OVAN – Ako ste vi srećni, onda činite pravu stvar. To što vaše okruženje misli da treba u vezi da postupate ovako ili onako, ne treba apsolutno da vas zanima. Radite samo ono što vam je volja. Partner bi se obradovao putovanju u inostranstvo. Slobodni Ovnovi, može vam se dopasti osoba iz inostranstva ili ljubav možete sresti prilikom putovanja u drugu zemlju. Oni mlađi se mogu zaljubiti na fakultetu.

BIK – Partneru može biti čudno vaše ponašanje a neki vaši postupci će kod njega probuditi ljubomoru. Možda ga i namerno provocirate da mu vratite milo za drago. Slobodni Bikovi, plašite se vezivanja iz straha da ne budete povređeni. Sve dok se ne osetite sigurno i zaštićeno, nemojte započinjate novi emotivni odnos.

BLIZANCI – Još uvek se nalazite u jako lepom periodu ali sada vas neke primedbe prijatelja i poznanika na račun vašeg partnera mogu pokolebati. Sami proverite o čemu se radi. Slobodni Blizanci, ponekad se ponašate kao jedno veliko dete verujući u svaku laž koju čujete! Afera kratkog trajanja.

RAK – Partner vam izlazi u susret kada su tekuće stvari u pitanju jer ima razumevanja za vaše potrebe. Moguće je i predlog za zajednički posao u budućnosti. Slobodni Rakovi, susret sa jednom osobom sa posla vas čini srećnim ali ako nešto konkretno ne preduzmete po tom pitanju, propustićete šansu koja se stvorila.

LAV –Vaše druželjubivost i srdačnost će biti jako istaknuti pa ćete biti centar okupljanja svakog društva. Pomalo egoista, prijaće vam kada uhvatite poglede suprotnog pola bez obzira da li ste u vezi ili ne. Slobodni Lavovi, vreme je za osvajanje. Ako postoji neko ko vam se sviđa, ne čekajte ni momenta.

DEVICA – Partner i vi trenutno imate različite želje zbog čega može doći do nesuglasica a najviše vas nervira kada čeka poslednji trenutak da vam nešto saopšti. Gosti u domu. Slobodne Device, ne znate koga biste hteli – te vam se dopada ova osoba, te sad razmišljate o onoj. Pazite da ne pogrešite u izboru.

VAGA – Sve vaše misli i planovi su okrenuti ka partneru ali ponekad morate i da ga podsetite na to. Vaše planove tokom naredne nedelje mogu jedino pokvariti poslovne obaveze ali i manja prehlade. Slobodne Vage, pazite da ne kažete ili napišete nešto potpuno pogrešno i time upropastite sve.

ŠKORPIJA – Ako ne pomognete partneru on to može shvatiti kao znak da ga ne volite dovoljno. Nesuglasice mogu nastati zbog novca i troškova. Tu se nešto ne uklapa. Slobodne Škorpije, jedna osoba se interesuje za vas zbog vašeg društvog statusa i novca.

STRELAC – Sve je super sa partnerom ali postoji jedan član vaše porodice sa kojim on nikako ne ume da uspostavi odnos kakakv bi ste želeli. Potpuno se pogrešno razumaju i ukoliko budete insistirali na tom odnosu pošto – poto, možete ga samo još više pogoršati. Slobodni Strelčevi, jednoj osobi je definitivno stalo do vas i zbog toga želi da sakrije neke stvari jer se plaši da ne odustanete od nje.

JARAC – Trebalo bi da počnete da radite više na sebi jer su vam svi drugi bili preči nego vi sami. Zima je vaše doba a uskoro ćete zasijati u svom punom sjaju. Slobodni Jarčevi, dešava se nešto neočekivano jer počinje sve više da vam se dopada jedna osoba. Uskoro ćete se videti sa njom.

VODOLIJA – Tokom sedmice sa partnerom možete imati manju raspravu ili se on može naljuti na vas. Pozovite prijatelje i predložite zajedničko veče. Slobodne Vodolije, dopadate se jednoj interesantnoj osobi ali ona neprestano menja mišljenje pa ne znate na čemu ste.

RIBE –  Osećate se najsigurnije u svojoj zoni udobnosti pa biste na svaki način izbegli gužvu, izlaske i proslave. S druge strane, partner je u potpuno drugačijem raspoloženju, pa bi trebalo da pronađete kompromis. Slobodne Ribe, nešto radite pogrešno. Pazite da ne napravite veću štetu nego što jeste. Nespretni ste. Ne preduzimajte inicijativu ovog vikenda.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *