Elvis Prisli – Kralj rock and rolla

Ne znam kako vi ali ja neprestano nešto razmišljam  i istražujem. Na primer, zadnjih dana sam gledala par zanimljivih filmova a jedan me je posebno pokrenuo. To je film o životu slavne glumice i pevačice Džudi Garland. Poznato ime ali već zaboravljeno, pa se morala da se podsetim putem fotografija na Google pretraživaču  ko je ta glumica i kako je izgledala. Iz današnje perpektive, njen izgled je prosečan, ali ako je bila tolika diva, pomislih,mora da je u sebi imala ono nešto zbog čega je sedela na pijedestalu filmske industrije. Možda je to stvarno njen talenat koji se ne vidi iz fotografija. Da bih rešila dilemu, pustih par crno-belih Youtube snimaka sa njenim nastupom i onda shvatih. To je to.

Ali nije ona prva i poslednja. Svi ti velikani muzičke scene su svojom energijom, pojavom i glasovnim mogućnostima osvajali srca publike širom sveta i to se sigurno nije dešavalo slučajno. Mislim da smo zaboravili šta to ustvari znači biti zvezda i kako se zvezda ponaša a te zvezde nisu ni blizu našim Zvezdama Granda, pa čak ni blizu današnjih muzičkih ikona. Ali za sve njih je nešto zajedničko, a to je da su svi oni veoma naporno vežbali, često se odričući svog privatnog života, da bi postigli to što jesu. Slava im se nije dogodila preko noći.

I niko od njih nije bio isključivo samo pevač. Sve je išlo u istom paketu – muzička nadernost, scensko izvođenje, ples i gluma.

Evo na primer, slavni Elvis Prisli. Kladim se da pola vas nije gledalo njegove nastupe. Posebno ova mlađa generacija.

Dobio je epitet „Kralj Rock and Rolla“ i mislite li  da je to bilo slučajno?

Pustite neki snimak i pogledajte njegove pokrete, koliko je energije sabijeno u svakom od njih. Kako u zadnje vreme mladi kažu – Pokidao je svaki nastup. On je muzičar, pevač i plesač. Sve u jednom.

Rođen je u znaku Jarca (za dva dana bi mu bio rođendan) i sa Ascendentom tačno na 12. Stepenu Strelca, baš tamo gde se nalazi i Ascendent Amerike, što mu je olakšalo put zvezde u matičnoj zemlji. I nije on jedini od tih muzičkih velikana sa podznakom baš na Ascendentu Amerike.  12. Stepen je stepen Riba koji osobi daje muzikalnost (Riba, Venera – muzika, umetnost) ali i talentovanost da svoju muziku isprati plesnim koracima. I slavni Majkl Džekson, pozant po svojim plesnim koracima (tekst o njegovom delu potražite na mom sajtu) je rođen sa podznakom u znaku Riba (ples, igra).

Jupiter, koji vlada Ascendentom Elvisa Prislija se nalazi na lošem 18 stepenu Škorpije, takozvanom đavoljem stepenu  što mu je donelo neslavan kraj i preuranjenu smrt usled predoziranja drogom jer se Jupter nalazi blizu vrha 12 polja (droga, zavisnost).  Nažalost, 18. Stepen nikad ne deluje pozitivno i kad tad može da proradi u karti pojedinca i donese nešto loše.

A kako se u Elvisovoj karti vidi da je on pevač i da je popularnost stekao svojim glasom?

https://www.youtube.com/watch?v=HZJTgYzf9FE

Gde se u našoj natalnoj karti nađe Sunce (planeta upeha) u toj oblasti ćete biti najjači i najuspešniji. Evlisovo Sunce se nalazi u 2. Natalnom polju, prirodnom polju Bika koje označava glas, glasne žice i pevanje, zbog čega je logično da je samom ovom postavkom on veoma talentovan za pevanje. Osim Sunca, on u ovom polju ima još  Veneru  i Merkura  i sve ove planete se nalaze u znaku Jarca, znaku koji mu donosi jedan hrapav ali i seksipilan glas kojim  je osvajao publiku. Takođe, znak Jarca mu je doneo jednu dugovočenost i dugotrajnost tako da će njegova muzika biti još dugo slušana i prepoznatljiva.

 2 polje je prirodno polje novca i smatram da svi oni koji imaju sensuzalan glas ili hrapavu boju glasa mogu postići puno toga u životu ali i ostvariti veće dobitke tokom života a ovim astrološkim zaključkom su se bavili i određeni svetski psiholozi koji su došli na sličan zaključak.

Elem, kao što sam već pisala u prethodnim tekstovima 10 polje je polje uspeha. Iz njega i položaja vladara 10 polja se može videti gde je osoba najsupešnija tokom života. Elvisovo 10 polje počinje u znaku Device čiji je vladar Merkur u 2. Polju (pevanje). U njegovom 10 polju se nalazi u ceo znak Vage (umetnost, pesma) a njen vladar Venera je takođe položena u 2. Natalno polje (pevanje, glas).

Ako pogledamo i Elvisovo 6. Polje (polje posla) vidimo da ono počinje u znaku Bika (pevanje, glas), tako da se na kraju sve kockice slažu u jednu. Ništa nije slučajno. Planete su nas izabrale a mi smo ih pokrenuli.

Verujem da nekada niste sigurni da li trenutno radite pravi posao i da li možda možete u nečemu drugom da budete dosta uspešniji i da zarađujete više. Možda još uvek niste pronašli sebe i ne znate gde vam je mesto i kako da se izborite za njega. U tom slučaju vam može pomoći savet astrologa koji će vam predložiti najbolju opciju za vas.

Zakažite svoj termin za tumačenje natalne karte putem mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber, WhatsApp) +381649031191, Skype:ana.rakovic1

Dobro došli!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *