OVAN – Prethodnih dana ste osetili da je partner uzdržan i distanciran zbog čega se počela u vama buditi ljubomora i strah od toga da partner ne obnovi neki stari ljubavni kontakt. Slobodni Ovnovi, bez obzira koliko bežali od jedne osobe sa posla, situacija vas ponovo spoji. To mora da je nekakav znak.

BIK – Mars u polju partnerstva donosi probleme, svađe i otvorene sukobe. Teško da ćete promeniti nešto preko noći ali ako se budite trudili, uverićete partnera da vam je još uvek stalo do njega. Budite uporni. Slobodni Bikovi,ljubav dolazi onda kada joj se najmanje nadamo. Upravo zbog toga, nemojte misliti da sada nije vaše vreme…

BLIZANCI – Ulaskom Venere u polje ljubavi vaš emotivni život će doživeti preporod. Blizanci u dugim vezama mogu čak započeti zajednički život ili se veriti. Slobodni Blizanci, vreme je za ljubav i zaljubljivanje. Ako uđete u vezu, častite!

RAK – Partner se može ljutiti ukoliko ga zapostavite u društvu pa vodite računa da mu ugodite. Možete osetiti i njegovu ljubomoru koja će vam imponovati. Slobodni Rakovi, nekoliko planeta u polju ljubavi ukazuje na udvaranja i flert a to može biti uvod u neke ozbiljnije ljubavne priče. Samo vodite računa da vam druga strana ne daje dvosmislene znake zbog kojih nećete znati na čemu ste.

LAV – Pred vama je jedna, koliko – toliko, stabilna sedmica u kojoj ćete se posvetiti porodici. Moguće je i kraće putovanje i poseta rođacima. U svakom slučaju, nećete osetiti veće turbulencije. Slobodni Lavovi, ne bi bilo loše da više posećujete sportska dešavanja i manifestacije jer upravo u takvom okruženju može vam se neko dopasti, a to je dobar početak.

DEVICA – Budite uporni u nastojanju da izgledate što bolje i time podsetite partnera koliko ste još uvek neodoljivi i seksipilni. Povratite strast u emotivnom odnosu. Slobodne Device, Venera će iz dana u dan postajati sve jača a vi sve privlačniji suprotnom polu. Ako vam se neko dopada, pokušajte da se pojavite ne mestu gde ta osoba izlazi ili se pojavljuje.

PROČITAJTE - Kako deluje Mars u znaku Škorpije? 

VAGA – Ne slažete se sa partnerovim finansijskim planovima ili navikama, pa ne bi voleli da se uzda previše u vas, pa vešto izbegavate tu temu. I upravo je novac glavna tačka raskola. Slobodne Vage, draga osoba vas krivi za sve što se dogodilo među vama, dok vi krivite njega.

ŠKORPIJA – Mars u vašem znaku ukazuje da nećete trpeti gluposti i da ćete burno odragovati na ono što vam smeta a partner vrlo dobro zna šta je to. Tu ste bez kompromisa. Slobodne Škorpije, bliska osoba koju smatrate prijateljem vas simpatiše ali to nije dovoljno da ona bilo šta preduzme i naruši vaš odnos.

STRELAC – Vaše raspoloženje će dosta zavisiti od vaših prijatelja koji mogu uticati svojim savetima pozitivno na vaš emotivni život. Slobodni Strelčevi, nalazite se u srećnom razdoblju kada možete ostvariti bliskost sa osobom iz inostranstva. Susret.

JARAC – Venera u Devici može pospešiti vaš ljubavni život i izveštiti vas u predigri. Kolika je želja partnera za vama pokazuje koliki ste ljubavnik. Slobodni Jarčevi, lako možete pristati na igru zavođenja i izazivanja. Jedna osoba vam je posebno privlačna, pa ste rešili da odete korak dalje, pa kud puklo da puklo.

VODOLIJA – Svesni ste da je partner prethodnih dana prolazio kroz težak period i da imate svo pravo da  mu kažete – Šta sam ti rekla, rekao? Vaša intuicija je nepogrešiva. Slobodne Vodolije, sad vam ljubav nije prioritet ali prijaće vam flert.

RIBE – Venera na vrhu vašeg polja partnerstva govori da ćete shvatiti da ste bili nepravedni prema voljenoj osobi i da je sada pred vama period u kojem možete poraditi na vašem braku.Slobodne Ribe, razočarani ste jer draga osoba nije odgovorila na vaš predlog onako kako ste očekivali.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *