Ovan

Budite inicijator vaše sreće. Napravite partneru iznenađenje, odvedite ga na mesto za koje znate da voli ili izađite negde na večeru. Naučite da negujete svoju ljubav. Slobodni Ovnovi , osvaja vas zauzeta osoba koja ima stav i samopouzdanje. Afera.

 

Bik

Želećete da iskoristite svaki momenat da još malo uživati u čarima leta. Neki od vas tek sada mogu realizovati godišnji odmor i pronaći vremena za sebe i partnera. Planiranje proširenja porodice. Dame lako mogu ostati u drugom stanju. Slobodni Bikovi, popularni ste u društvu i privlačite pažnju jedne Device koja vam uskoro može prići.

 

Blizanci

Kad bi imali samo jednu priliku da kažete voljenoj osobi šta to osećate, da li bi ste je iskoristili? Ne budite sitničavi, nego se opustite. Slobodne Device, možete postati prisniji sa jednom osobom sa posla. Dopadate se šefu  ili nekom drugom autoritetu.

 

Rak

Ukoliko želite da sačuvate mir u kući morate saslušati partnera. On vas stalno podseća na racionalnost i štednju da ne bi upali u veće probleme. Slobodni Rakovi dopadate se mlađoj osobi s kojom počinjete sve više i više da se čujete putem poruka.

 

Lav

Ovo je za vas srećan period u kojem ćete rešiti svoje probleme i znatno popraviti partnerski odnos. Partner ima tolerancije za sve. Slobodni Lavovi, zvezde najavljuju predivnu ljubavnu priču i zaljubljivanje. Dopadate se Strelcu.

 

Devica

Trezveno razmišljate o svemu pa partneru sugerišete na neke njegove propuste, ali on želi da vas čuje. Polako odustajete od želje da nešto promenite. Slobodne Device, jedna osoba može iskoristiti vaše dobro srce.

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR – PRATIMO NAJVAŽNIJE ASPEKTE

 

Vaga

Danima ste u sličnom raspoloženju ne znajući šta i kako dalje. Vagate i predomišljate se svaki drugi dan. Ne dopustite da vam ponos sve pokvari. Slobodne Vage, pred vama je jedan jako interesantan ljubavni period u kojem se možete zbližiti i započeti vezu.

 

Škorpija

Potajno  razmišljate o jednoj osobi prema kojoj gajite nežna osećanja i za koju i dan danas mislite da je neko ko vas je jedino voleo. Slobodne Škorpije, volite izazove, pa najpre reagujete kada vas neko neće ili vas ignoriše.

 

Strelac

Sa partnerom možete praviti poslovne planove koji se mogu pokazati kao izvrsna investicija u budućnost. Oni koji su u dugim vezama mogu potražiti zajednički stan. Slobodni Strelčevi, ljubavna avantura vas očekuje u inostranstvu, a oni mladi se mogu zaljubiti na fakultetu.

Jarac

Partner će u vama probuditi ljubomoru. Pred vama je strastven period koji će razbuktati ugašenu vatru. Slobodni Jarčevi, jedna Škorpija vas sve više provocirra i polako vam pije krv.

Vodolija

Sada je vreme da sa partnerom razgovarate o preseljenju i novim ulaganjima u nekretnine. Imate mogućnost da napravite dom o kakvom ste sanjali. Slobodne Vodolije, potreban vam je neko s kim možete slobodno razgovarati o svemu.

 

Ribe

Ništa vam nije zanimljivo i nigde vam se ne ide, a problem u vašoj glavi nema veze sa partnerom, to morate  sami da rešite. Slobodne Ribe, obratite pažnju na saradnike na vašim poslu ili na klijente i mušterije koji dolaze iz daleka.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *