KAKO DELUJE MERKUR U VAGI?

Merkur u Vagi donosi strpljivost i ljubaznost u komunikaciji sa drugim ljudima. On će mudro odabrati reči kako bi izrazio svoje simpatije prema drugima. Ako ga neko zaista impresionira, neće štedeti komplimente jer će biti potpuno očaran vašim prisustvom.

U ovom periodu, veština komuniciranja i umiljatost postaju vaši najbolji saveznici. Bez obzira na prepreke koje se pojavljuju, moći ćete da ih prevaziđete kroz lep govor i taktičke manire. Ako trebate objasniti svoje postupke, to možete učiniti na način koji neće povrediti nijednu osetljivu dušu.

Biće korisno da budete fleksibilni, naročito kada primetite da vaše reči ne ostavljaju željeni utisak. Umesto da odustanete, samo promenite taktiku i prilagodite se situaciji.

S obzirom na to da Vaga konstantno vaga između opcija i često menja mišljenje, konsultacija sa drugima će biti neophodna. Ovo će vam pomoći da budete sigurni u svoje odluke. Timski rad će biti u fokusu, a saradnja će cvetati.

Ovaj tranzit će doneti uspeh u poslovima koji se bave savetovanjem (poput advokata), diplomatijom, politikom, umetnošću, modom i estetikom. Interesovanje za estetske intervencije, u potrazi za lepotom, takođe će se povećati.

Ako se suočite s problemima, nećete oklevati da potražite rešenje putem pravosuđa. Očekujte više tužbi i službenih obaveza u ovom periodu.

U SLUŽBI LJUBAVI

Merkur u Vagi pojačaće komunikaciju među ljudima i stvoriti više prilika za prijatna okupljanja, koncerte i harmonične odnose među partnerima. Ljubavne poruke i susreti, kao i poetski razgovori, biće učestali. Takođe, očekuju se putovanja supružnika i ljubavnih parova, kao i posete partnerovoj porodici.

Ovaj tranzit donosi nove ljubavne kontakte, pozive i poruke. Sada je vreme da se javite dragoj osobi, da iskažete osećanja, napišete stih ili posvetite knjigu.

Kako Merkur simbolizuje odeću, a Vaga se odnosi na estetiku, možete očekivati obilje prelepih komada garderobe u jesenjem šopingu.

 

Merkur u Vagi u svojoj natalnoj karti imaju: Vladimir Putin, Alen Delon, Fridrih Niče, Voren Bafet, Kejt Vinslet, Leonardo di Kaprio, Margaret Tačer, Ivanka Tramp, Serene Vilijams, Kejt Vinslet, Bijonse, Brižit Bardo, Vil Smit, Gvinet Paltrou, Leonard Koen, Met Dejmon, Katrin Denev, Ričard Gir, Sofija Loren, Stiven King i dr.

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI MERKUR?

 

06. oktobar – Merkur inkonjunkcija Saturn – Zastoji u saobraćaju. Problem u komunikaciji. Čekanje na odgovor.

12 .oktobar – Merkur inkonjunkcija Jupiter – Iznenadna sreća. Prilika za kupovinu. Putovanje. Uspeh na ispitu ili srećan preokret.

Od 15.10 do 22.10 – Merkur u konjunkciji sa Suncem –Ovaj tranzit će biti prisutan više dana i ukazuje na odličnu komunikaciju među supružnicima, mogućnost putovanja, zajedničke šetnje ili aktivnosti poput šopinga. Očevi će pronaći vremena da se pozabave i poigraju sa decom. Dobar trenutak da pitate za nešto što ste hteli ili želeli vašeg oca ili supruga, ako ste dama u braku. Đaci će imati veće obaveze u školi. Povoljno za polaganje ispita i učenje.

20. oktobar – Merkur inkonjukcija Neptun – Mogući su propusti. Pazite da nešto ne izgubite ili budete pokradeni.

20,21 i 22.10 – Merkur kvadrat Pluton – Period koji donosi ogovaranje i olajavanje. Oprez u saobraćaju.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Merkur će vam doneti mnogo lepši odnos sa partnerom jer ćete moći da se dogovorite o svemu. Mogućnost zajedničkog putovanja. Posvetite pažnju estetskoj trani života.

 

BIK – Ovaj tranzit će vam doneti puno dešavanja u poslovnom okruženju, inspiraciju, kreativnost ali i nove poslovne pregovore i dogovore.

 

BLIZANCI – Prolepšaćete se. Neki će se i zaljubiti. Idealno je vreme da pokažete svoja osećanja i osvojite dragu osobu. Mogućnost poslovnog partnerstva.

 

RAK – Vaš romantični duh će doći do izražaja. Očekuje vas udvaranje a moguće i da će dve osobe u isto vreme biti zainteresovane za vas. Posvetite pažnju deci.

 

LAV – Ovo je za vas povoljan period jer ćete uspeti da se izrazite i dotaknete svačije srce. Ne zaboravite na to odakle potičete.

 

DEVICA – Imaćete mnogo više strpljenja prema drugim ljudima i bićete veoma tolerantni. Očekuje vas kraće putovanje. Sa jednom osobom ćete biti veoma bliski i čućete se skoro svakodnevno. Manji dobici.

 

VAGA – Merkur u vašem znaku donosi vam šarmantnost, pričljivost i dečiji duh koji se može izraziti kroz neozbiljnost, nehajnost i radoznalost. Pravo je vreme da se izrazite, nešto napišete, iskažete svoja osećanja ili krenete na putovanje.

ŠKORPIJA – Merkur u vašem 12 polju donosi vam nesigurnost i tajnovitost. Gledajte da zadržite svoje planove samo za sebe. Pojačano šoijuniranje. Partner vam ne veruje.

 

STRELAC – Bićete pomalo buntovni u želji da ispravite nepravdu koja je načinjena. Pred vama je period u kojem će vas prijatelji non stop pozivati da vam pričaju o svojim ljubavnim problmemima.

JARAC – Merkur u Vagi doneće vam razmišljanje o vašem imidžu u javnosti koji je itekako važan. Očekuju vas važni poslovni razgovori. Uticajna osoba vas štiti.

VODOLIJA – Ovaj tranzit će vam probuditi želju za dokazivanjem. Vodite računa da ne pravite dodatne troškove. Razmišljanje o tuđim slabostima i kako ih možete iskoristiti. Suočavanje sa rizičnim situacijama.

RIBE – Nećete biti toliko sigurni u partnerove želje, pa ćete ga non stop nešto zapitkivati i dogovarati se. Moguće je zajedničko putovanje.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *