OVAN

Vi ste nepopravljivi. Očekujete da se sve promeni samo od sebe a da vi ni prstom ne mrdnete a to nije moguće. Vaši postupci dovode partnera do ruba plača. Slobodni Ovnovi, morate prekinuti tajni ljubavni kontakt dok ima vremena, tj. dok se niste zaljubili.

BIK

Sve više se povlačite u sebe jer shvatate da nemate adekvatnu podršku i da vas trenutno niko ne razume a ponajmanje partner. Neki Bikovi se mogu plašiti da im prošlost ne dođe na naplatu. Slobodni Bikovi, shvatićete sami neke stvari i  naglo ćete se povući iz toksičnog odnosa.

BLIZANCI

Čuvajte partnera jer mu se ovih dana u život može vratiti neko iz prošlosti i pomrsiti vam konce. Budite mudriji u odnosu. Slobodni Blizanci, niste iskreni i to može primetiti osoba sa kojom ste u kontaktu zbog čega se može povući a vi ostati sami.

RAK

Očekuje vas povoljan partnerski period jer će voljena osoba želeti da vam ukaže poštovanje. Dobitak preko partnerove porodice. Slobodni Rakovi, na radnom mestu vam se može udvarati starija osoba.

LAV

Opasne igre igrate ali pazite da se ne preigrate i da voljena osoba prezre vaše namere. Ona bi volela da ste prirodni i iskreni, ako ni prema kome drugom onda do prema njoj. Slobodni Lavovi, još uvek nije vreme za neke ozbilnije novine u ljubavnom životu ali osećanje koje vas prati je da vam trenutno nije do ljubavi.

DEVICA

Treba da budete jako obazrivi jer je partner preosetljiv, dok ste vi grubi, nesmotreni i vatreni. Ako ne možete partneru da se date u potpunosti, onda je bolje da ostanete na distanci. Slobodne Device, treba da znate da ne možete nikoga zadržati na silu u svom životu.

KLIKNI I PROČITAJ - Kakve će Venera praviti aspekte u narednom periodu i šta to znači?

VAGA

Nešto pokušavate da sakrijete od partnera i to može narušiti poverenje u vašem odnosu. Budite karakter pa u startu odbijte osobu koja vam se nabacuje na poslu. Nije lepo da nekome dajete lažnu nadu. Slobodne Vage, nemojte da ponavljate grešku iz prošlosti.

ŠKORPIJA

Ne dozvoljavate partneru da vam se približi jer mislite da ste u pravu u potpunosti, što nije baš tako. Srećne okolnosti preko dece. Slobodne Škorpije, može vam se vratiti stara ljubav, kao i emocije na koje niste ni znali da postoje u vama.

STRELAC

Ne zamerite partneru što ne zna kako da se ispravno postavi prema vama. Iz svoje lične nesigurnosti proizilaze sve vaše poteškoće u odnosu. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba će pronaći način da vam stavi do znanja da misli o vama.

JARAC

Pred vama je jako lep period u kojem vas očekuje emotivni sklad, stabilnost, partnerova podrška, pokloni, ustupci a oni Jarčevi koji su u braku, mogu započeti zajednički život sa partnerom. Sreća. Ako ste slobodni, trebalo bi da predložite dragoj osobi skori susret. Krenite od kafe, na primer.

VODOLIJA

Pred vama je srećno razdoblje u kojem ćete uživati punim plućima. Koliko će to prijati partneru je u potpunosti nezivesno ali ono što je sigurno, uticaćete na njegov sistem vrednosti. Slobodne Vodolije, stara ljubav se raspituje o vama. Udvaranje starije osobe.

RIBE

Puno toga se skupilo u vama i sada je možda pravi trenutak da raščistite sa partnerom sve što vam je na srcu jer ćete za par dana uvideti veliku razliku u njegovom ponašanju ali na bolje, naravno. Slobodne Ribe, nije da niste u centru pažnje ali može se desiti da vam je ukus postao istančan pa da vam se zbog toga niko ne dopada.

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *