Ovan

Pred vama je veoma neizvesna sedmica koja unosi nemir u ljubavne odnose. Možete biti ljubomorni zbog partnerove hladnoće i distanciranosti jer sumnjate da je partner nešto krije. Slobodni Ovnovi, možete pretrpeti neuspeh u ljubavnim igrama. Osoba koja vas zanima vas jednostavno ne želi.

Bik

Čuvajte se partnera koji svaki vaš propust može žestoko kazniti jer će biti veoma ljubomoran. Pod hitno prekinite tajni flert da ne bi upali u veće probleme. Slobodni Bikovi, patite za jednom osobom koja vam je trenutno nedostupna i daleka.

 

Blizanci

 

Merkur u Vagi donosi vam interesovanje za za izlaske, provode i druženja ali je problem što to ne možete  sve ispratiti finansijski. Partner trenutno nema vremena za vas. Slobodni Blizanci, nećete biti u mogućnosti da ostvorite veću bliskost sa osobom koja vam se sviđa. Pričekajte par dana na novu priliku.

 

Rak

Nedostaje vam ona prisnost koju ste imali sa voljenom osobom i želeli bi da to povratite. Neki Rakovi se mogu udaljiti od svog partnera zbog putovanja. Slobodni Rakovi nemojte nikome slati poruke niti se javljati je druga strana neće odreagovati onako kako ste želeli.

 

Lav

Članovima vaše porodice se neće dopasti postupci vašeg partnera pa nastaje problem koji vi morate rešiti i povući crtu. Slobodni Lavovi ne bi trebalo da birate nekoga po njegovom finansijskom stanju jer se nećete usrećiti.

 

Devica

Pokušavate da privučete partnerovu pažnju ali šta god da uradite ovih dana to nema odjek onakav kakav ste želeli da ima. Najbolji savet  koji možete dobiti je da budite strpljivi. Slobodne Device, pred vama je sedmica koja donosi velike životne promene i mogućnost početka nove ljubavne veze .

Da li ste pročitali o tranzitu Merkura kroz znak Vage?

 

Vaga

 

Jedan naš naučnik kaže ukoliko partner nije ljubomoran, onda to nije dobro i da bi tada trebalo da se zapitate kuda ida vaša veza. Ali, naprotiv, vaš partner je ljubomoran.. Slobodne Vage, nije vreme za nove početke. Ljubavni neuspeh. Nezadovoljstvo.

 

Škorpija

Možete žestoko zameriti partneru zbog njegovih pogrešnih odluka koje direktno narušavaju vašu vezu a on to ne primećuje. Iz dana u dan bićete sve ljući. Nalazite se pred samu erupciju poput supervulkana. Slobodna Škorpija mogu vas prevuci osobe koje su vam fizički dopadljive kako bi zalečili svoje ranjeno srce.

 

Strelac

 

Partner vam može zameriti to što nemate dovoljno vremena za njega, ali snaćiće se on već, u dobrom društvu svojih prijatelja. Slobodni Strelčevi svesni ste da bi veza sa osobom iz inostranstva bila suviše komplikovana za vas i zbog toga možete odlučiti da je prekinete.

 

Jarac

 

Rešili ste ovoga puta da budete dosledni i da ne izneverite partnera. Odbijate novi poziv za izlaske i druženje. Sa decom nnmate najbolje razumevanje ili vas oni ne slušaju. Slobodni Jarčevi, čeznate za nekim ko na vas ne obraća pažnju.

 

Vodolija

 

Rešili ste da prekinete sa svime što je loše po vas. Imate utisak da vas partner iznova i iznova povređuje svojim ponašanjem a ništa se u suštini ne menja. Slobodne Vodolije,  mlađa i veoma šarmantna osoba vas osvaja svojim duhovitim odgovorima.

 

Ribe

Ne umete partneru da pokažete koliko vam znači a trebalo bi, ukoliko želite da sačuvate harmoničan odnos. Slobodne Ribe može vam se dopasti zauzeta osoba a koja, ruku na srce, nije dovoljno vredna da rizikuje.

Preporuka: Izuzetno inteligentni ljudi imaju mali krug prijatelja

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *