OVAN – Ako znate kako, ovaj period može da bude mnogo bolji nego što vam izgleda. Pokušajte da duhovne vrednosti stavite ispred partnera i vas kako bi vam one bile vodič u daljem odnosu. Prijaće vam putovanje do udaljene destinacije, pa čak i do mora. Slobodni Ovnovi, pokušavate da sakrijete osećanja prema jednoj osobi i koliko god bežali od nje, sudbina vam je vraća.

BIK – Vašim interesovanjima ćete ovog puta uticati na partnera koji vam se može pridružiti. On vam, na neki način, može biti odraz u ogledalu, potpuno vas oponašajući. Pronađite duhovni mir. Slobodni Bikovi, lako se možete zaljubiti u jednu tajnu osobu o kojoj ne možete da pričate drugim ljudima.

BLIZANCI – Ne možete biti na dva mesta u isto vreme. Moraćete ovih dana nešto da prekinete da bi drugo nastavili ili da nekog odbijete a drugoga obradujete.  Partner je odlično raspoložen. Slobodni Blizanci, narednih dana možete shvatiti ko vam je draži. Napokon ćete moći da se odlučite.

RAK – Ako krenete sa partnerom na putovanje, lako se možete pokajati. Ne insistirajte na komunikaciji ako vidite da partner nije raspoložen. Pustite ga jer će se vrlo brzo “ohladiti”. Slobodni Rakovi, pred vama je interesantan ljubavni period u kojem ćete biti napeti kao struna jer će vam se napokon neko dopasti. Samo vodite računa da ne potrošite vreme uzalud i da osećanja budu uzajamna.

LAV – Ovo će za vas biti jedna opuštajuća i relaksirajuća sedmica. Možete pomalo biti hedonisti, želeći da nadoknadite sve ono što niste mogli da priuštite sebi u prethodnom period. Obradujte partnera. Slobodni Lavovi, osoba iz inostranstva može pasti na vaš šarm. Zaljubljivanje.

DEVICA – Niste nešto posebno raspoloženi a možda svemu tome doprinosi i nedavna rasprava sa partnerom, pa sada vi terate “mak na konac” ali za par dana, sve će doći na svoje mesto a vi se izmiriti. Slobodne Device, razočaraćete se u jednu osobu sa kojom ste prethodnih dana bili u kontaktu ali uskoro vas očekuje novo poznanstvo.

VAGA – Narednih dana gledajte da se opustite i naspavate jer ako budete nastavili istim tempom, možete aktivirati zdravstveni problem. Partner pazi na vas. Slobodne Vage, očekuje vas avantura. Tajno se dopadate jednoj osobi sa posla koja se sve više zaljubljuje u vas.

ŠKORPIJA – Ako vam već nije ni do čega, vi onda ostanite u kući u svom krevetu ali nemojte da sputavate ostale ukućane da uživaju i provode vreme bez vas. Pazite da partner posumnja u vaše namere i vernost. Slobodne Škorpije, planeta ljubavi je aktivirana i sada samo treba da čekate da se nešto desi. Može to biti sudbonosni susret.

STRELAC – Najepše će vam biti u krugu porodice a možete imati i goste u domu. Što se tiče partnera, on može odložiti putovanje da bi bio sa vama ali nemojte mu zameriti ako ovih dana bude neraspoložen za priču. Slobodni Strelčevi, osoba kojoj se dopadate živi jako blizu vas.

JARAC – Smatraćete da vam je svaki trenutak odmora gubljenje vremena i biće vam potrebno dugo da se opustite. Partner vas može obradovati sa manjim poklonom.  Sobodni Jarčevi, bićete nedostupni za neke ljude a i presećićete još na početku svaki pokušaj udvaranja. Delujete nedodirljivo.

VODOLIJA – Za partnera i vas bi bilo najbolje ako bi sebi priuštili nekakav odmor u prirodi a to ne mora to da bude neka daleka destinacija. Posetite rođake. Slobodne Vodolije, prekinućete jedan odnos ili bolje rečeno kontakt i vrlo brzo započeti novi, koji valja.

RIBE – Bez obzira na to kakvog je partner raspoloženja vi ste rešili da se opustite naredne sedmice i da je provedete što je moguće bolje. Bićete sjajno raspoloženi, izgledaćete fenomenalno a gde god da se pojavite pravićete atmosferu. Slobodne Ribe, vreme je za ljubav. Krećite se što više i budite opušteniji pri kontaktu sa novim ljudima.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *