POVOLJNO

Pravo je vreme da pođete na put koji ste planirali, da obavite poziv koji ste odlagali, odete u šoping, pročitate knjigu ili nešto napišete. Na primer, možda baš budete bolje spoznali sebe ukoliko bi počeli da zapisujete svoje misli i zapažanja iz okruženja.  Idealno je vreme da se posvetite rođacima ili da se družite sa svojom i tuđem decom.  Budite radoznali i pitajte ono što vam nije jasno. Nije sramota ne znati!

NEPOVOLJNO

Ukoliko je ljudima dosadno oni mogu pričati između sebe i o onim stvarima koje ih se ne tiču. To bi mogli nazvati ogovaranjem. Pazite kome ste poverili vaše tajne.

LJUBAV

Ovaj tranzit može doneti bliskost između dvoje ljudi kroz razgovor, šetnju ili putovanje. Podelite jedno sa drugim svoja razmišljanja i osećanja.

ASPEKTI

Tokom četvrtka (13.7) u sredini dana ćete biti veoma aktivni gledajući da završite sve. Nekima može biti nepodnošljivo vruće. Ljutnja i naprasitost ženske osobe. Akcija. U popodnevnim časovima možete očekivati poziv ili poruku. Kraće putovanje. Veče donosi distanciranost, nekakvo odlaganje i neraspoloženje.

U petak (14.7) Mesec ne pravi značajne aspekte sa drugim planetama pa ovaj dan može proći u razmišljanjima bez konkretne akcije. Čak je moguće odlaganje putovanja, problem u prevozu, zastoj u komunikciji ili problem sa internetom.

U subotu (15.7) preko dana ćete biti bliski sa ženskom osobom čije će vam društvo prijati. Komplimenti. Možete kupiti nešto zbog čega ćete biti zadovoljni. Oprez u vožnji, posebno ako vozite neispavani ili bolesni.

PROČITAJ NAJNOVIJE: AVGUST 2023 - MESEČNI HOROSKOP!

KAKO OVAJ ASPEKT DELUJE NA VAS?

OVAN – Nemojte biti skromni kada pričate o svojim uspesima i dostignućima.

BIK – Mogući su manji dobici.

BLIZANCI – Bićete u centru pažnje. Prijaće vam izlazak ili večernja šetnja.

RAK – Ne uspevate da izrazite svoju ličnost. Jedna osoba vas može “ispaliti”.

LAV – Pozovite prijatelje. U njihovom društvu vam nikad nije dosadno a sada ćete dobiti informacije koje će vam imponovati.

DEVICA – Stremite ka poslovnom uspehu.

VAGA – Obradovanje preko prijatelja iz inostranstva.

ŠKORPIJA – Ljubomora. Pojačana seksualna želja.

STRELAC – Naredna dva dana posvetite partneru. Oni slobodni treba da što manje vremena provode kod kuće.

JARAC – Dešavanja na poslu. Kolega je bolji od vas i vreme je da to priznate.

VODOLIJA – Posvetite vreme najmlađima. Ljubavna udvaranja i flert.

RIBE – Ponekad treba poslušati mlađe od sebe.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *