OVAN

Vi biste želeli da spojite lepo i korisno. Ne želite da gubite vreme na razna okupljanja i druženje ako tada ne možete ostvariti i neke poslovne naume. Partner u odnosu na vas, zna da uživa. Slobodni Ovnovi, beležite popularnost kod suprotnog pola. Dve osobe se mogu boriti za vašu naklonost a odluka je na vama.

 

BIK

Od vikenda za vas počnje jedan jako lep period u kojem ćete se više odmarati, družiti sa vašim najmilijima i vreme provoditi u prijatnom društvu. Slobodni Bikovi, Venera na vrhu vašeg 5. polja, polja ljubavi, donosi vam ljubavna dešavanja. Moguća je ljubav na letovanju. Obavezno izađite u provod.

 

BLIZANCI

Očekuju vas prijatni susreti unutar porodice. Mogući su gosti u domu čije će vam društvo izuzetno prijati. Slobodni Blizanci, možete se dopasti osobi koja živi blizu vas, možda u vašem komšiluku. Pozovite dragu osobu kod sebe a povod sami osmislite. To može biti prekretnica i doneti početak ljubavne veze.

 

RAK

Očekuju vas manji dobici preko partnera. Krajem sedmice, moguće je zajedničko putovanje ili kraća poseta u mesto u okruženju. Slobodni Rakovi, uskoro ćete ostvariti bolju komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Stara ljubav se raspituje o vama.

 

LAV

Sa partnerom su moguće manje nesuglasice koje mogu doći do nerazumevanja. Što se vas tiče, odlično se osećate a očekuje vas niz lepih dešavanja i susreta koji će vam popraviti raspoloženje. Slobodni Lavovi, ovo je period kada vam se može dogoditi – ljubav! Možete ostvariti neke vaše osvajačke planove.

 

DEVICA

U periodu pred vama možete biti u iskušenju. Vrlo lako možete ostvariti tajni ljubavni kontakt koji može potrajati, zbog čega ćete početi da preispitujete ceo svoj život. Slobodne Device, ljubav je moguća na moru ili sa osobom koja živi daleko od vas. Može vas osvojiti potpuni stranac.

 

VAGA

Očekuje vas niz zanimljivih susreta sa prijateljima i poznanicima. Moguća je obnova nekih starih kontakata i susreti sa prijateljima koje dugo niste videli. Slobodne Vage, dva puta merite a jednom presecite. Dopadate se jednom Lavu.

PROČITAJ I OVO: Kako će retrogradna Venera uticati na ljubavne odnose?

 

ŠKORPIJA

Trenutno vas najviše zanima posao i karijera dok je partner u drugom planu. Moguće je čak da partner krene na letovanje bez vas. Slobodne Škorpije, uskoro ćete skrenuti pažnju na sebe a uticajna osoba će se zainteresovati za vas.

 

STRELAC

Poradite na svom seksualnom životu. Ne bi bilo loše da čitate neko štivo na tu temu jer možete dobiti neke ideje i vratiti želju. Slobodni Strelčevi, stara ljubav iz inostranstva razmišlja o vama. Moguć je i susret.

 

JARAC

Iz dana u dan bićete opušteniji i sve posvećeniji partneru. Više ćete provoditi vremena zajedno, a moguća je i obnova strastvenosti u vašoj vezi. Slobodni Jarčevi, dopada vam se jedna osoba i iako odlažete da to sebi priznate, dozvolićete sebi taj luksuz. Da, luksuz, s obzirom da ta veza ima malih izgleda za opstanak.

 

VODOLIJA

Partner vas može oduševiti sa kojom brzinom obavlja neke obaveze ali i kako se snalazi u situacijama u kojima je potrebno donositi brze odluke. Slobodne Vodolije, mogući su kontakti sa zauzetom osobom, što će vam imponovati ali i razočarati u isto vreme.

 

RIBE

Nećete biti posebno raspoloženi. Partner je zauzet svojim poslovima zbog čega vama posvećuje malo pažnje. Slobodne Ribe, moguće je novo ljubavno poznanstvo preko klijenata ili poslovnih saradnika.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *