OVAN – Obratite pažnju kako se odnosite prema partneru jer će vas promena u njegovom ponašanju iznenaditi. Izbegavajte flertovanje u prisustvu voljene osobe jer ćete se loše provesti. Slobodni Ovnovi, možete započeti ljubavnu avanturu sa zauzetom osobom.

BIK – Sumnjičavi ste prema partneru. Neprestano vas prati osećaj da on nešto krije od vas. Izbegavajte duge i ozbiljne porodične rasprave. Slobodni Bikovi, imate očekivanja prema jednoj osobi sa posla, ali teško da će se ispuniti vaša maštanja.

BLIZANCI – U potpunosti ćete uživati u društvu voljene osobe i pomislićete da vam skoro nije bilo tako dobro zajedno. Neki od vas mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Blizanci, moguć je susret sa osobom sa kojom ste nekada bili u kontaktu. Zapanjiće vas neka nova saznanja.

RAK – Ne pričajte partneru o svojim malim i nevinim uspesima kod suprotnog pola, jer to može izazvati ljubomoru i probleme u vezi. Slobodni Rakovi, imaćete sjajne odnose sa osobom koju srećete u poslovnom okruženju. Dopadate se jednoj Devici.

LAV – Nekoliko planeta u vašem 5 polju ukazuje da nećete moći da sakrijete svoja osećanja. Sa partnerom se odazovite na sve moguće pozive i pokušajte da se opustite i uživate. Slobodni Lavovi, dve osobe u isto vreme se interesuju oko vas. Prija vam pažnja koju dobijate.

DEVICA – Imate posebnu zaštitu jedne osobe iz porodice koje uvek staje na vašu stranu i brani vas. Prijaće vam gosti u domu. Troškovi u domu. Slobodne Device, propustićete šansu za novo poznanstvo ako i dalje budete živeli u prošlosti.

VAGA – Pred vama je period u kojem vas očekuju inspirativni razgovori koji će vas pokrenuti i dati novi vetar u leđa. Moguće je putovanje sa partnerom. Slobodne Vage, lako možete održavati kontakte sa dve osobe u isto vreme. Ljubav na kraćem putovanju ili u inostranstvu.

ŠKORPIJA – Partner pokušava da ostvari neke svoje finansijske planove, ali u tome neće uspeti jer ćete ga prozreti. Moguć je dobitak ili poklon od partnera. Slobodne Škorpije, stalno se osvrćete unazad jer ne možete da pređete preko nekih reči koje vam još uvek odzvanjaju u ušima.

STRELAC – Partner ide iz krajnosti u krajnost. Te je tu pored vas, te ga nema danima. Sada je non stop tu. Proleopšali ste se i to svi primećujuSlobodni Strelčevi, ako se već poveravate dragoj osobi o svojim problemima, treba da budete svesni da ih ima i ta osoba.

JARAC – Ako na vreme odložite planirano putovanje, manje ćete se nervirati ako se ono odloži ili iskomplikuje. Ne govorite puno i izbegavajte konkretne odgovore. Slobodni Jarčevi, nikako ne uspevate da sretnete ili vidite osobu koja vam se dopada i žudite za bilo kakvom informacijom, ali uzalud.

VODOLIJA – Bićete jako ponosni na partnera a pratiće vas i dobro raspoloženje kada ste zajedno. Pojačani društveni kontakti i podrška partnerove porodice. Slobodne Vodolije, dopadate se uticajnoj osobi i imponovaće vam pažnja koju dobijate.

RIBE – Osoba koja vas neprestano usrećuje i ugađa vas definitivno voli. Ne postoji bolji način da vam neko pokaže svoju ljubav. Planiranje putovanja u inostranstvo. Slobodne Ribe, trebalo bi da pružite šansu nekom ko nije iz vaše zemlje. Različitost nekad može biti jako privlačna

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *