Ovan

 

Ovnovi u braku bi trebalo da obrate pažnju na svog partnera jer postoji nešto što on krije od njih. Lažna opravdanja mogu postati sumnjiva. Slobodni Ovnovi, zainteresovaćete se za jednu osobu sa posla ali ona ne gaji ista osećanja prema vama.

 

Bik

 

Ne želite da pokažete svoja osećanja jer ste već to nekoliko puta radili a nije vam vraćeno na isti način, pa se sada čekate da druga strana nešto uradi. Dovoljno ste luckasti i šarmantni da ne dozvolite da vam sitnice pokvare raspoloženje.  Bikovi, uporno pokušavaju da osvoje jednu osobu koja im se sviđa ali ne uviđate da su vaši pokušaji bezuspešni.

 

Blizanci

 

Želite da sa partnerom imate harmoničan i lep odnos ali što se više trudite sve ste dalje od toga. Umesto da se opustite, vi ste napeti. Umesto da uživate, vi vidite svaku sitnicu i tu nastaje problem. Slobodni Blizanci ne primećujete da se jedna osoba zaljubila u vas ali vam to za sada neće saopštiti ni u ludilu.

 

Rak

 

Na partnera ne možete nešto previše računati pa ste prepušteni da sami organizujete slobodno vreme i slobodne aktivnosti. Najbolje bi bilo da pozovete rođake,brata, sestru ili da ih posetite. Slobodni Rakovi uskoro će jedna osoba želeti da sa vama.

 

Lav

 

Na vreme ste shvatili da je potrebno da menjate strategiju i još nije kasno da to učinite i počnete više da uživate. Preko partnera vam stiže dobitak ili poklon. Slobodni Lavovi, na meti ste udvaranja suprotnog pola. Ako ste nedavno odbili jednu osobu ona će se uskoro usuditi da vam priđe ponovo. Jedan Bik čeka da se javite.

 

Devica

 

Briga o finansijama kvari planove za odmor i uživanje jer ne možete da se opustite, a što je najgore od partnera ne možete da očekujete pomoć. Slobodne Device preko noći može doći otrežnjenje vezano za jednu osobu. Taman ste počeli da se zaljubljujete, ali samo vas je odjednom preseklo. Neke ljubavni jednostavno nisu suđene.

 

Vaga

 

Iz nekog razloga želećete da sakrijete svoja osećanja, zbog čega partneru možete delovati tajanstveno i neshvatiljivo. Prilika za tajnu aferu. Slobodne Vage krijete svoja osećanja prema osobi koju smatrate prijateljem i umalo joj niste saopštili šta osećate ali ćete se predomisliti.

Pročitaj: Avgust 2023 - Mesečni horoskop

 

Škorpija

 

Ne bi vam ni palo na pamet da partner flertuje sa nekim drugim ili da mu se dopada neko drugi, a da to niste ni vi, a upravo tako nešto se sada dešava iza vaših leđa. Sve dođe na naplatu. Škorpije, jedna starija osoba vam može izjaviti ljubav. Osoba rođena u znaku Jarca je luda za vama.

 

Strelac

 

Da se vi pitate, odavno biste se preselili na neko egzotično mesto gde bi mogli da živite kao u snovima ali moraćete da se zadovoljite jednim kraćem putovanjem. Slobodni Jarčevi, izbegavajte ljubavne afere kako se ne bi našli namesti tračeva u vašem kraju.

 

Jarac

 

Previše ste kruti jer ne verujete u idealne ljubavne priče. Ljubav doživljavate veoma ozbiljno i možda iz tog razloga ne umete da uživate u njoj. Slobodni Jarčevi zaljubljujete se kao nikada do sada u jednu interesantnu i pomalo čudno osobu koja vas osvaja svojim životnim stavovima i principima. Kraj nje se osećate potpuno slobodni i nesputani.

 

Vodolija

Iskreno, zapanjeni ste partnerovim ponašanjem i nikako ne možete da shvatite njegovu reakciju osim da mu nije stalo do vas kao vama do njega. Drugog objašnjenja nema. Pomirite se s tim. Slobodne Vodolije, može vam se dopasti zauzeta osoba.

 

Ribe

 

Ako naprasno budete odložili planove koje ste imali sa partnerom, on se može ozbiljno naljutiti zbog toga bez obzira na razlog.  Slobodne Ribe, izgleda kao da stojite u mestu i da se ništa konkretno ne dešava osim što ste sve više oduševljeni jednom osobom koju srećete svakodnevno blizu radnog mesta.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *