Ovan

Pokušavate da rešite jednu dilemu koja vas muči. Sumnjičavi ste i smatrate da partner nešto krije od vas a trenutno vas ništa ne može razuveriti da to nije tako. Slobodni Ovnovi loša reputacija ili loš glas može pokvariti mišljenje jedne osobe o vama zbog čega će ona odustati.

 

Bik

Ponekad imate prevelike želje i očekivanja . Smatrate da ukoliko ste na odmoru, možete da trošite koliko god želite a to će vam u budućnosti doneti probleme. Deca imaju visoke prohteve a vi im ne morate sve obezbediti . Slobodni Bikovi sve nešto čekate, jer mislite da će sledeća prilika biti bolja od ove koju sada imate . Smatrate da zaslužujete više i bolje.

 

Blizanci

S partnerom pravite nove poslovne planove ali ne znate da je on totalno nepouzdan i da bi vaša saradnja bila kratkog daha. Prijaće vam neka vrsta sportskog odmora.

Slobodni Blizanci ukoliko želite da osvojite osobu koja vam se sviđa morate da održavate neprestani kontakt sa suprotnom stranom . Postavljanje pitanja može biti najbolji vodič da proniknete u nečiju intimu.

 

Rak

 

Ono što će vam najviše smetati je to što partner u prvi plan stavlja svoju porodicu i brigu o njoj. Upravo zato vam može delovati da je on dalek i nezainteresovan za vas i tekuće probleme. Prijaće vam kraće putovanje. Slobodni Rakovi, ako želite da zadržite mlađu osobu ni slučajno ne primajte poklon od nje.

 

Lav

Borba i vaše nadmetanje sa partnerom neprestano traje a da on nije takav možda vaš odnos ne bi bio toliko interesantan i uzbudljiv kao što jeste. Posvetite pažnju svom izgledu . Dobijate kompliment. Slobodni Lavovi jedna osoba izdaleka ponovo počinje da se interesuje o vama. Nekako vam se putevi neprestano ukrštaju a to možda nije slučajnost.

 

Devica

Trenutno ste zabrinuti zbog finansija i upravo iz tog razloga ne možete da se opustite, pa propuštate neke prilike da uživate jer neprestano brojite koliko novca vam je ostalo na računu. Slobodne Device ste toliko pametni da izbegnete tajnu ljubavnu vezu koja vam se nudi. Bez obzira o kome se radi zadržite svoje dostojanstvo.

PROČITAJ ASTRO PRIČU – PRINCEZA SLOMLJENOG SRCA

 

Vaga

 

Trenutno da se okrenuti prijateljima i želite da ostavite što bolji utisak na njih, pa gledate da se odazovete na svaki poziv za druženje. Partner vam nikad to nije ni branio, on je samo bio zabrinut za vaše zdravlje.    Slobodne Vage, nije lepo da nekome dajete lažnu nadu. Upoznajete nove ljude a možete ostvariti kratkotrajnu ljubavnu vezu koja neće prerasti u nešto dugotrajno.

 

Škorpija

Niste sigurni u to koliko se vaš partner dopada vašim prijateljima. Upravo zbog toga želite da od prijatelja  sakrijete neke stvari i da sve što manje pojavljujete na javnom mestu zajedno sa partnerom. Slobodne Škorpije ponekad morate priznati kada se pojavi neko bolji od vas. Gubite ovu igru i pomirite se sa tim.

 

Strelac

Dobro ste raspoloženi i optimistični ali vas nervira što partner non-stop razmišlja o poslu. Uopšte niste na istim talasnim dužinama. Strelčevi, može vas privući osoba iz inostranstva ali puno razlike sputava vaš odnos a možda i različite religije. Upravo iz straha od neuspeha blokirate svoju energiju i preduzimljivost.

 

Jarac

Ponekad ste pravi primer kako se treba voleti  i žrtvovati zbog ljubavi. U stanju ste da ne uzmete sebi, a da poklonite partneru. E to se zove ljubav. Jarčevi, može vam se dopasti zauzeta osoba koja će biti prevelik mamac za vas.

 

Vodolija

 

Pokušali ste sve da doprete do partnera ali bezuspešno. Svaki vaš korak vas sve više udaljava. Pod hitno vam je potrebna promena i nadate se da će to partner razumeti. Ljubav poput vode uvek pronađe svoj put. Slobodne Vodolije, moguće je novo poznanstvo sa zauzetom osobom.

 

Ribe

 

Nalazite se u jednom lošem period kada možete imati sukob sa partnerom zbog jedne tajne koja će izaći na površinu. Saturn u Ribama vas tera da odrastete. Slobodne Ribe osoba sa posla vam se neprestano udvara i ne odustaje čak i ako ste je već jednom odbili.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *