Pre neki dan mi je pažnju privukla istinita priča o jednoj glumici koja je u svoj kratki 43 godišnji život spakovala sve role svog života, od princeze  do zavodnice u filmovima koje je glumila sa svojom velikom ljubavi, Alenom Delonom. Reč je o Romi Šnajder, glumici austrijsko – nemačkog porekla.

Lepota, gracioznost, prefinjenost i popularnost nisu uspeli da nadomeste ono što je nedostajalo – malo više sreće.

Neki bi možda rekli da ju je imala, ali ona sama je bila nesrećna i često uplakana. Nije živela život kakav je zamislila, a veliki udarac u životu nanelo joj je samoubistvo njenog muža, a totalno dokusurila smrt njenog sina. Odala se alkoholu  a na kraju, srce ju je izdalo i prepuklo od tuge.

Njena natalna karta se u potpunosti uklapa sa svakim podatkom njenog života i pokazuje tačnost njene natalne karte. Ovo je savršen primer da razmislite o vrednostima života ali i da kroz analizu nečijeg horoskopa naučite kako astrologija funkcioniše.

Da krenemo redom. Romi Šnajder je bila glumica. Potiče iz porodice koja se takođe bavi glumom. Nežna je, lepa, prava princeza i u stvarnom životu. Kako se to vidi iz njene natale karte?

Osobe koje su rođene u znaku Vage poput Romi Šnajder uvek u sebi nose jednu dozu elegancije i urođenog sklada, ali Ascendent u znaku Raka to još više naglašava i daje joj tu potrebnu ženstvenost i osećajnost.  Mesec, vladar Ascendenta nalazi se u konjunkciji sa Suncem (glumica) u njenom 4.polju (polje porodice) što govori da potiče iz glumačke porodice.

Njena velika ljubav je bio Alen Delon s kojim je živela u Parizu. Njih dvoje su se u isto vreme toliko voleli i toliko svađali da bi on otišao na nekoliko nedelja ili meseca, a onda se pokunjeno vraćao Romi. Bili su zajedno 5. godina iako nisu bili u zvaničnom braku. Ostali su prijatelji do kraja njenog života.

Kako se to vidi u njenoj natalnoj karti?

7. natalno  polje govori u našem braku ali i o vanbračnoj zajednici. Naime, potrebno je da živite sa partnerom 7 meseci i to će se automatski smatrati brakom. Iako nisu bili venčani, Alen Delon je bio njen muž. Da je bio stariji od nje ukazuje znak Jarca (stariji) u njenom 7 polju. Saturn, vladar 7 polja se nalazi u znaku Ovna (svađa) što ukazuje na stalne svađe ali i veliku strast i privlačnost koju je ona osećala prema njemu. Saturn se nalazi u 11 polju (polje Vodolije) što ukazuje na vanbračnu zajednicu. Ovakva postavka govori i da će on ostati njen prijatelj jer 11 polje (polje Vodolije) ukazuje baš to – prijateljstvo. Znak Jarca i Saturn donose dugogodišnje kontakte, čak i posle razvoda i emotivno udaljavanja.

Kako se vidi da je njen 1 muž glumac? Saturn je smešten u njeno 11 polje a to je je 5 polje od njenog sedmog. 5 polje pripada znaka Lava – koji ukazuje na glumu.

Kako se vidi u njenoj natalnoj karti da njen muž živi u inostranstvu, tačnije u Francuskoj?

4. polje (dom, mesto života) od njenog 7. Polja (Alen Delon) ukazuje na njegovo mesto života. To je u njenoj natalni karti njeno 10 polje. Ono počinje u znaku Riba, a vladar Neptun se nalazi na 21 stepenu (stepen Strelca – inostranstvo) u 4 polju (polje Raka – Francuska).

Njen 2. Muž bio je filmski i pozorišni glumac nemačkog porekla koji je se zbog nje razveo od supruge. Logičnim sledom, njeno 9 polje predstavlja njenog drugog muža – Harija Mejena. Samim tim što pripada 9. Polju njen suprug mora biti iz inostranstva jer je ovo polje – polje Strelca (inostranstvo). 9 polje u Vodoliji (razvod) govori da se on razveo da bi bio sa Romi. Uran, vladar njenog 9 polja se nalazi na 17 stepenu – stepen Lava – što predstavlja glumca. Zbog obnove kontakta sa Alenom Delonom i glume na jednom filmu, njen muž postaje sve ljubomorniji da bi se na kraju razveli. Ako pogledamo vrh njenog 9 polja (drugi muž) vidimo da on počinje na 8 stepenu stepen Škorpije – ljubomora. 9 polje se nalazi u znaku Vodolije, što je donelo razvod (Vodolija).U ovom braku, Romi je dobila sina Dejvida i od tog trenutka on je postao centar njenog sveta.

Od tog momenta Romi se odaje alkoholu a ljudi iz njenog okruženja kažu da je neprestano bila nadutog lica od plakanja. Naime, Ascendent u znaku Raka (piće, alkohol) govori da je osoba sklona piću. Isti ovaj podznak ukazuje i na suze i plakanje (podznak Rak – osetljiva osoba koja se lako rasplače). Treba istaći da su žene rođene u znaku Raka ili sa podznakom u Raku divne i brižne majke, a Romi je pronašla svoju svrhu u kontaktu sa njenim sinom. Ako pogledate Romino 5. Polje (polje 1. Deteta) vidite da ono počinje u znaku Vage (ljubav) što ukazuje na veliku ljubav koju ona oseća prema svom detetu.

Dve godine od razvoda udala se za svog sekretara Danijela Bjasinija, koji je, teško je neprimetiti, bio slika i prilika Alena Delona. Sa njim je dobila ćerku Magdalenu. I ovaj brak se završio nakon šest godina.

Romi Šnajder i Alen Delon

Njeno 11 polje predstavlja 3 muža, tj. drugog zvaničnog. Počinje u znaku Ovna a vladar Mars se nalazi u znaku Device (Devica – sekretar).  Pošto se u njenom 11 polju nalazi Saturn, planeta koja kao vladar 7 polja (njenog 1. Muža) donosi sličnost sa Alenom Delonom.  S obzirom da se radi o 11 polju koje prirodno pripada polju Vodolije i ovaj brak se završio.

Dve godine pre razvoda, njen 1 zvaničan muž se obesio. To se vidi u položaju njenog 9 polja koje počinje u znaku Vodolije (samoubistvo). Uran u Biku (Bik – vrat – gušenje) govori da se on obesio. Da se sve dešava u vreme kada je ona u 2 zvaničnom braku (njeno 11 polje) govori položaj Urana (samoubistvo) pri kraju njenog 11 polja – pri kraju braka sa 2 zvaničnim mužem.

A onda se dogodila najveća tragedija njenog života. Trenutak kada je izgubila sina. Desilo sve slučajno i to kada je njen sin pokušao da pređe preko staromodne špicaste ograde. Oklizno se i jedan mu je šiljak probio femoralnu arteriju. Nisu uspeli da ga spasu.

I gubitak sina se vidi u njenom natalu. 5. Polje koje opisuje sina počinje u znaku Vage, a vladar Venera nalazi se u znaku Škorpije – smrtni slučaj.

Njena prva ljubav, Alen Delon je odmah došao da bude pored Romi u tim teškim trenucima kada je ostala bez sina. A nakon godinu dana, kada je ona umrla,  oprostio se od nje s buketom grimiznih ruža, baš onakvim kakve joj je poklonio kada su se upoznali.

Splet događaja u životu Romi Šnajder oblikuje jednu tužnu životnu priču koja nas tera da se zamislimo i zapitamo –  Šta je to sreća? Kao i to – Da li je bitnije da u životu imamo nekoga ko će nas voleti ili je bitnije da pored sebe imamo nekoga da volimo i brinemo o njemu?

Zakazivanje tumačenja natalne karte moguće je iz celog sveta. Razgovor se obavlja preko Viber-a ili Skype.

Kontakt na mail:anarakovicccc@gmail.com, Viber: +381649031191, Skype: ana.rakovic1

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *