OVAN

Ovo je period kada ćete biti strastveniji nego inače. I na najmanji crv sumnje u partnera, možete promeniti raspoloženje i iz pozitivne osobobe postati pravo čangrizalo. Slobodni Ovnovi, na pomolu je avantura sa zauzetom osobom koju želite samo za sebe. Spremni ste za izazov.

BIK

Uspećete da prevazićete loše raspoloženje ako malo dublje zavirite u dušu voljene osobe i shvatite stvarne razloge njenog ponašanja. Ne dozvolite da vas drugi ljudi uznemiravaju. Slobodni Bikovi, zaljubili ste se ali pokušavate da pobegnete od svojih osećanja. Jarac se nada da ćete mu poslati poruku ili se javiti.

BLIZANCI

Nemirnog ste duha, te dani pred vama donose šalu, razgovore, kraće šetnje i putovanja. Ako partner dođe do slobodnog vremena, pridružiće vam se ali snaćićete se i bez njega. Slobodni Blizanci, jedna osoba vam nudi prijateljstvo, ali ona u stvari očekuje nešto mnogo više.

RAK

Za voljenu osobu učini biste sve. Što više ljubavi dajete, više sam i vraća. Neki Rakovi mogu razgovarati sa partnerom o budućnosti i zajedničkom životu. Slobodni Rakovi, potpuno se promenite kada se nađete u blizini drage osobe. Čini li vam se da ste se zaljubili?

LAV

Prijalo bi vam kada bi sada mogli da preletite sa partnerom na drugi kraj sveta. Neki Lavovi već maštaju o odmoru na nekom egzotičnom mestu. Slobodni Lavovi, mogući su kontakti sa osobom iz inostranstva, ali budite pažljivi jer vam se ta osoba predstavlja u mnogo lepšem svetlu nego što je stvarnost.

DEVICA

Kada ste zadnji put partneru priredili neko romantično veče?! Ako ništa drugo, organizujte veče masaže. Mirišljava ulja i mleko za telo, probudiće vam uspavane strasti. Slobodne Device, dopada vam se osoba koja se nalazi u braku i koja flertuje sa vama, zato što je trenutno u svađi s svojim partnerom.

VAGA

Bićete veoma brižni prema voljenoj osobi ,ali i članovima porodice. Možete čak brinuto o zdravlju bliske osobe gde ćete pokazati koliko ste posvećeni i požrtvovani.. Slobodne Vage, očekuje vas flert sa osobom koja živi negde u vašoj blizini ili koju srećete na putu ka kući.

PROČITAJ: Počeo je februar. Kakvi nas aspekti očekuju?

ŠKORPIJA

Postaćete romantičniji i osetljiviji nego inače. Prijao bi vam slušanje muzike uživo ili prisustvovanje umetničkim manifestacijama. Iskažite osećanja. Slobodne Škorpije, na pomolu je novo poznanstvo sa mlađom osobom.

STRELAC

Partner i vi se slažete po mnogo čemu, ali sada nemate dovoljan vetar u leđa da ostvarite sve svoje snove. Osoba koja je zaljubljena u vas, tajno vam posećuje profil na društvenim mrežama. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba vas osvaja svojom romantičnošću i drugačijim pogledima na ljubav i život.

JARAC

Partneru će za vas misliti da ste veoma škrti ako bude otkrio da imate novac a da ne želite da ga trošite. U stvari, on ne zna da vi očekujete da on malo odreši kesu. Moguć je poklon. Slobodni Jarčevi, draga osoba pokušaće da promeni vaše mišljenje. Zaljubjivanje.

VODOLIJA

Vaša svakodnevnica je potpuno ispunjena. Svaki slobodni momenat iskoristićete na pravi način tako da će svi biti zadovoljni. Jedino što smeta je partner koji gunđa u sebi ali vas toleriše jer vas voli. Slobodne Vodolije, vi sami sebi zakoplikujete život, ali neka…tako je zanimljivije. Moguća je ljubavna veza ali se prvo morate izviniti.

RIBE

Voljeni ste i volite. Ovo je period i kada možete započeti tajnu ljubavnu vezu ako to želite, ali budite pažljivi jer je partnerova intiuicija veoma izražena. Slobodne Ribe, očekuju vas susreti sa suprotnim polom. Potpuno ste opijeni pažnjom drage osobe.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *