Prikazani aspekti su egzaktni ali često njihov uticaj traje po nekoliko dana, minimum 3,4 pre i 3,4 dana posle egzaktnog susreta. Zbog toga možete misliti kako vam se nešto desilo ranije od predviđenog datuma.

01 AVGUST – MARS TRIGON JUPITER (13)

Jeste da je vreme godišnjih odmora ali za neke ovaj datum može doneti početak novog posla ili novo zaposlenje. I tranzitni Mesec će biti u znaku Vodolije što govori da će okretanje novog lista biti pozitivno i nagrađeno od strane planeta. Svi poslovi započeti na današnji dan mogu se pokazati uspešnim, a ukoliko prelazite na novo radno mesto, velike su šanse da budete baš zadovoljni. Ako ste poslodavac a želite nekoga da zaposlite, bićete veoma zadovoljni novim radnim a njegova produktivnost, nove ideje koje može samo da donese neko sasvim svež i nov bez zadrške, može biti na obostranu korist.

01 AVGUST – MERKUR OPOZICIJA SATURN (5)

Ono što bi trebalo da izbegavate ovog dana je postavljanje dodatnih pitanja i neku dublju umnu raspravu. U razgovoru možete biti prekidani ili vam sagovornik neće dopustiti da završite rečenicu do kraja jer će već znati šta ste hteli da kažete. Razmislite o tome da bi odlaganje putovanja bilo mnogo pametnije nego da negde putujete na silu i pošto – poto. Izbegnite veće kupovine.

06 AVGUST – SUNCE KVADRAT JUPITER (14)

Lako možete preceniti svoje sposobnosti ili potceniti svog protivnika, što opet može biti na vašu štetu. U poslu ćete imati prevelika očekivanja oko zarade što je potpuno pogrešno jer bi trebalo da razmišljate i planirate po najgorem ishodu vaših očekivanja. Muškarci mogu trošiti više novca ili imati ogromna ulaganja u posao. Takođe, muškarcima ovog dana sve može biti malo, pa će želeti još, više i više. Putovanje u inostranstvo ili proširenje posla je moguće samo ako imate kapital.

09 AVGUST – VENERA KVADRAT URAN (22)

Retrogradna Venera ukazuje na probleme koji su nastali u prošlosti a koji sada dolaze na naplatu. Nagomilano nezadovoljstvo sada može izaći na površinu. Neke, posebno ženske osobe, kao i osobe koje su rođene sa Ascendentom u znaku Vage i Bika, mogu biti eksplozivne i naljutiti se. Svako ima svoju granicu, a vi se potrudite da je ne pređete. Ovaj tranzit može doneti finansijske neprilike, nezadovoljstvo zbog novca ali može uticati i na naša osećanja. Povređene osobe lako mogu preseći nešto što im smeta, pa čak i prekinuti toksičnu vezu. Rastanak zbog putovanja.

PROČITAJ PRIČU - KAKO IZABRATI ASTROLOGA

09 AVGUST – MERKUR TRIGON JUPITER (14)

Srećom, ovog dana nas očekuje i jedan pozitivan aspekt koji je najpovoljniji za duža i kraća putovanja, kupovinu automobila, prevoznih sredstava, tehnike, računara, telefona itd. Donosi srećne okolnosti i lepe vesti. Možete imati neočekivanu pomoć prilikom putovanja. Tranzit pogoduje za decu, koje možete obradovati sa nečim što vole i priželjkuju. Idealan dan za pokretanje trgovine ili posla preko interneta. Dobici na kraćem putovanju. Sreća kroz mlađu osobu.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

13 AVGUST – SUNCE KONJUNKCIJA VENERA (20)

Ovo je povoljan tranzit i može da ukaže na lepa okupljanja i dešavanja, posebno unutar porodice. Možete biti pozvani na slavlje, svečanost, venčanje, rođendan ili raditi na organizciji istih. Ovo je period i kada će mnogi planirati odmor a muškarci će posebno želeti da odmaraju, uživanju u hrani i piću i troše novac. Očekujte dobitak ili poklon preko muške osobe – oca, muža ili šefa. Idealno je vreme da posetite frizera ili da promenite frizuri a povoljni aspekti će trajati nekoliko dana. Koncerti, svečanosti i manfiestacije održani ovih dana mogu biti jako dobri a vi ćete uživati.

15 AVGUST – SUNCE KVADRAT URAN (23)

Povećanje nervoze i nestrpljivosti. Vaš poslodavac može biti izuzetno neraspoložen ili će biti na kraju živaca zbog nekih pitanja, pa gledajte da mu se sklonite sa puta kako ne bi izvukli deblji kraj. Muškarci mogu biti eksplozivni i pokazati zube. Ako vas suprug ubrzava, onda se stvarno potrudite da mu udovoljite. Kada je posao u pitanju, ovaj tranzit će ukazati na sve nesavršenosti i na to da je potrebno da radite na sebi i prilagođavate se. Izađite iz zone komfora. Neka nezadovoljstva se mogu pretočiti u otkaze, promene radnog mesta i ishitrene postupke. Policija vas može iznenaditi a nekima i naplatiti kaznu zbog brze vožnje.  Izbegavajte preterano izlaganje na suncu.

16 AVGUST – MARS TRIGON URAN (23)

Ovo je tranzit koji donosi novine na poslu, nove tehnologije rada, nove kolege ali i nove poslovne projekte. Ono što je jako važno da ćete biti ograničeni sa vremenom i da morate biti brzi kako bi bili na nivou zadataka. Gledajte da budete otvoreni za nove ideje i za nešto drugačije jer ako niste niste, onda će ovaj tranzit ukazati da je vreme da svako krene svojim putem. Poznanstva sa muškarcima koji su neobičnog karatkera ali i ispred svog vremena. Uzbuđenje.

22 AVGUST – VENERA KVADRAT JUPITER (15)

Tranzit koji može da donese nezadovoljstvo onim što imate. On vas podseća da niste zadovoljni, ne zato što to vama nije dovoljno već zato što drugi imaju više od vas. Upravo taj prirodni rivalitet sa drugim ljudima u vama može probuditi osećaj nezadovoljstva. Ako vam neko bude tražio novac na zajam, neće biti skroman u svojim očekivanjima. Ukoliko vi tražite da vam odobre kredit, možda nećete biti zadovoljni uslovima koje ćete dobiti od banke. Veća zaduženja koja mogu biti na nerealnoj osnovi. Veliki troškovi.

24 AVGUST – MARS TRIGON PLUTON (28)

Može doći do reorganizacije posla, do nekakvog premeštanja i transformacije na poslu u cilju proširenja ili poboljšanja rada. Muškarci mogu biti posesivni i ljubomorni ili su njihova osećanja povređena zbog nepravde koja im je načinjena. Obratite pažnju na muškog kolegu koji je pretrpeo manju štetu u poslednjoj sedmici. Osoba iz inostranstva može želeti da obnovi poslovnu saradnju ili će vam to ponuditi osoba koja dolaze iz islamske zemlje.

27 AVGUST – SUNCE OPOZICIJA SATURN (3)

Dolazi do manjeg zastoja u saobraćaju a obratite pažnju i na policijske kontrole. Usporite! Ne žurite nigde. Ako se parkirate na nedozvoljenom mestu u glavnu gradu pazite da vam pauk ne pokupi auto. Ovaj tranzit ukazuje i na nekakvu prepreku i sezonu završetka odmora zbog obaveza koje vas očekuju. Muškarci mogu biti nesnalažljivi ili pretrpeti nekakav nesupeh koji će im pokvariti raspoloženje. Nemogućnost da dođete do uticajne osobe i razgovarate sa njom. Odlaganje razgovora. Odlaganje putovanja. Neuspeh. Niti je pobeda vaša niti je vaš poraz.

Ukoliko želite da otkrijete kako će ovi aspekti uticati na vaš život, kontaktirajte svog astrologa. Ako se odlučite da to budem ja, biće mi zadovoljstvo.

Možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

Astro Kalendar

1 AVGUSTavgust 2023 - mesečni horoskopdecadešavanjadobitakdublja umna raspravaduža i kraća putovanjaeksplozivnostfinansijske neprilikegranicaishitreni postupciizbegavateizlaganje na suncu. 16 AVGUSTizlazak iz zone komforakapital. 09 AVGUSTkaznakreditkupovina automobilakupovine. 06 AVGUSTlepa okupljanjalepe vestiljubomoraMars trigon JupiterMars trigon PlutonMars trigon UranMerkur opozicija SaturnMerkur trigon Jupitermuškarcinagrađenonaplataneobični karakterinepravdaneraspoložen poslodavacnervozanesavršenostinesnalažljivostnestrpljivostnesupehneuspehnezadovoljstvonovacnovac na zajamnove ideje. 01 AVGUSTnove kolegenove tehnologijenovi listnovine na poslunovo radno mestonovo zaposlenjeobavezeočekivanja oko zaradeodlaganje putovanjaodmaranjeOdmorograničeno vremeorganizacijaosećanjaosoba iz inostranstvaotkaziotvorenost za nove idejepametnijeplaniranjepobedapočetak novog poslapoklon. 15 AVGUSTpokretanje trgovinepolicijapolicijske kontrolepomoć prilikom putovanjaporaz.porodicaposaoposao preko internetaposesivnostposlodavacposloviposlovna saradnja. 27 AVGUSTposlovni projektipostavljanje dodatnih pitanjapotceniti protivnikapozitivan aspektpozitivnopreceniti sposobnostipremeštanjepreprekeproblemeproduktivnostpromene radnog mestaproširenje poslaprošlostputovanjeputovanje. 09 AVGUSTračunariraskid vezerazgovorreorganizacija poslaretrogradna venerarivalitetrođendansilaslavljesreća kroz mlađu osobu. 13 AVGUSTsrecne okolnostiSunce konjunkcija Venerasunce kvadrat jupiterSunce kvadrat UranSunce opozicija Saturntehnikatelefonitransformacijatranzitni Mesectrošenje novcatroškovi. 24 AVGUSTulaganjauspešniuticajna osobauzbuđenje. 22 AVGUSTuživanjevenčanjevenera kvadrat jupiterVenera kvadrat Uranvreme godišnjih odmorazadovoljnizaduženjazaposlenjezastoj u saobraćajuzavršetak odmoraznak Vodolije

4 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *