U maju nas očekuje mnoštvo aspekata ali ovog puta veći broj njih je pozitivan. Očekuje nas buran mesec sa mnoštvo dešavanja. Ako želite da unapredite svoj život, pratite aspekte koji jednako deluju na sve, bez obzira u kojem ste znaku rođeni i pročitajte preporuku za određeni dan.

01 MAJ

VENERA KVADRAT PLUTON (2) – Ovo je nepovoljan aspekt koji ukazuje na neki vid troška koji možda nećete primetiti odmah, već dosta kasnije. Ne preporučuju se nove investicije, ulaganja a ni kupovine jer možete kupiti “mačku u džaku” ili kasnije shvatiti da ste uzaludno bacilli novac. Posebno se preporučuje oprez prilikom investiranja u kriptovalute. I kad je ljubav u pitanju, ovaj tranzit može aktivirati ljubomoru a kao posledica toga, dvoje se mogu posvađati i razići. Prijatelj vam može tražiti pozajmicu alia ko se to i desi, teško da ćete mu izaći u susret. Ovo isto važi i za one kojima treba finansijska pomoć ili nekakva usluga jer teško do nje mogu doći. Ljubomora među prijateljima zbog novca.

03 MAJ

MARS SEKSTIL PLUTON (2) – Ovo je tranzit koji ukazuje na transformaciju koja se najpre može primeniti na poslu, a s ciljem uštede sredstava. Zašto se ponašati bahato i nesumično trošiti kada za tako nešto nema potrebe?! Iskoristite sve kapacitete za veću poslovnu produktivnost na jedan zdrav i rentabilan način. Ovaj tranzit ukazuje i na muškarce koji će ovih dana biti posesivniji nego inače, ljubomorni pa čak i osvetoljubivi. Potrebno je izbegavati mesta sa većim skupovima ljudi radi lične sigurnost i mogućnosti terorističkih napda.

06 MAJ

MERKUR KONJUNKCIJA KIRON (21) – Nepovoljno za putovanje pa je bolje da ga odložite. Razočaranje zbog mlađe osobe. Neuspeh mogu očekivati osobe kojima je Ascendent u znaku Device i Blizanaca. Komunikacija kritična. Ne ulazite u dublje razgovore ili ih uopšte ne započinjite.

07 MAJ

SUNCE SEKSTIL SATURN (17) – Ovo je povoljan tranzit jer ćete uspeti da završite započete obaveze a uspeh može doći za nešto što ste uradili u prošlosti. Ovo je povoljan tranzit jer donosi stabilnost i postojanost u odnosima a posebno će to pokazati muškarci. Vaš poslodavac može krenuti u rutinsku kontrolu i obići zaposlene da proverio šta se dešava i kakvo je stanje u firmi. Ako vam neko nešto obeća, ta osoba će vam to i ostvariti. Odlično vreme da nekome vratite dug ili izmirite stare račune. U sportu donosi izdržljivost i obaranje rekorda.

13 MAJ

SUNCE KONJUNKCIJA URAN (23) – Tokom ovog dana imamo dva aspekta. Ovaj će biti prvi i sa obzirom na njegovu snagu, uticaj možete osetiti i 3,4 dana ranije. Muškarci mogu biti nervozniji, skloniji promenama i želji da nešto probaju na drugačiji način, posebno ako je zarada po sredi. U tom slučaju će svi biti mnogo više raspoloženi za eksperimentisanje. I upravo tako, ovaj tranzit možete da gledate na taj način. AKo niste sigurni da bi neka vaša odluka bila dobra, eksperimentišite i probajte kako to deluje na par meseci, pa onda donesite odluke da li ostaje u tome ili ne.

13 MAJ

VENERA SEKSTIL SATURN (17) – Tranzit koji ukazuje na postojanost a moguće su pohvale za nešto što ste uradili u prošlosti ali to je tek sada neko primetio. Ovaj tranzit pogoduje starijim ljudima kojima ovo može biti srećan dan, sa puno lepih okolnosti i dešavanja. Osobe koje su u podznaku Jarac, mogu očekivati ljubavna dešavanja ili imati dobitak. Sreća, dobitak ili poklon preko starijih ljudi, bake ili deke. Biće vam lepo na planini. Obnova stare ljubavne veze ili kontakt sa bivšim partnerom.

17 MAJ

MERKUR KVADRAT PLUTON (2) – Ovo je tranzit kada bi trebalo biti oprezan u saobraćaju. S obzirom na Mesec u Devici koji prati ovaj tranzit, može doći do nekakvog zameranja sa ljudima sa posla, kolegama ili klijentima. Neko se može smatrati oštećenim iz nekog razloga. Vodite računa o kućnim ljubicima jer  ako ne budete odreagovali na vreme sa odlukom da pozovete veterinara, posle može biti kasno. Lepo što je imate želju da unapredite svoje zdravlje, ali danas nije preporučljivo da počinjete kure mršavljenja ili neke druge alternativne metode za unapređenje zdravlja jer vam sada takve odluke mogu više našetiti nego vam pomoći.

18 MAJ

VENERA KONJUNKCIJA URAN (23) – Tokom ovog dana imamo dva aspekta. S obzirom da se Venera nalazi u znaku Vage, znaku partnerstva ovaj tranzit može da ukaže na promene u emotivnom odnosu. Oni slobodni sada imaju velike šanse da sretnu nekog novog ko će ih oduševiti. Upravo zato budite aktivni i gledajte da ovaj dan maksimalno iskoristite. Moguća su iznenađenja. U nekim slučajevima ovaj tranzit može da ukaže na rastanke ili putovanje jednog od partnera.

18 MAJ

SUNCE KONJUNKCIJA JUPITER (28) – S obzirom da istog dana imamo pozitivan aspekt Sunca i Jupitera, on ublažava negativno dejstvo prethodnog aspekta. Ovaj donosi srećne okolnosti, obradovanje a posebno je povoljan za muškarce. I na poslovnom planu deluje povoljno i donosi uspeh, proširenje poslovnog uticaja, početak novih poslova ili predloga za poslovnu saradnju koja može biti uspešna. Obradovanje i srećne okolnosti preko oca ili supruga. Pravo je vreme za planiranje odmora. Osobe koje su podznak Lav mogu planirati putovanje u inostranstvo. A ako ste podznak Strelac, možete biti pozvani na nekakvu svečanost, rođendan, pozorište, izlazak i provod. Uspeh u sportskim aktivnostima.

19 MAJ

SUNCE SEKSTIL NEPTUN (29) – Imamo tranzit koji ukazuje na mogućnost da nam uticajna osoba izađe u susret ili nam pomogne. Ako budete osetili potrebu da za glumom ili lažnim predstavljanjem, imaćete uspeha u tome. S lakoćom deca mogu slagati oca, učiteljicu ili nastavnika. Prijaće vam sofisticirana mesta, boemski život i svi vidovi umetnosti. Uspeh u stvaralaštvu. Maštovitost. Muškarci mogu biti skloni tajnim radnjama i prevarama.

PROČITAJ ASTRO PRIČU: Da li glumic biraj uloge ili uloge biraju njih? 

22 MAJ

SUNCE TRIGON PLUTON (2) – Ovo je aspekt koji se dešava tokom tranzita Meseca kroz znak Škorpije pa to ukazuje da možemo osetiti pojačanu ljubomoru tokom ovog dana a nju će najpre pokazati ili osetiti muškarci. Može vam se neko obratiti za pozajmicu ali budite oprezni jer možda nije tolika hitnost po sredi već balansiranje između svojih Prihoda. Uticajna osoba vam može tražiti uslugu i biće nezgodno da je odbijete. Osobe kojima je Ascendent u Škorpiji mogu osetiti uspeh i popularnost, posebno ako se nađu na nekom javnom mestu.

23 MAJ

VENERA KONJUNKCIJA JUPITER (29) – Ovo je dan kada nas očekuje čak 3 povoljna aspekta, tako da je ovo po svemu dan u kojem možemo imati mnoštvo dešavanja. Ovaj aspekt je više nego pozitivan jer donosi veće dobitke, pozitivan ishod dešavanja, srećne okolnosti preko ženskih osoba, jačanje naših osećanja, ukazuje na početak ljubavne veze i zaljubljivanje. Ženska osoba može planirati putovanje u inostranstvo. Takođe, dame bi lako mogle da ostanu u drugom stanju i da to bude i razlog njihovog zasnivanja zajednice. Pogodno za venčanja i veridbe.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

23 MAJ

VENERA SEKSTIL NEPTUN (29) – Tranzit koji ukazuje na duboku emotivnost i duhovnu povezanost. Možete osetiti nešto posebno prema voljenoj osobi, što ne možete objasniti običnim rečima. Ovo je tranzit koji ukazuje na romantiku i privrženost. Mogući su sudbinski susreti a ako vam nebo neprestano šalje neku osobu, možda bi trebalo da razmislite zašto se to dešava. Prijaće vam masaža, odlazak u spa ili šetnja pored mora.

23 MAJ

JUPTER SEKSTIL NEPTUN (29) – Ovo je tranzit koji će se sigurno osećati tokom celog maja i juna jer su u pitanju dve spore planete koje formiraju aspekt između sebe a ovog dana njihov kontakt će biti najjači. Tranzit pogoduje kreativcima i umetnicima koji mogu biti veoma plodonosni u ovom period. Svi oni koji su u umetnosti – muzičari, kompozitori, slikari, vajari, svi oni koji se bave plesom bez obzira na vrstu, mogu imati puno angažovanja ali i putovati u inostranstvo na razne nastupe. Povoljno je i za doktore koji mogu otvoriti svoju ordinaciju ili se usavršavati u svojoj oblasti. Tranzit prija svima onima koj se bave turizmom i ukazuje na veoma jaku turističku sezonu.

25 MAJ

VENERA TRIGON PLUTON (1) – Ovo je aspekt koji donosi strast u ljubavnim vezama i ističe seksipil. Upravo zato je ovo povoljan dan da kupite sebi nešto od donjeg veša ili nešto od odevnog predmeta u čemu ćete izgledati izazovnije. Dame bi ovog dana mogle da posete ginekologa a druge imaju više šanse da ostanu u drugom stanju. Ženske osobe mogu biti ljubomorne iz nekog razloga i to verovatno sa pravom, pa tranzit donosi tenzije u emotivnom odnosu.

27 MAJ

MERKUR SEKSTIL SATURN (18) – Idelano je vreme za završavanje započetih poslova a ako budete morali da počinjete nove, budite jako oprezni zbog mogućih probijanja termina i rokova. Ovaj tranzit donosi ozbiljnost u razgovoru ali i uzdržavanje od suvišnih komentara. Razmislite pre nego što ćete bilo šta reći. Izbegavajte šale jer bolje je ništa ne reći nego bilo šta. Prilikom učenja, bitno je da obnovite staro gradivo i da praktično vežbate ono što ste naučili.

29 MAJ

MARS KONJUNKCIJA KIRON (22) – Tranzit koji može doneti probleme na poslu, manjak snage i samopozdanja a neki od vas mogu ostati bez kolega koji mogu dati ili dobiti otkaz. Nije povoljan momenat za početak novog posla. Osobe koje su rođene sa Ascendentom u Škorpiji i Ovnu mogu doživeti lični neuspeh.

31 MAJ

MERKUR KONJUNKCIJA URAN (24) – Tranzit koji je povoljan za nabavku medicinskih aparata i mašina za fabričku proizvodnju. Digitalizacija velikih fabričkih postrojenja i neki vid usavršavanja u toj oblasti. Takođe, ovo je tranzit koji može doneti nekakva otkrića ili saznanja koja nas mogu baš začuditi, zbog čega ćemo se pitati – kako nam je ovo promaklo? Prijaće vam promene i trebalo bi da otklonite strah od svega što je novo i nepoznato. Potražite savet prijatelja ili astrologa. Obavezno se poverite nekome jer ćete tako olakšati svoju dušu.

Vaš astrolog,

Ana Raković

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *