Ovan

Ovnovi koji su u vezi ili braku potreban je poseban oprez jer lako može doći do ljubavne svađe sa posledicama. Vi možete biti ljuti a partner ljubomoran kao pas. Slobodni Ovnovi, veze započete naredne sedmice se mogu završiti katastrofalno. Ne provocirajte karmu.

Bik

Venera u vašem znaku će vam doneti emotivnost ali u većini slučajava možete burnije reagovati na partnerovo ponašanje. Prosto se pitate kako je moguće da voljena osoba iznova i iznova pravi istu grešku?! Slobodni Bikovi, možete ući u vezu samo ako nekome preotmete devojku ili dečka, a to nije fer, zar ne?

Blizanci

Neće vam se dešavati ništa specijalno ali sada je momenat kada sa partnerom možete planirati putovanje ili letovanje pa će vas to oraspoložiti. Slobodni Blizanci, zamorili ste se od dosadne priče i dopisivanja. Žudite da doživite nešto drugačije i realnije.

Rak

Bićete pomalo nezainteresovani za bilo šta. Prijatelji vas mogu pozvati u goste ili predložiti odlazak u prirodu za praznike. Partner će odlučiti idete ili ne. Slobodni Rakovi, osoba koja vam se udvara vam se predstavlja kao slobodna a nije.

Lav

Kako dani budu odmicali bićete sve boljeg raspoloženja. Svoj na svome. Želite da uživate, da osećate i da se prepustite čarima života. Nerivarćete se jedino ako vas partneru bude požurivao. Slobodni Lavovi, polako počinje da se vezujete za jednu osobu.

Devica

Ako želite da sa partnerom poradite na svom zdravlju i zdravim navikama kao što je sport onda je pred vama jako lep i skladan period. U svakom drugom slučaju, očekujte da partner postane nervozan i zajedljiv mereći svaku sitnicu. Slobodne Device, osoba iz daleka se nada vašem pozivu.

Maj mesec još nije počeo ali možete ga planirati jer je izašao novi astro kalendar!

Vaga

Naredna sedmica će biti izazovna za vas a posebno sredina nedelje kada svojim postupkom možete naljutiti partnera. Ako ne možete da se složite oko toga kako ćete provesti praznike, najbolje je da svako ide na svoju stranu. Slobodne Vage, ljubavne veze započete ovih dana će se pokazati kao velika greška koja može narušiti i vaš ugled.

Škorpija

Partner će želeti da više vremena provodite zajedno ali vama će to sve postati jedna velika obaveza. Vi ćete želeti da praznike provedete u krevetu, spavajući i odmarajući a partner ima drugačije planove. Slobodne Škorpije, dopadate se jednoj osobi ali ispostaviće se da ste dva potpuno različita sveta a strast će se brzo izgubiti.

Strelac

Možete iskoristiti praznike da raspremate kuću, da nešto krečite i renovirate, pa ćete samim tim imati i nesuglasice sa partnerom koji će vam konstanto unositi tenziju. Slobodni Strelčevi, prijaće vam pažnja jedne osobe ali ste svesni da bi zbog nje morali dosta toga da promenite. Dame bi trebalo da se pripaze neželjene trudnoće.

Jarac

Ovo je sjajan period za vas jer nekoliko planeta u znaku Bika pozitivno utiče na vas i ukazuje na prijatna dešavanja unutar vašeg doma, rešavanje stambenog pitanja a možete imati i goste. Slobodni Jarčevi, zaljubive ste prirode pa ovo može biti za vas veoma značajan ljubavni period nakon kojeg više ništa neće biti isto a osobe iz prošlosti će vam biti smešne.

Vodolija

Partner i vi ovih dana reagujete jako slično – ne možete da se opustite, nepoverljivi ste i ljumorni na sve i svakog. Prijaće vam šetnja, šoping ili zajedničko putovanje. Slobodne Vodolije, ne želite nikome da kvarite postojeću vezu i to mogu biti neki vaši principi kojima se rukovodite ovih dana.

Ribe

Ako vam nešto može pokvariti raspoloženje onda je to novac zbog kojeg brinete da li ćete imati dovoljno za sve ono što ste planirali. Verovatno ćete se odlučiti za skromniju varijantu i biti uskraćeni za neke stvari. Slobodne Ribe, udvara vam se osoba koja prema vama ima dosta velikih očekivanja i koja može misliti da bi bili dobar „ulov“.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *