Ovan

Ovnoviti će biti u dobrom raspoloženju zbog situacije na poslu ali pomalo zapostavljaju svog partnera ili ne umeju da se opuste kada ostanu nasamo sa njim. Volite se ali ne postoji seksualna privčanost te treba da poradite na tome. Slobodni Ovnovi mogu očekivati udvaranje jedne osobe na poslu. Flert koji će im prijati.

Bik

U dobrom ste raspoloženju i smišljate nove načine kako da ovo leto što bolje iskoriste. Pomozite partneru da što pre završi posao jer ćete tako i vi pre uživati. Slobodni Bikovi ovo je vaš srećan ljubavni period. Dve osobe u isto vreme zaokupljuju vašu pažnju.

Blizanci

Svesni ste da je vreme da se posvetite partnerom ali to radite nekako usiljeno. Učite da budete spontaniji. Poradite na svom izgledu. Slobodni Blizanci ovo je period za ljubav. Bićete zaljubljive prirode ali je jako bitno da ne otkrivate sve o sebi na prvom sastanku. Ostanite misteriozni i dajte priliku drugoj strani da mašta o vama.

Rak

Kraća putovanja, kraći odmori i izleti mogu biti mnogo interesantniji od dugačkog godišnjeg odmora. Ne stidite se da pričate o svojim osećanjima i željama jer ćete tako pronaći veću dubinu intimnog odnosa. Slobodni Rakovi nešto jako važno propuštate. Pogrešno ste procenili voljenu osobu. Vodite računa da se na kraju ne razočarate.

Lav

Partneru smeta što sebe uvek stavljate na prvo mesto. To nije dobro za emotivni odnos i nemojte posle da se pitate zašto se partner ljuti. Slobodni Lavovi, ovo je definitivno vaš period a Venera u Lavu ukazuje na to da ste veoma poželjni da ćete imati udvarače gde god da krenete.

Devica

Preopteretili se sa poslom jer ne znate da uživate. Srećom, postoji jedna tajna osoba koja je tu da vam vrati na nadu i pravi vam društvo kada ste usamljeni. Slobodne Device, flert ili dopisivanje na društvenim mrežama vrlo brzo će vas dovesti do razočaranja ako ta osoba prestane da vam se javlja.

Vaga

Partner se plaši da se neko nije isprečio između vas dvoje i da je to osoba koju vešto krijete. Koliko vi umete ponekad da budete u čvrstom stanju partner je u tečnom. Slobodne Vage, ako se neko nov pojavio u vašem životu nemojte se predomišljati ni časa.

PROČITAJ I OVO: KAKO DELUJE SATURN U RIBAMA

Škorpija

U partneru imate veliku podršku ukoliko ste sa njim planirali poslovni poduhvat koji je sasvim izgledan i garantuje uspeh. Harmonični odnosi. Slobodne Škorpije, imate veliku podršku osobe sa posla koja gaji simpatije prema vama i to vam otvoreno pokazuje. Dopadate se jednom Jarcu.

Strelac

Imate veoma aktivan plan za ovo leto. Nećete se smirivati a prijatelji i partner će vas teško pratiti. Sve bi hteli, svud bi išli i sve vas zanima. Slobodni Strelčevi, na pomolu je nova ljubavna veza. Osoba koju ste nedavno upoznali vas čini srećnim.

Jarac

Puno toga ne zavisi od vas. Jednostavno, ne možete da utiče na planove drugih ljudi. Deluje kao da ste se kasno javili ili predugo razmišljali o letnjem odmoru i provodu dok su drugi odavno rezervisali svoja mesta i napravili planove. Zbog toga možete biti pomalo povređeni i gordi. Slobodni Jarčevi, vrlo lako ćete obnoviti stari kontakt ili stari partner može predložiti tajni ljubavni susret.

Vodolija

Susreti, druženja, posete…sve vam to dolazi preko partnera dok se vi ne snalazite previše u međuljudskim odnosima. Ili ne znate da se ponašate ili vas drugi ne razumeju. Slobodne Vodolije, prijaće vam pažnja jedne naočite osobe ali niste sigurni da li ona samo ljubazna ili joj se dopadate. Zbog toga -oprez.

Ribe

Sa partnerom vas očekuje kraće putovanje koja može biti i poslovnog karaktera ili će vas ono poslovno nadahnuti. Slobodne Ribe, zaključali ste svoje srce i stavili katanče, pa vam se zato sada niko ne dopada a iskreno i ne želite nikome da date šansu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *