Kako deluje Merkur u Blizancima?

Najbrža planeta Sunčevog sistema će ostati veoma kratko ali će za to vreme biti u znaku svog sedišta, gde će pokazati svoje najjače dejstvo. U ovom znaku Merkur je  svoj na svome.

Naredne dve nedelje su veoma povoljne za komunikaciju među ljudima. To znači da ćete odjednom uspeti da izrazite sve ono što mislite ili osećate. Više neće postojati problem da kažete ono o čemu razmišljate a možete se iznenaditi činjenicom da oko nas postoje puno ljudi koji su vešti u priči i izražavanju. Upravo zbog toga, o nekim osobama možete promeniti mišljenje na bolje. Nemojte ceniti nekoga na osnovu tuđeg mišljenja ili na osnovu fotografija, već na osnovu komunikacije uživo.

Iskoristite ovaj tranzit da nešto napišete bez obzira da li je to stih, žalba, blog ili ljubavno pismo.

Merkur u Blizancima  donosi pojačanu trgovinu u svim oblicima, potrebu za većom informisanošću, čitanjem, zapažanjem i putovanjima.

Ukoliko se bavite trgovinom, marketingom, saobraćajem i prevozom, ako je vaš posao vezan za pisanu ili usmenu reč, ovo je period kada ćete zablistati.

Naravno, ono što nije povoljno u ovom tranzitu je to što će mnoge osobe želeti da pričaju o bilo čemu , ne razmišljajući da li je trebalo nešto da kažu ili ne. Upavo brzopletost može doneti probleme u odnosima. Zbog toga je najbolje da neke stvari zadržite samo za sebe jer sve što kažete može biti prepričano na nekom drugom mestu.

Ovo je i period kada će novinari raditi punom parom a samim tim, mnogi naslovi će biti osmišljeni samo da ih vi otvorite i pročitate.

 

Još jedna nepovoljnost ovog tranzita je to što vas može interesovati više stvari, možete imati više interesovanja i započinjati dve ili više stvari istovremeno. Zbog toga možete gubiti energiju i površno pristupati jer nećete imati dovoljno vremena za sve.

 

Idealno vreme je za sve vrste učenja, za učenje vožnje, za polaganje testova i ispita.

Ako planirate da kupite automobil, motor, bicikl ili neko drugo prevozno sredstvo, ili od uređaja – telefon ili televizor, sada je izvrstan period za to.

 

Zbog Merkura u Blizancima, neće biti čudno ni da u isto vreme radite dva posla, da se dopisujete ili komunicirate sa dve osobe u isto vreme.

Želećete da budete obavešteni o svemu što se dešava oko vas, a saznanja ćete sticati kroz razgovor sa drugim ljudima ali i informišući se kroz štampu, internet i TV. Neki od vas listaće male oglase ili pratite reklame i popuste objavljene u novinama.

 

U toku ovog tranzita vodićete interesantne razgovore sa prijateljima, rođacima i  komšijama (uživo ili putem sredstava komunikacije), sklapaćete nova poznanastva jer ćete mnogo lakše započinjati konverzaciju sa ljudima koji se nađu u vašoj blizini. Ujedno ovo je period i pojačanih dešavanja koje će biti propraćene u sredstvima informisanja.

 

U ovom periodu deca će takođe želeti da skrenu pažnju na sebe svojom radoznalošću, igrama, učenju, a ona manja će brže savladati prve reči ili napraviti prve korake.

Odličan je period za najmlađe koji će biti radoznali, željni igre i novih saznanja. Obradujte decu sa nekom novom igrom ili igračkom.

 

Merkur u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznete ličnosti poput: Tom Kruza, Dalaj Lame, Princa Vilijama, Odri Hepbern, Meril Strip, Če Gevare, Nikole Tesle, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Muamer El Gadafija, Hju Lorija (Dr. Haus), Franc Kafke, Fransoaz Sagan, Karla Maksa, Žan Pol Sartra i drugih.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI MERKUR?

 

15 i 16.6 – Merkur kvadrat Saturn – Gledajte da u komunikaciji budete jasni i koncizni. Ne trošite vreme drugim ljudima. Odlaganje putovanja. Duže čekanje. Zastoji na putu. Pojačane kontrole. Loš period za trgovinu. Izbegnite kupovinu nove tehnike ili automobila.

17 i 18.6 – Merkur sekstil Venera – Prijatne vesti i društvo koje će vam u svemu odgovarati. Ustupak preko mlađe osobe. Dobitak na kraćem putovanju ili kroz trgovinu. Lepe vesti i okolnosti.

20,21 i 22.6 – Merkur sekstil Mars – Morate strastvenije braniti svoje mišljenje i pokazati da mislite svojom glavom. Verbalno nadmetanje ili sukobljavanje. Bićete žustriji i vatreniji nego inače. Manji problemi u saobraćaju, manje štete i kvarovi koji se mogu popraviti.

25 i 26.6 – Merkur kvadrat Neptun – Ovo je tranzit koji donosi propuste i probleme. Tokom noćne vožnje posebno budite oprezni jer Merkur na nekretnici Betelgez može da donese pojačan broj saobraćajnih nesreća. Nekad ne morate da vi budete krivi već nepažljivi, umorni ili pod psihoaktivnom supstancom mogu biti drugi vozači. Prehlada.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – U izgledu je kraće putovanje. Pojačano interesovanje za ljude iz neposrednog okruženja. Pristupačnost.

BIK – Mogući su manji dobici ili duplirani prihodi. Prija vam naklonost mlađe osobe.

BLIZANCI – Spustite malo taj telefon i porazgovarajte sa ljudima koje vidite uživo.

RAK – Proverite informacije koje stižu do vas.

LAV – Prijatelji vas mogu posavetovati ili sa vama podeliti svoje iskustvo koje će vam biti od koristi.

DEVICA – Kreativnost u poslu. Spretne ruke govore da možete raditi jedan posao dodatno.

VAGA – Idealno je vreme za učenje stranog jezika. Kontakti sa strancima.

ŠKORPIJA – Ne sviđaju vam se informacije koje dolaze do vas ali vam mogu koristiti.

STRELAC – Sa partnerom možete realizovati kraće putovanje. Oni koji su slobodni providiće puno više vremena negde napolju.

JARAC – Radite dupli posao kako bi postigli sve. Neće vam biti dosadno a na poslu možete saznati i nešto korisno. Negujte poslovne kontakte.

VODOLIJA – Odlično je vreme da se posvetite deci i najmlađima. Mlađa osoba želi da stupi u kontakt sa vama.

RIBE – Obradovanje preko člana porodice. Preosetljivost.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *