Ovan

Problemi koji vas sustižu ne daju vam mira pa utiču i na vaš libido. Posebno će muškarci osetiti ovaj period jer će njihova seksualna moć biti na minimumu. No, to neće štetiti ljubavnom odnosu jer vas partner nesebično obasipa ljubavlju. Slobodni Ovnovi, bićete neuspešni u ljubavnim igrama i u udvaranju. Nemate takta i ponašate se skroz suprotno od onoga što bi želela draga osoba.

Bik

Smatrate da je obavljanje manjih obaveza dovoljan dokaz ljubavi i privrženosti partneru ali on to ne gleda tako a može se reći, da i ne primećuje vaš trud i žrtvu. Slobodni Bikovi, prija vam pažnja mlađe osobe sa poslovnog okruženja. Flert.

Blizanci

One u braku očekuju problemi a moguće je i jedno razočaranje u partnera nakon čega nećete znati kako da se postavite. Ako vas partner bude zvao da krenete sa njim da trenirate, nemojte ga automatski odbiti već razmislite o tome. Slobodni Blizanci, u kontaktu ste sa jednom jako inteligentnom osobom koja pronalazi nekakav interes u vama ili preko vas želi da povredi jednu osobu koja je povredila nju.

Rak

Žudite za ljubavlju i dajete je svima oko vas ali partner trenutno ne ume da vam je vrati na pravi način jer je opterećen poslovnim dešavanjima i brigom o zdravlju. Budite strpljivi. Slobodni Rakovi, ovo je vaš srećan period jer se jednoj osobi iskreno dopadate i ona bi volela da što više vremena provodite zajedno.

Lav

Imate veoma jakog i uticajnog partnera pa se često takmičite sa njim za dominaciju u emotivnom odnosu. Sada vam je jako stalo da isterate svoje ali morate znati gde je granica ako ne želite da pređete crvenu liniju koju je partner postavio. Slobodni Lavovi, pred vama je jako interesantan period – provodi, izlasci, koncerti, muzika uživo…Nećete se smirivati a vaša popularnost raste.

Devica

Između partnera i vas postoji nekakvo neslaganje. Nervira vas što je on neodlučan i nezainteresovan za bilo šta. Ponekad imate utisak kao da pričate sa stenom i da vam je potrebno na hiljade godina da ga nagovorite na nešto. Slobodne Device, svi vole osobe koje zrače i koje su pozitivne. Upravo zato vas može primetiti jedna osoba iz inostranstva.

PROČITAJ ASTRO PRIČU: Kad je vreme za bebu?

Vaga

Smatrate da se partner ponekad suviše detinjasto ponaša i to vam u ovom periodu može zasmetati ali pre nego što počnete da se ljutite na njega, treba da se zapitate gde je nestao vaš humor. Slobodne Vage, dosta pažnju obraćate na svoj izgled jer želite da se dopadnete drugima ali, ne zaboravite, nije važan samo izgled.

Škorpija

Razmislite o tome kako zračite ovih dana jer niko ne želi da bude u društvu osoba koje non stop “mrače” za sve i o svemu imaju negativno mišljenje. I partner se sklanja od vas jer mu je tako podnošljivije. Slobodne Škorpije, starija osoba vas može glatko odbiti. Ljubavni fijasko.

Strelac

Partner vam ponekad dođe kao savetnik za sve,a ruku na srce, znači vam to jer se osećate nekako sigurnije. Narednih dana ćete biti nezgodnog raspoloženja. Slobodni Strelčevi, osećate da se uticajna osoba posebno zalaže za vas i slutite da joj se dopadate.

Jarac

Trpite veliki pritisak i pogoršavate odnose sa bliskim ljudima, mada ne i sa partnerom koji vam uvek ohrabruje i bodri ali sada ne može da dopre do vas. Planirajte putovanje u inostranstvo. Slobodni Jarčevi, ljubav možete doživeti na dužem putovanju a može vam se dopasti osoba druge vere.

Vodolija

Najgore je iza vas. Sada je vreme da neke stvari ostavite iza sebe i da se okrenete budućnosti. Ljubomorni ste i strastveni. Slobodne Vodolije, vaš seksipil je veoma izražen u ovom periodu, pa možete privlačiti osobe koje se neće ustručavati da vam priđu.

Ribe

Bićete pomalo grubi i zatvoreni prema partneru a razlog vašem ponašanju leži u vašoj nesigurnostii vezane za seksualnost. Morate naučiti kako da istaknete svoj seksipil. Možda nije loše da čitate literatuu na tu temu. Slobodne Ribe, ljubomorni ste jer draga osoba ne obraća pažnju na vas onoliko koliko biste želeli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *