POVOLJNO

Ovaj tranzit je povoljan da osveženje pronađete negde pored vode, jezera ili na bazenu. Tu može biti centar dešavanja i okupljanja. On nam može doneti podršku veoma bliskih ljudi koje čak smatramo članovima porodice. Neko ko će nas saslušati, na koga se možemo osloniti u pola dana ili noći, kome ćemo se poveriti, najbolja podrška u kritičnim trenucima upravo nas očekuje ova dva dana. Ovaj tranzit budi ljudskost i želju da pomognemo drugima bez obzira na veru i naciju. Uspeh u rešavanju stambenog pitanja. Kontakti sa porodicom.

NEPOVOLJNO

Plačljivost. Preemotivnost. Ispijanje alkohola. Depresivnost. Preterano burne reakcije. Članovi porodice vas mogu preopteretiti svojim problemima.

LJUBAV

Bićete brižni i zaštitnički nastrojeni prema voljenoj osobi. Čak ćete želeti da rešite njene probleme. Oni u vezama mogu više vremena provoditi kod partnera u kući družeći se sa njegovom porodicom.

ASPEKTI

U noći između subote i nedelje Mesec u sekstilu sa Marsom donosi preduzimljivost, igru zavođenja, naglašen seksipil ali i napetost u odnosima.

Nedelja ujutru (15.7) donosi stare navike i kontakte sa starijim ljudima. Čuvanje tradicije. Popodne i veče su mnogo bolji jer donose smeh, druženje i srećne okolnosti kroz druge ljude. Iskreno radovanje.  Obradovanje preko ženske osobe.

Ponedeljak (16.7) negde u sredini dana možete da očekujete promene, iznenađujuće vesti i kontakte sa prijateljima koji će želeti da sa vama podele nešto novo. U popodnevnim časovima nas očekuje MLAD MESEC U RAKU – što govori o intezivnim osećanjima i osećaju brige. Planovi vezani za gradnju ili stambeni prostor se mogu ostvariti.

PROČITAJ VIŠE: O TOME KAKO NA NAS UTIČE TRANZIT MARSA U DEVICI!

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Pomozite ukućanima. Ko će ako ne vi?

BIK – Nešto što najbolje možete učiniti je u ovom trenutku je da saslušate druge i pokušate da ih uverite da će sve biti u redu.

BLIZANCI – Uspeh u trgovini. Manji dobitak.

RAK – Trebalo bi da se pobrinete oko svog izgleda. Istaknite svoj prirodnu privalčnosti i ne preterujte ni u čemu.

LAV – Jedna osoba će vas slagati.

DEVICA – Brinete tuđe brige. Nemojte se upoređivati sa ostatkom sveta. Buntovnički duh.

VAGA – Poslovni uspeh. Širite kontakte preko posla kojeg se bavite.

ŠKORPIJA – Moguće je putovanje u inostranstvo. Gledanje filmova.

STRELAC – Proradiće vam sujeta ali i ljubomora.

JARAC – Partneru je potrebna vaša zaštita a ne kritika.

VODOLIJA – Ne inatite se da pokažete kako sve možete sami. To nije istina.

RIBE – Obavezno izađite u negde u grad. Gledajte da sebi priuštite nešto za uživanje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *