KAKO DELUJE MERKUR U STRELCU?

Dok se Merkur nalazi u znaku Strelca, fokusiraćete se na velike stvari, zanemarujući sitnice i detalje. Tokom ovog perioda, komunikacija među ljudima će biti intenzivnija, a često ćete biti skloni da ne prestajete s pričom. Stoga obratite pažnju da i drugi imaju priliku izraziti svoje misli.

 

Ovo je vreme kada ćete poželeti da u razgovoru vidite osobu s kojom komunicirate, te će se često koristiti video pozivi. Merkur u Strelcu teži proširivanju znanja i nikada nije zadovoljan malim stvarima. Ovaj Merkur voli da uči i proširuje horizonte. Iz tog razloga, ovaj period je idealan za učenje, polaganje ispita, pisanje diplomskih i seminarskih radova i slično. Obaveze na fakultetu su u punom zamahu, a ovaj tranzit ih može olakšati, stoga ga iskoristite maksimalno.

DOKUMENTI

 

Merkur u Strelcu je izuzetno povoljan za učenje stranih jezika, pa pokušajte naučiti što više nepoznatih reči jer će vam sada to ići mnogo lakše nego inače. Istovremeno, u ovom periodu lako možete ostvariti putovanje u inostranstvo ili intenzivirati kontakte s ljudima iz drugih zemalja. Iskoristite ovu fazu za sređivanje stranih dokumenata ili dokumentacije vezane za stranu zemlju, jer je povoljan trenutak za apliciranje za vizu ili predaju dokumenata za državljanstvo, uz mogućnost dobijanja pozitivnih vesti.

SVAKODNEVNICA

 

Tokom prolaska Merkura kroz znak Strelca, primetićete povećanu sklonost praćenju televizije i filmova strane produkcije. Merkur kao planeta trgovine i saobraćaja, zajedno sa Strelcem kao znakom proširenja i prosperiteta, može doneti veći promet, zaradu i više posla. Nažalost, očekujte i porast cena u radnjama, što može rezultirati time da mnoge stvari postanu skuplje.

 

U toku ovog tranzita, preporučuje se razmatranje kupovine tehničkih uređaja i automobila. Postoji mogućnost profitiranja putem kupoprodaje prevoznih sredstava ili tehničkih uređaja. Sada je idealno vreme da nešto oglasite i dodatno zaradite.

Deca će biti radosna. Razmišljanje o pozitivnim stranama života. Optimizam.

Od poznatih ličnosti, Merkur u Strelcu, u svom natalu imaju: Karla Sarkozi, Vanesa Paradis, Isak Njutn, Džimi Hendriks, Tina Tarner, Žak Širak, Vudi Alen, Frenk Sinatra, Bjork, Stiven Spilberg, Šarl de Gol, Marija Kiri, Riki Martin, Indira Gandi, Alber Kami, Ričard Barton, Dostojevski, Pablo Eskobar i drugi.

KAKVE ASPEKTE PRAVI MERKUR NAREDNIH DANA?

 

10,11 i 12. novembar – Merkur kvadrat Saturn – može da aktivira odlaganje nekih susreta, probleme u komunikaciji, nesuglasice, probleme u školi, loše rezultate na testu, kazne za parkiranje, kazne za brzu vožnju, nemogućnost da pronađete parking mesto, probleme u odnosima sa decom, dosadu u komunikaciji, itd.

Od 10.11 do 21.11 – Merkur sekstil Venera – donosi povećanje komunikacije između dve osobe koje su zainteresovane jedne za drugu. Povoljno vreme je za priču, zanimljive susrete, dopisivanje sa nekim ko vam je drag. Ovaj tranzit donosi zbižavanje kroz poveravanje jedno drugome. Mentalna bliskost. Slična interesovanja. Mogućnost zajedničkog putovanja ili susret na putovanju. Mladi mogu imati sreće po pitanju ljubavi i vrlo brzo se zaljubiti i započeti vezu. U nekim lošijim kombinacijama, ovaj tranzit može doneti kontakte sa dve osobe u isto vreme. Pravo je vreme da kupite sebi odevni predmet koji vam dobro stoji ili da sebe počastite nečim što volite.

20 i 21.11 – Merkur trigon Kiron – Izbegnite kupovinu da se ne biste prevarili. Pazite šta kome pričate.

24.11 – Merkur inkonjunkcija Uran – Moguća su iznenadna dešavanja i planovi koji dolaze u deliću sekunde. Susret sa prijteljem. Iznenadna kupovina. Nenadano putovanje.

Od 25 do 29.11 – Merkur kvadrat Neptun – Ovaj tranzit ukazuje da je potreban oprez jer može da donese razbijanje iluzija i otkrivanje tajni. Pazite da vas neko ne slaže ili prevari. Čuvajte ono što je vaše jer ovih dana lopovi mogu biti aktivniji nego inače. Proverite dokument koji potpisujete. Ne vidite slona pred nosom! Obratite pažnju!

1 i 2. decembar – Merkur sekstil Saturn – Idealno za ozbiljne razgovore, kontrolu završenih poslova, pregled dosadašnjeg posla i završavanje započetih obaveza.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS?

OVAN – Ne zaboravite da platite jedan račun.

BIK – Potreban je oprez prilikom putovanja u inostranstvo ili na auto putu.

BLIZNACI – Vreme je da se posvetite partneru. Razmislite o svojim greškama.

RAK – Posao se širi a vi niste u mogućnosti da postignete sve na vreme.

LAV – U početku možete odbaciti mogućnost da dozvolite mlađoj osobi da vam se približi ali kasnije ćete se predomisliti.

DEVICA – Ovaj tranzit donosi pojačanu komunikaciju sa porodicom i ukućanima.

VAGA – Idealno vreme je za učenje stranog jezika ili izražavanje svojih misli kroz pisanje dnevnika, bloga ili knjige.

ŠKORPIJA – Nekoliko manjih dobitaka. Uspeh u trgovini.

STRELAC – Otvara vam se jedno putovanje u kojem ćete uživati.

JARAC – Ako već niste sigurni da poznajete dobro neku materiju, onda je bolje da nešto prećutite.

VODOLIJA – Kontakti sa prijateljima i moguće zajedničko putovanje.

RIBE – Krasiće vas kreativnost i maštovitost. Zapaženi poslovni rezultati.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *