OVAN

Preko noći možete doneti odluke da nešto promenite u svom životu. Ovo je trenutak buđenja i shvatanja ko vam je najpreči. Venera u polju partnerstva vam donosi izmirenje i veću bliskost sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi, želeli bi vezu a i ne bi jer shvatate šta to gubite a šta dobijate. Dopada vam se jedna Vaga.

BIK

Partneru se ne dopada to što ponekad uradite po svome bez konsultovanja sa njim. Ne zaboravite onu staru :” Dogovor kuću gradi”. Slobodni Bikovi, jedna osoba sa posla vas simpatiše a i vi nju. Na pomolu je period u kojem ćete uživati.

BLIZANCI

Razmišljate kako da se postavite prema partneru i kažete šta mislite a da ga ne uvredite. Shvatate da će to ići jako teško. Partner može odložiti zajedničko putovanje zbog obaveza. Slobodni Blizanci, u zadnje vreme ste dosta usamljeni i zbog toga je potrebno da što pre nešto promenite u svom životu i napravite mesta za nekog ko vas je stvarno vredan.

RAK

Partner može postati ćutljiviji nego obično ali ne treba da vas to toliko brine. Posmatrajte njegove postupke! Odlično je vreme za proširenje porodice! Osmislite veče samo za vas dvoje. Slobodni Rakovi, Venera u vašem polju ljubavi donosi nove prilike a nekim Rakovima i početak nove ljubavne veze.

LAV

Ono što vam može doneti naredni period je potpuno drugačija interesovanja od partnera. Gledajte da poštujete izbor onog drugog ali i da pronađete zajedničku aktivnost kojoj se radujete. To može biti bilo šta. Od jutarnjeg rituala ispijanja kafe do šetnje po okolini. Slobodni muškarci Lavovi, može vam se dopasti mršava ženska osoba. Slobodne žene Lavovi, muškarac vojničkog držanja vam je neodoljiv.

DEVICA

Ovaj vikend nije povoljan za vaš partnerski odnos jer donosi udaljavanje i nemogućnost da sa partnerom ostvarite veću bliskost a to može biti i zbog putovanja a samim tim i fizičke razdaljine. Slobodne Device, postoji jedna osoba koja vam vraća sampouzdanje i veru u sebe. Pored nje se osećate sigurno a to može da bude dobar početak za ljubavni odnos.

PROČITAJ - Šta nam donosi tranzit Venere kroz znak Vage?

VAGA

Morate osetiti uticaj planete ljubavi. Sada ste bukvalno u njenoj milosti a za sve ono lepo zahvalite njoj. Partner će želeti da neprestano bude u vašem prisustvu. Prisnost. Slobodne Vage, moguć je početak nove ljubavne veze. Zaljubljive ste prirode.

ŠKORPIJA

U vašem slučaju, ovo je period koji će probuditi sumnje u postojeći odnos a neke Škorpije se mogu zainteresovati za jednu osobu o kojoj će početi tajno da maštaju. Slobodne Škorpije, možete ući u tajnu aferu sa mlađom osobom i to je to. Ne očekujte ozbiljnu vezu.

STRELAC

Ako neprestano budete prekidali partnera kada ima nešto da kaže on se lako može naljutiti zbog takvog vašeg postupka. Može doći do odlaganja zajedničkog putovanja ili druge planirane aktivnosti. Slobodni Strelčevi, počinje da vam se sviđa osoba sa posla a od želje da na vreme prekinete taj odnos može se dogoditi da postanete još bliskiji. S druge strane, imponuje vam sve to.

JARAC

Vaš problem je što sve držite u sebi umesto da kažete šta vas to muči. Ovako, trpite i nadate se da će se samo od sebe nešto promeniti a to se ne dešava. Slobodni Jarčevi,ljubavni kontakt bi mogao da se ostvari preko osobe sa posla koja radi u visokoj državnoj instituciji.

VODOLIJA

Ponekad muškarci i žene potpuno drugačije gledaju određene stvari i upravo sada ćete shvatiti kolika je razlika između vas. Ako se iskreno volite, nadomestićete nedostatke i uspostaviti harmoniju. Slobodne Vodolije, sve može početi od neobaveznog seksa i ne sluteći da tu može biti nešto više.

RIBE

Primetiće da se partner preko noći oraspoložio pa se zapitajte šta je pravi razlog takve očiglene promene. Zapitajte se i šta mu to vi niste omogućili a neko drugi može. Nije kasno da se okrenete voljenoj osobi, volite i budete voljeni. Slobodne Ribe, ne mora da znači da je neko manje privlačan, pametan i mudar ako je mlađi od vas.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *