OVAN

Teško vam je da kontrolišete svoju burnu narav ali za sada u tome nekako uspevate. Kako dani prolaze shvatate da ništa time ne postižete i da partner i dalje tera po svome. Slobodni Ovnovi, može vam se dopasti osoba koja se sviđa i vašem prijatelju – prijateljici.

BIK

Ovo je sedmica u kojoj će vam biti stalo do mišljenja starije osobe koja je poznata kao znalac za emotivne odnose. Želite da ostavite što bolji utisak ali pitanje je da li ubeđujete druge ili sebe da je u vašem braku sve u redu. Slobodni Bikovi, dopadate se starijoj osobi sa posla i možete očekivati bolje pozicije ukoliko se upustite u taj emotivni odnos.

BLIZANCI

Partneru može smetati vaša ishitrenost a vama njegova proračunatost. Vi bi da celom svetu ispričali i najsitnije detalje iz vašeg ljubavnog života a on bi sve to sakrio. Ovih dana imate potpuno različite stavove. Slobodni Blizanci, možete imati simpatiju u poslovnom okruženju ali teško da će se pokrenuti nešto ozbiljnije od toga.

RAK

Vaš seksualni život može dobiti na kvalitetu. Imajte dovoljno strpljenja jer se najbolju bravu otvaraju samo stručnjaci. Slobodni Rakovi, privlači vas starija osoba i niste ni sumnjali da ćete skorije osetiti takav erotski naboj kao sada.

LAV

Biće jako, jako važno da slušate šta vam partner priča a ne da se pravite da pratite šta izgovara. Fokusirajte se jer će to biti veoma važno. Videćete. Slobodni Lavovi, želite nešto da promenite u svom životu ali ne znate odakle da počnete. To već morate sami da smislite.

DEVICA

Briga oko zdravlja i posla vam može ubiti i poslednju trunku romantičnosti u vama a to uopšte neće biti teško. Zapostavljate partnera. Slobodne Device, ovo je vaš srećan period. Privlačite jednu osobu koja neće odustati tek tako od vas.

PROČITAJ - Šta nam donosi mlad Mesec u Vodoliji?

VAGA

Partner nema više šta da vam kaže. Trenutno ste na tankoj granici da ćete se poubijati ili vodite ljubav ludi od strasti i čežnje.  Neprilike u kući. Slobodne Vage, postoji jedna osoba koja vas uzbuđuje i privlači ali pazite ako nije slobodna, jer vam može uvući u ozbiljne nevolje.

ŠKORPIJA

Iz dana u dan bićete sve nezgodnijeg raspoloženja a na kraju ćete shvatiti da možete biti ljuti isključivo na sebe. Partner vam pruža podršku ali i on je svestan da vam ona ništa ne vredi. Slobodne Škorpije, može vas privući osoba koja je takođe rođena u vašu znaku ili joj je podznak u Škorpiji.

STRELAC

Partneru je potrebno više slobode te pokušajte da ga ne ograničavate. Neka ide gde hoće a videćete, na kraju će i vama biti zanimljivo. Dobitak ili poklon od voljene osobe. Slobodni Strelčevi, starija osoba se interesuje o vama i ide na to da vas osvoji strpljenjem.

JARAC

Tačno znate šta je vredno i za šta je to što vam treba a gle čuda, upravo ćete to i dobiti. Partner zna kako da vam ugodi. Imate sreće. Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se starija osoba koja sa sobom nosi puno darova i životnih olakšica ako pristanete da budete sa njom.

VODOLIJA

I vašem strpljenju ima kraja, a ulaskom Marsa u vaš znak posaćete svadljivi, opasni, ljubomorni i destuktivni. Najbolje je da se osamite da sačuvate svoj mir. Slobodne Vodolije, razmislite o tome šta želite. Dame mogu očekivati potpuno novo poznanstvo ali sa zauzetom osobom za koju se vredi boriti.

RIBE

Nemojte da mislite da ako vi ne dobijate dovoljno pažnje od partnera da je tamo neko srećniji od vas. Ljudi ne vole da pričaju o svojim nesrećama, brigama i tugama. Sve se da prevazići ako postoji razumevanje. Slobodne Ribe, tajna ljubavna veza će vas koštati. Bolje je preskočite.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *