija

 

Partner i vi potpuno različito doživljavate ljubav. Ono što vam treba, vi ne dobijate. Napetost i nezadovoljstvo. Ljutnja i oproštaj. Slobodne Vodolije, odbićete jednu osobu iz inata. Ako se ona dopada svima to ne mora da znači da će i vama. Oduvek ste imali poseban ukus.

Ribe

 

Neiskrenost, prećutkivanje i laž mogu biti problemi u vašem emotivnom odnosu , nešto preko čega vaš partner ne želi da pređe. Ukoliko ste krivi, izvinite se. Slobodne Ribe, dopadate se jednoj Devici a Lav čeka da joj se javite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *