OVAN

Narednih dana ispunjavaćete partnerove želje, a ukoliko se opustite stvarno ćete uživati u svemu što vaš partner predloži. Slobodni Ovnovi, sve vas više šarmira osoba sa kojom se neprestano dopisujete ili čujete.

 

BIK

Ako želite da udovoljite dragoj osobi, potrebno je da joj predložite pomoć u rešavanju svakodnevnih i poslovnih obaveza. Moguće je kraće zajedničko putovanje. Slobodni Bikovi, vreme je da saopštite svoja osećanja dragoj osobi.

 

BLIZANCI

Narednih dana bićete neprestano u kontaktu, a da je moguće bili biste na dva mesta u isto vreme. Partner je navikao na te vaše navike, stoga ne brinite. Slobodni Blizanci, draga osoba želi da vam izađe u susret. Moguć je manji poklon.

 

RAK

Pred vama je vikend pun uzbuđenja. Dosta ćete razmišljati i o svom izgledu, te se možete naći u centru pažnje suprotnog pola ukoliko se potrudite. Slobodni Rakovi, narednih dana možete upoznati srodnu dušu, te bi trebalo da se što više krećete među ljudima.

 

LAV

Pokušavate da sami sebi popravite raspoloženje, ali ako ne bude sve kako ste zamislili, moguće je razočaranje. Sledi blago udaljavanje od partnera. Slobodni Lavovi, mogući je flert sa mlađom osobom.

 

DEVICA

Narednih dana častićete sebe opuštanjem i uživanjem, samo ako budete u neprestanom kontaktu sa ljudima sa posla. Da li će vaše telefoniranje zasmetati voljenoj osobi, saznaćete uskoro. Slobodne Device, prihvatićete flert samo ako vas osoba dovoljno zainteresuje sa pričom.

 

VAGA

Bićete u centru pažnje gde god da se pojavite. Zasenićete ljude oko sebe svojim izgledom i šarmom. Mnogi vam mogu zavideti i zbog partnera, koji će vam udovoljavati u svemu. Slobodne Vage, još uvek ste raspoloženi za vezu sa osobom iz inostranstva.

PROČITAJ: Venera u Biku je u svom sedištu, te će sada planeta ljubavi imati pun potencijal...Šta donosi vama? Pročitajte u nastavku...

 

ŠKORPIJA

Tokom vikenda najradije biste otputovali negde daleko, daleko ili ako to nije moguće, ostali biste sami maštajući o jednoj nedostupnoj osobi….Slobodne Škorpije, moguć je tajni ljubavni susret sa mlađom osobom.

 

STRELAC

Partner će biti taj koji će vam diktirati tempo druženja, dešavanja i društvenih okupljanja. Moguć je susret sa priteljima i rodbinom. Slobodni Strelčevi, brže vam prolazi vreme dok imate o kome da razmišljate, mada niste ozbiljno zainteresovani ni za jednu opciju.

 

JARAC

Ukoliko želite da ovaj vikend provedete kroz sportske aktivnosti, onda ćete ga uspešno realizovati, u svim drugim slučajevima bićete razdražljivi zbog svake sitnice. Slobodni Jarčevi, ništa vam neće biti zanimljivo bez prisustva osobe sa posla.

 

VODOLIJA

Uspećete da realizujete svoje planove za druženje i uživanje. Ukoliko očekujete posetu mlađe osobe u domu, moguće je da ne dođe do njene realizacije. Slobodne Vodolije, jednoj osobi je stalo do vas, ali joj je nemoguće da vam priđe.

 

RIBE

Najlepše i najsigurnije biće vam u toplom i poznatom okruženju – u vašem domu. Partner može biti sprečen da vam bude u potpunosti posvećen.. Slobodne Ribe, zauzeta osoba se raspituje o vama. Vreme je da dragoj osobi pokažete svoja osećanja, da znate na čemu ste.

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *