OVAN

Vi ste veoma vatrena osoba i jako vam je važno da kanališete fizičku energiju i strast koju osećate a ukoliko partner nema razumevanja za vas, onda možete da postanete veoma negativni i destruktivni. Srećom, to će se uskoro promeniti na bolje. Slobodni Ovnovi, želite da povredite jednu osobu koja nije ispala fer prema vama.

BIK

Nećete da uspeti da doprete do partnera bez obzira šta pokušali. Očekuje vas veoma teška sedmica u kojoj možete produbiti sukob. Oboje svaljujete krivicu na onog drugog. Slobodni Bikovi, izbegnite po svaku cenu aferu na poslu jer vam može štetiti.

BLIZANCI

Realno, ovo je za vas teška sedmica a neke private planove mogu pokvariti poslovne obaveze. Možete biti ljuti zbog toga ali pokušajte da se iskontrolišete. Slobodni Blizanci, osoba koja vam se dopada može imati veće simpatije prema vašem prijatelju (prijateljici) nego prema vama. Što to pre prihvatite, pre ćete okrenuti novi list.

RAK

Rakovima koji su u braku najlepše će biti u okrilju doma i porodice. Preterano brinete i zbog toga sami sebi kvarite užitak. Pokušajte da se opustite i pružite priliku ukućanima da vas oni sami požele. Slobodni Rakovi, porodica utiče na vaš emotivni izbor.

LAV

Ako neko može da se poigra sa vašim egom onda je to partner. Ponekad ga i volite i mrzite u isto vreme. Da je drugačiji, ne bi valjalo. Slobodni Lavovi, za vas počinje period u kojem ćete želeti da dominirate i da se takmičite za naklonost osobe koja vam se sviđa.

DEVICA

Možete očekivati manji dobitak kao neki vid pomoći od partnera ali to nije ono što ste mislili da ćete dobiti pa se možete snužditi i biti nezadovoljni. Slobodne Device, ukoliko druge budete hvatali na greške nećete se skoro skrasiti. Udvara vam se osoba koja je “jaka” samo na rečima.

PROČITAJ: ASPEKTI U NOVEMBRU

VAGA

Još jedna sedmica je pred vama u kojoj treba da se posvetite sebi. Uskoro će se vaš život drastično promeniti i zbog toga pokažite da ste spremni. Slobodne Vage, osećate da se nešto dešava ali ne znate kako da opišete svoja osećanja. Dajte sebi još malo vremena pa će vam sve biti mnogo jasnije.

ŠKORPIJA

Trenutno partnera okrivljujete za neke propuste koji su nastali u prethodnom periodu, pa mu i ne date priliku da se popravi i izvini. Slobodne Škorpije, dame će imati više uspeha jer se u njihov život pojavljuje moćna i veoma zgodna osoba.

STRELAC

Partner ima razloga da sumnja u vas i trenutno radi na tome da proveri da li je istina ono što sluti. Čuvajte se njegove ljubomore. Slobodni Strelčevi, pazite kome se poveravate na poslu jer vaše tajne mogu isplivati na površinu.

JARAC

Ovaj tranzit neće bitnije uticati na vaš ljubavni život ali primetićete da je partner nervozniji i svadljiviji. Prijaće vam zajedničko putovanje. Slobodni Jarčevi, imali ste velika očekivanja prema osobi iz inostranstva ali i ona ima pravo da se predomisli.

VODOLIJA

Partner je loše volje i tu za sada, nećete moći ništa da promenite. Čak, ako se budete trudili, možete pogoršati situaciju. Uzdate se u to da je svestan koliko je voljen. Slobodne Vodolije,nemojte se upuštati ni u šta iz koristi. Vi niste takav tip osobe bez obzira koliko vam to ponekad izgledalo privlačno.

RIBE

Izjeda vas ljubomora ili neprestano razmišljate o nekim negativnim stvarima i propustima voljene osobe a zaboravljate na one dobre. Istina je negde između. Spustite loptu. Slobodne Ribe, izbegnite zauzete osobe jer ćete samo potrošiti vreme.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *