OVAN

Glavni fokus će vam biti dom i porodica. Želećete da rešite neka stambena pitanja kako bi mogli da više uživate u slobodnim trenucima sa članovima porodice da li je to bazen, kutak na balkonu ili terasi, svejedno. Slobodni Ovnovi, postoji jedna osoba koja se neprestano nećka kada ste vi u pitanju i ona vam postoje sve interesantnija upravo zato što ne znate na čemu ste sa njom. Rak čeka da se javite.

BIK

Plašite se da ne budete povređeni pa ste postali veoma sumnjičavi ali to je i problem jer umesto da uživate vi dopuštate da život prolazi mimo vas. Slobodni Bikovi, kada se budete našli u društvu drage osobe možete biti veoma nervozni i nespretni, pa ćete ostaviti loš utisak. Oprez.

BLIZANCI

Nalazite se u povoljnom periodu u kojem ćete držati olovku sudbine i ispisivati svoje stranice života. Sve je u vašim rukama. Ako budete rešilid a se radujete, budete veseli i šarmantni – bićete! Lepo i prijatno društvo je pred vama! Slobodni Blizanci, na pomolu je novo poznanstvo a moguća je i nova ljubavna veza.

RAK

Tokom sredine sedmice desiće vam se pozitivan preokret koji može preokrenuti tok dešavanja ovog leta. Partner će vas obradovati i razgaliti znakom pažnje. Slobodni Rakovi, Venera u vašem znaku će vam povratiti šarm i doneti neodoljivost. Ljubavni susret a možete i zaljubiti.

LAV

Najlepše će vam biti ukoliko bi mogli da otputujete sa partnerom negde gde do sada niste bili a da pritom ugasite telefon da nemate nikakav pristup društvenim mrežama. Slobodni Lavovi, može vam prijati pažnja jedne osobe i njene slatke reči ali razmislite koliko je to sve iskreno. Tajna afera.

DEVICA

Partnera stavljate u drugi plan jer on trenutno ne može da vam pruži to što mogu prijatelji, pohvale od kolega i poslovni uspeh. Partner vas ne doživljava kao drugi. Slobodne Device, jedna osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja.

VAGA

Sa partnerom ćete, iz dana u dan, imati sve bolji odnos a uspećete da razrešite i neke nesuglasice koje su stajale između vas. Pokažite da vam je stalo! Partner to očekuje. Slobodne Vage, ljubav možete doživeti na putovanju u inostranstvo. Prija vam društvo mlađe osobe.

PROČITAJ: Merkur u znaku svog sedišta je idealan za putovanja! Do kada ostaje u tom znaku?

ŠKORPIJA

Definitivno morate poraditi na partnerskom odnosu ako ne želite da ga porušite a najlakše je okrenuti se i otići. Teže je ostati i boriti se za ono što vas je spojilo na početku priče. Slobodne Škorpije, igrate se sa osećanjima jedne osobe da bi videli njenu reakciju.

STRELAC

Pred vama je harmoničan ljubavni period u kojem se neki Strelčevi mogu upustiti u bračne vode i započeti zajednički život. Srećne okolnosti preko partnera. Ako ste slobodni, što više vremena provodite vani jer ćete na taj način imati priliku da upoznate nekog novog. Nemojte propustiti prilike koje vam se otvaraju.

JARAC

Kada uvidite sopstvene greške može vam biti krivo zbog svega što se desilo. Potrebno je da gradite odnos oboje a na da svojeglavo pripisujete krivicu onom drugome. Oni u dugim vezama mogu prelomiti i ući u brak. Slobodni Jarčevi, očekuju vas nova poznanstva. Obavezno prihvatite poziv za svadbu.

VODOLIJA

Pred vama je period zabave, druženja i provoda. Partner podržava svaki vaš predlog pa se nemojte ustručavati ili zazirati šta će on reći na neke vaše predloge ili ponašanje. Budite spontani i dozvolite mu da upozna onu stranu koju ste sve vreme krili. Slobodne Vodolije, na pomolu je nova ljubavna prilika. Dopadate se jednom Lavu.

RIBE

Jako je teško da idete na spavanje sa sumornim mislima, sumnjama i sputanim željama ali ono što možete da promenite je sadašnjost. Krenite da ispunjavate sopstvene želje, jednu po jednu i nećete se pokajati. Slobodne Ribe, jedan Rak čežnjivo čeka da mu se javite.

 

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *