OVAN

Vaše ponašanje varira. Idete iz krajnosti u krajnost a voljena osoba ne može da vas pročita. Pozovite stare zajedničke prijatelje i dogovorite susret. Slobodni Ovnovi, uskoro vas očekuje prijatan susret sa starim i proverenim prijateljima, a preko njih je moguće poznanstvo sa jednom uzdržanom i distanciranom osobom koja vam se može svideti baš zbog toga.

 

BIK

Kako dani budu prolazili bićete sve više i više raspoloženi za druženje, dopisivanje i neobavezne susrete sa ljudima iz orkuženja. Partner neće imati toliko udela u tome, ali ako vam se pridruži, to vam neće smetati. Slobodni Bikovi, jedna starija osoba koju ste upoznali preko posla, želi da vas vidi.

 

BLIZANCI

Očekuje vas nekoliko zanimljivih susreta sa prijateljima i familijom iz inostranstva. Bićete veoma zadovoljni i srećni kakav ste utisak ostavili na druge. Harmonični odnos. Sklad u braku. Slobodni Blizanci, krajem sedmice moguć je susret sa osobom koja vam je nekad bila draga. Obnova stare veze ili kontakta sa osobom iz daleka.

 

RAK

Čini se kao da se napravili pogrešan izbor za novogodišnje praznike i da se niste proveli onako kako ste zamišljali. Ipak, narednih dana, bićete svoj na svome, jer vas očekuje puno više okupljanja, druženja i zabave, koje će najpre inicirati vaš partner. Slobodni Rakovi, bićete veoma privlačni suprotnom polu. Moguća je avantura.

LAV

Ovo nije naročito povoljan period za vas jer ćete biti više fokusirani na poslovne, svakodneve obaveze ili na zdrastveni problem. Imaćete prijatno društvo na poslu. Slobodni Lavovi, najbolje je da ljubomoru i sve loše ostavite iza sebe, kao i da se više posvetite osobama koje vam ukuzuju pažnju.

 

DEVICA

Ne dozvolite da vam ovi dani prođu u dosadi. Obnovite stare kontakte, bavite se hobijima koje ste zapostavili ili izađite na mesto gde odavno niste bili. Trebalo da više vodite računa o svojim zadovoljstvima. Moguć susret ili obnova kontakta sa bivšim partnerom. Slobodne Device, ovo je period kada možete započeti vezu sa starijom osobom ili obnoviti staru. Spremite se za susret.

PROČITAJ - Šta nam donosi Venera u Strelcu?

 

VAGA

Partner od vas očekuje previše i stalno vam nameće gomilu novih obaveza umesto da vas pusti na miru da uživate u ovim zimskim i prazničnim čarolijama. Očekuju vas gosti u domu. Slobodne Vage, preko porodice, čućete da se jedna osoba raspitivala o vama.

 

ŠKORPIJA

Partner zna kako da vam priđe i odobrovolji vas jer vas ne poznaje od juče. Moguće je zajedničko putovanje ili susret sa rođacima. Slobodne Škorpije, na kraćem putovanju možete slučajno sresti osobu koju dugo niste videli.

 

STRELAC

Preko partnera možete da očekujete nekoliko manjih dobitaka, a voljena osoba vas može obradovati i poklonom u hrani ili slatkišima. Slobodni Strelčevi, ne odbijajte poziv rođaka sa sela, jer baš tu možete sresti nekog zanimljivog.

 

JARAC

Dobro ste raspoloženi i želite svakom da posvetite pažnju. Baš zbog toga, narednih dana puno osoba želeće da vas vidi ili poseti. Očekuje vas prijatno društvo u kojem ćete vi preuzeti ulogu vođe. Slobodni Jarčevi, draga osoba planira uskoro da vas pozove. Takođe, mogu vam se dopasti dve osobe u isto vreme.

 

VODOLIJA

Najbolje je da zadržite svoju privatnost samo za sebe i voljenu osobu. Ne moraju drugi da znaju sve šta se dešava između vaša četiri zida. Najviše ćete uživati ako budete sami. Slobodne Vodolije, jedna osoba potajno mašta o vama, ali nema hrabrosti da vam priđe jer se plaši da ćete je odbiti i baš zbog te nesigurnosti ona će ovih dana probati sa drugom ili drugim da pronađe svoju sreću.

 

RIBE

Partner se ponaša kao da ima svetski pogled na život, a u duboko u duši je pravi konzervativac. Imajte to na umu ako vam bude dao više slobode nego što je to uobičajeno. Susret sa starim prijateljima. Slobodne Ribe, vi ne znate na čemu ste – da li ste u vezi, da li ste prijatelji ili nešto između?!

PREPORUKA: Novi video - Šta nas čeka 2024? 

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *