OVAN

Ono što vama treba, partner trenutno ne može da vam pruži tako da ste ovih dana u potpunom energetskom neskladu. Dok je vama potrebna vatra, oganj i strast on pred vama stoji stidljiv i skrušen. Slobodni Ovnovi, ako slušate pamet, nećete skoro ući u normalnu vezu.

BIK

Previše brinete ko će šta da kaže o vama. Dok partner pokušava da živi svoj život, vi se trudite da ovaj život živite po pravilima, ali na svoju štetu. Slobodni Bikovi, simpatiše vas osoba sa posla ali ona verovatno neće imati priliku vam priđe.

BLIZANCI

Ovo je period kada sa partnerom možete razgovarati o zajedničkom poslovnom poduhvatu. Vidite priliku i želite da je zajedno iskoristite. Slobodni Blizanci, jedna Devica čeka da joj se javite. Ljubavni flert sa kolegom, klijentom ili mušterijom.

RAK

Možete postati veoma ljubomorni ako posumnjate da vaš partner ima flert u poslovnom okruženju. Nije vam pravo. Prijatelji vam skreću pažnju na nešto što sami ne bi primetili. Slobodni Rakovi, osoba koju možete upoznati ovih dana neće biti dovoljno ubedljiva da vam zadrži pažnju na dugoročnom nivou.

LAV

Nemate mira u kući i zbog toga možete kriviti partnera i njegove prijatelje sa kojima je on non stop u kontaku. Ukoliko ne pričate o onome što vam smeta, nećete ništa promeniti. Slobodni Lavovi, jedna osoba želi da vas napravi ljubomornim. Ne padajte na provokacije. Dopadate se Škorpiji.

DEVICA

Vaše raspoloženje se može preko noći promeniti, zbog čega je ovo veoma izazovna sedmica za vaš ljubavni život. Teško ćete kontrolisati svoje postupke i želećete da što pre to promenite. Slobodne Device, ako ne osećate da u vama tinja ona prava iskra, onda je bolje da prekinete započeti odnos.

PROČITAJ: ŠTA NAS OČEKUJE U NOVEMBRU MESECU?

VAGA

Partner će biti izuzetno loše volje jer će se setiti svega onoga preko čega je olako prešao. Svi problem i nesuglasice mogu izbiti u prvi plan. Slobodne Vage, vreme ne radi za vas, ali ono što bi trebali je da se posvetite sebi i da poklonite pažnju svom izgledu kako bi skrenuli pažnju na sebe.

ŠKORPIJA

Za vašeg partnera bi bilo najpametnije da vas pusti da se sami izduvate jer će vas njegov pritisak dodatno opteretiti a vi postati nezgodni i svadljivi. Slobodne Škorpije, prijatelji vas mogu povezati sa jednom osobom koja vam se može učiniti interesantnom.

STRELAC

Najbolje je da ćutite i da se pravite da ništa ne vidite, jer partner može shvatiti gde je grešio u prethodnom periodu okrećući se ka vama. No, neće pomoći ako ga budete kinjili. Slobodni Strelčevi, očekujte udvaranje na radnom mestu. Dopadate se uticajnoj osobi.

JARAC

Nalazite se u izazovnom emotivnom periodu u kojem može doći do nesuglasica sa partnerom zbog njegovog prenaglašenog ega. Morate imati razumevanja za njega. Pokušajte da se stavite na njegovo mesto. Slobodni Jarčevi, osoba iz inostranstva se sve više zaljubljuje u vas.

VODOLIJA

Pokušavate da budete maksimalno tolerantni iako bi to nekome, gledano sa strane, izgledalo kao da niste normalni. Vaši postupci su vaša briga. Slobodne Vodolije, ovo mogu se pojaviti dve osobe u isto vreme ali na kraju sa obe možete prekinuti kontakt.

RIBE

Možete prirediti partneru iznenađenje. To će biti jedna svetla tačka zbog koje će vas voljeno biće još više voleti i ceniti. Ne morate da imate nikakav povod. Slobodne Ribe, vaša zaljubljenost će se istopiti poput sapunice, otvarajući put za nešto mnogo ozbiljnije.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *