Prefinjeni znak Vage uvek voli da uživa u životu, pa ne bi da gubi vreme na neke zamorne stvari koji će mu pokvariti planove. Upravo zato, radne aktivnosti će biti na minimumu a ukoliko vas neko i pita zašto je to tako, sve možete rešiti osmehom i izgovorom uz razumno objašnjenje. Zato što ovaj znak uz fine manire postiže ono što želi, nazivamo ga i znakom diplomatije.

Sada je vreme da pokušate da pronađete zajednički jezik sa drugom stranom i da rešite sve nesuglasice ako su uopšte i postojale.

U toku ovog tranzita mnogi će ljudi povesti računa u svom izgledu, a posebno će dame biti ženstvene i zavodljive. Takođe, komplimenti, flert i prijatni susreti mogu obeležiti naredna dva dana. Očekujte udvaranja, prisnije kontakte sa suprotnim polom i privlačenje. Naravno, neki mogu započeti novu ljubavnu vezu jer će i komunikacija biti dosta olakšana.

Znakom Vage vlada planeta Venera koja je planeta fudbala, pa upravo u toku ovog tranzita počinje Svetsko prvenstvo u ovom sportu.

Mogući su dobici i pokloni.

 

Subotnje veče (19.11) obećava tako da ukoliko ste planirali izlazak imate velike šanse da se jako lepo provedete ali i da upoznate nekog zanimljivog. U svakom slučaju veče donosi pojačanu komunikaciju, šetnju a možete ostvariti i kraće putovanje. Osim toga, Mesec će pravi i sekstil sa Venerom što donosi kontakte sa suprotnim polom, prijatno okruženje, udvranja i romantično raspoloženje. Idalno je i za ljubavne susrete i večere. Saopštite partneru svoja osećanja.

Nedelja (20.11) je miran dan kao stvoren za odmaranje, slušanje muzike i uživanje. Učtivost. Veče donosi kontkate sa ljudima koje niste dugo videli ili čuli.

Ponedeljak (21.11) od rane zore dan počinje aktivno i užurbano ali pitanje je da li ćete moći da završite započete poslove, pa je pametnije da ovaj dan iskoristite da završite one koje ste već počeli. Poslovna saradnja sa suprotnim polom. U sredini dana možete osetiti žensku ljubomoru ili ako ste dama, možete biti ljuborni.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Partneru nećete moći da kažete ne ali nemojte ni probati jer će zažalititi. Biće vam lepše nego što se nadate.

BIK – Srećne okolnosti. Dobici i nova poslovna saradnja.

BLIZANCI – Otvara vam se prilika da napavite poslovni dogovor koji će biti na zadovoljstvo obe strane. Partner predlaže poslovni projekat.

RAK – Očekuju vas udvaranja osobe iz daleka.

LAV – Pozovite dragu osobu u goste ili priredite romantičnu večeru za partnera i vas.

DEVICA – Stiže vam poruka kojoj se radujete. Putovanje.

VAGA – Ništa vam ne može pokvariti raspoloženje. Zaljubive ste prirode.

ŠKORPIJA – Žudite za nečim što vam je u ovom trenutku nedostižno.

STRELAC – Prijatelji vas ohrabruju i pokazuju dobre strane onog što vam se dešava.

JARAC – Ambiciozni ste i znate kako da ostvarite svoje planove.

VODOLIJA – Jeste da vas neke stvari pogađaju ali držite situaciju pod kontrolom i ne pokazujete osećanja.

RIBE – Osoba iz inostranstva jedva čeka da vas vidi ili čuje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *