POVOLJNO

Aktiviraćemo se samo ako nas zarada dovoljno motiviše. Tada ćemo biti nestrpljivi da što pre svoje ideje sprovedemo u delo kako bi što pre došli do novca. Ovaj tranzit nam donosi dobitke ali novčane transakcije, kupovinu i prodaju deviza, odlaske do bankomata i slično. Ukoliko osećate nespokoj i nervozu (a mnogi se upravo osećaju tako) spas možete potražiti u šumu lišća velikog platana, hrasta ili lipe. Otiđite u prirodu, park ili selo i preporodićete se.

NEPOVOLJNO

Možete osetiti nezadovoljstvo zbog novca ili biti zabrinuti da li ćete imati dovoljno za sve. Ženske osobe mogu biti naročito nezadovoljne pa čak spremne i da daju otkaz kako bi se snašle bolje. Ovog puta će i najsmireniji ljudi biti primetno nervozni. Nije pravo vreme da menjate svoj jelovnik ili da probate novu vrstu hrane jer vam se neće svideti. Deca mogu imati alergijske reakcije.

LJUBAV

Sve vreme ćete pokušavati da budete mirni da bi izbegli produbljenje sukoba sa partnerom. Dame će biti veome nervozne.

ASPEKTI

Ponedeljak popodne (7.8) vam donosi sreću prilikom završavanja započetih poslova i podršku starije i mudre ženske osobe.

Utorak prepodne (8.8) je povoljno za kraće putovanje, prikupljanje dokumentacije, odlazak u šoping, nabavku, obavljanje poziva i važnih razgovora. Sreća preko ženske osobe iz daleka ali kada su u pitanju odnosi sa partnerom, ne očekujte previše jer ćete verovatno biti prepušteni sami sebi ili će biti potreban kompromis da se postigne nešto što želite, što je malo teže. Popodne donosi energičnost, pa ćete imati volje da obavite sve što ste planirali. Dame se mogu sa pravom ljutiti.

U sredu prepodne (9.8) ženska osoba može biti u problemu i potrebna joj je pomoć. Neko će pokušati da vam traži pozajmicu.

PROČITAJ I OVO: DO KADA TRAJE RETROGRADNA VENERA?

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Stižu vam dobici. Ženska osoba može poljuljati vaš vredonosni sistem.

BIK – Nervoza zbog novca. Zabrinutost.

BLIZANCI – Najmirnije spavate kada neke stvari ne znate.

RAK – Prijatelji vam se mogu iznenadna najaviti. Saslušajte njihovu ljubavnu priču.

LAV – Ne mora da znači da su sve prilike koje imate tako povoljne kao što izlgedaju. Ni čokoladicu ne znate da li će vam se svideti dok je ne zagrizete.

DEVICA – Osoba iz daleka vam daje lažno obećanje.

VAGA – Izmiritite dugovanja koja imate. Ljubomora.

ŠKORPIJA – Partner će da vam pravi pitanje. Njemu je potrebno samo malo pa da eksplodira.

STRELAC – Možete biti iznenađeni postupkom jedne osobe sa posla.

JARAC – Brinete zbog dece ili sa njima možete imati lošiji odnos. Jarčevi u vezi će ugroziti svoju ljubav.

VODOLIJA – Moguće su promene u kući.

RIBE – Moguć je manji dobitak. Mlađa osoba čeka da joj se javite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *