Ovan

Sa partnerom možete imati svađu upravo zbog prijatelja. Gledajte da izbegnete direktan sukob i vređanje. Prespavajte i porazgovarajte hladne glave. Slobodni Ovnovi, nekog novog mogu sresti preko prijatelja. Dopadate se jednoj Vodoliji.

Bik

Ako želite da budete srećni morate da sledite svoje snove i želje. Ukoliko ste rešili da okrenete novi list, učinite to, sa ili bez partnerove saglasnosti. Slobodni Bikovi, novi prijatelji donose mogućnost da vam se neko novi i dopadne.

Blizanci

Vreme je da se primirite i posvetite partneru i porodici. Pred vama je jedan drugačiji period a ukoliko želite da iznenadite partnera, rezervišite putovanje. Slobodni Blizanci, možete se upustiti u tajni flert sa starijom osobom sa posla.

Rak

Preko partnera vas očekuje jedan lep i prijatan period koji će obeležiti susreti i druženje sa partnerovom porodicom. Prijaće vam odlazak na koncert ili slušanje uživo muzike. Slobodni Rakovi, postajete pravi boem. Gde se pije i peva, tu ste prvi.

Lav

Ono što morate sebi da priznate je da vam je emotivni život veoma dinamičan i da nikad ne znate na koju će nogu vaš partner ujutru da ustane. Od njegovog raspoloženja zavisi i vaše. Slobodni Lavovi, nemojte se zamarati sa zauzetom osobom. Možete vi i bolje od toga.

Devica

Merkur u znaku Riba će vas ponovo vratiti partneru. Shvatate da pored puno razlika ima mnogo više toga što vas vezuje. Mogućnost kraćeg putovanja. Slobodne Device, moguće je novo poznanstvo preko posla. Simpatiše vas osoba rođena u istom znaku. Sličan se sličnome raduje.

KLIKNI I PROČITAJ - Mesečni horoskop za mart 2024!

Vaga

Planeta ljubav – Venerai i svađe – Mars su zajedno ušle u vaše polje ljubavi donoseći vam dinamičan emotivni život. Snosite odgovornost za neke svoje postupke i odluke. Slobodne Vage, ako se po svaku cenu budete potrudili da pronađete dečka ili devojku, shvatićete da idealna osoba ne postoji.

Škorpija

Biće teško da se sa partnerom složite oko nekih pitanja vezana za stambeni prostor. Vas dvoje imate potpuno različite ukuse i to može biti problem. Slobodne Škorpije, jedan Rak se interesuje o vama. Više se družite i budite otvoreniji prema drugima.

Strelac

Pred vama je sedmica u kojoj vas očekuju pozitivna dešavanja a ni slaganje sa partnerom neće biti loše. Mogućnost zajedničke šetnje ili šopinga. Slobodni Strelčevi, ako neko ne živi u gradu to ne znači da nije moderan i snalažljiv. Čak naprotiv. Bik očekuje poruku.

Jarac

Možete pokazati dozu ljubomore što će partner pozitivno protumačiti jer uglavnom ste dosta uzdržani i hladni. Privlačnost. Slobodni Jarčevi, pristanite da se nađete sa osobom koju ste nedavno upoznali. Neobavezno piće može promeniti puno toga.

Vodolija

Rešili ste da idete na sve ili ništa kako bi pokušali nešto da promenite. Direktnost i otvorenost je nešto po čemu ste prepoznatljivi i ne treba da vas je stid zbog toga. Slobodne Vodolije,  otvaraju vam se neke nove prilike ali vaše interesovanje je kratkog daha.

Ribe

Ukoliko se budete rešili da se upustite u tajnu ljubavnu vezu, razmislite da li će to vući neke poslodice za sobom i da li postoji mogućnost da neko sazna. Slobodne Ribe, ostaćete i dalje slobodni. Ovo nije vaše vreme za ljubav.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *