Pratimo tranzit kretanja nama najbližeg nebeskog tela – Meseca jer on nepogrešivo ukazuje na dešavanja koja nas očekuju bez obzira u kojem ste znaku rođeni i to gde je vaš natalni Mesec. Ovaj tranzit će najviše obeležiti vaši prijatelji kojima ćete biti posvećeni. U međuljudskim odnosima primetićete blagu napetost i želju da svako radi po svome, tako da ne bi trebalo da insistirate na tome da neko nešto ne mora jer ćete stvoriti kontraefekat. Mesec u Vodoliji voli slobodu i odrešene ruku za donošenje odluka.

Ono što nije povoljno je da tokom ovog tranzita ne bi trebalo da očekujete posebnu bliskost sa voljenom osobom a možete osetiti i partnerovu blagu distanciranost i nezainteresovanost za razmenjivanje nežnosti.

Sjajan je dan za originalne ideje, kontakte sa novim ljudima, za nova poznanstva i odlaske na mesta na kojima do sada niste bili.

Ukoliko planirate putovanje, rezervišite let.

Prijaće vam poseta Novom Sadu.

Tokom subote (23.4) oko podneva i poslepodneva setićete nervozu i možete imati nesuglasice sa partnerom gde ćete biti prepušteni sami sebi a na poslu možete biti požurkivani ili raditi pod tenzijom. Autoritet može biti nezgodnog raspoloženja, pa mu se sklanjajte s puta. Oprez u vožnji i ne vozite brzo jer su pojačane policijske patrole.

Nedelja (24.4) ujutru i tokom prepodneva donosi nervozu ukućana a posebno ženske osobe kojoj ništa neće biti potaman. Probudiće vas ranije. Kako veče bude odmicalo, vi ćete biti nezadovoljniji i neraspoloženiji. Mnogi planovi se neće ispuniti pa ćete se oslanjati na alternativu.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

Za tačnije prognoze čitajte predikcije i za vaš podznak.

OVAN – Pronađite svoj mir. Možete otići negde u prirodu gde nemate dometa.

BIK – Prijatelji će vas se setiti. Očekujte poziv ili poruku.

BLIZANCI – Ne pričajte prijateljima previše o svojim nerealizovanim projektima. Budite mudri.

RAK – Ako su vam došli prijatelji iz inostranstva, prvo se vidite sa njima.

LAV – Ovo su dani koje ćete posvetiti partneru. Moguć odlazak u prirodu.

DEVICA – Usavršavajte se i koristite svaku priliku za napredovanje.

VAGA – Bićete ljubomorni. Poziv prijatelja.

ŠKORPIJA – Umesto da odmarate, partneru ćete udovoljavati sa njegovim prohtevima ali to samo vi tako mislite jer ste umorni i nervozni pa vam sve smeta.

STRELAC – Očekuju vas manji dobici ili poziv na ručak.

JARAC – Mogući su iznenadni gosti. Dobijate poklon.

VODOLIJA – Jako je bitno da naučite nešto novo ili pročitate. Nove ideje.

RIBE – Gledajte da vas strahovi ne pokolebaju.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *