Mars je promenio svoj znak i započeo tranzit kroz vatreni znak Strelca gde će se osećati veoma dobro. Pod naletom ove energije osetićete veliki entuzijazam koji treba da iskoristite na najbolji mogući nain.  Period je idealan za pokretanje novih poslova, premeštaje, napredovanje na poslu i širenje postojećeg posla. Ukoliko ste nezaposleni imaćete sreće da pronađete posao jer će potražnja za radnicima biti u porastu, no mnogi se mogu interesovati za posao u inostranstvu jer znak Strelca ukazuje upravo na inostranstvo.

Ipak potrebna je jedna doza obazrivosti jer Mars u Strelcu može davati i dobijati megalomanska obećanja a da, na kraju, realnost bude malo drugačija.

Ako ste privatnik, pravo je vreme da proširite svoj poslovni uticaj i da uvedete neke novine na poslu. Razmišljajte kako da proširite svoje poslovanje i na inostranstvo ili da napravite nekakvu ponudu za ljude koji nisu iz vašeg kraja. Igrajte na veliko a ne na sitno.

U toku ovog tranzita neki od vas će razmišljati o poslovima vezanim za inostranstvo, koji najviše ćete razmišljati o poslovima vezanim za inostranstvo koji u ovom periodu mogu biti vrlo uspešni. Tu se podrazumeva i saradnja sa strancima, poslovi sa stranim firmama i poslovi u stranim zemljama.

Osim toga, dok Mars bude prolazio znakom Strelca, neki od vas želeće da prošire svoje poslovanje i time ga pospeše. A drugi će, možda želeti, da budu više plaćeni za svoj rad. Dok će treći posmisliti da im je potrebno dodatno obrazovanje (fakultet) kako bi došli do posla kojim bi želeli da se bave.

Mars u Strelcu, u izazovnim aspektima, donosi probleme, svađu i nerazumevanje sa strancima (posebno ljudima sa Zapada). Studenti će morati da zasuku rukave jer će naredni period doneti puno problema i neprilika tokom studiranja.

U ženskom horoskopu, može da ukazuje na kontakte i ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu. A ljubav se može desiti i na fakultetu.

Muškarci će u ovom periodu biti optimistični i mnogo veselije prirode nego obično. Neki će svoje slobodno vreme provoditi gledajući filmove, dok će drugi okušati svoju sreću negde u kockarnici ili kladionici. Takođe, muškarci će biti skoniji flertu i u toku od par dana im se može dopasti nekoliko različitih osoba. Brzo će se zaljubiti i odljubiti. „Zaljubim se pet, šest puta u roku od 3 minuta“ je pesma koja će ih opisivati u ovom epriodu.

Na globalnom planu, Mars može da donese agresivniji stav prema drugim ljudima, a ako se zna da je Amerika rođena sa Ascendentom u Strelcu, onda možete doneti zaključak da će ova zemlja biti sklona da svoje probleme rešava agresivnim pristupom.

Treba napomenuti i da neki svetski lideri u svom horoskopu imaju u natalnom horoskopu ovog Marsa, tj. Marsa u Strelcu, a to su: Vladimir Putin, Angela Merkel, Princ Čarls i Redžip Tajer Erdogan predsednik Turske. Zato, ovo nije nimalo jednostavan tranzit jer će dejstvo ovog Marsa ove ličnosti sigurno osetiti i delovati u skladu sa njim. Ovi predsednici će biti na najvećem iskušenju da iznesu ovaj tranzit jer ih očekuju problemi.

Mars u Strelcu je osvajač. U stanju je da se kocka, kako bi dobio. Želi više, više i više. Nezasit je, a vrlo lako ume da rasplamsa i okolne male vatrice. Ne zna se tačno, ali se pretpostavlja da je ovog Marsa u svom natalnom horoskopu imao i osvajač Aleksandar Makedonski, što može približno da vam opiše kako deluje Mars u Strelcu.

Idealan period za rođene u znaku Ovna i Škorpije jer će biti znatno boljeg raspoloženja praveći megalomnije planove ili više vremena provdeći u inostranstvu i kontaktu sa stancima. Strelčevi će biti nezgodnog karaktera i svadljivi, a osobe rođene sa podznakom u Blizancima mogu očekivati rasprave sa partnerom.

Od ostalih poznatih ličnosti Marsa u Strelcu u svojoj natalnoj karti imaju: Dženifer Lopez, Rijana, Kim Kardašijan, Rene Zelveger, princ Hari, Džek Nikolson, Kejt Blanšet, Meg Rajan, Johan Sebastijan Bah, Greta Garbo, Sadam Husein, Džeki Čen, Oskar Vajld i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *