KAKO DELUJE MARS U ŠKORPIJI?

 

Mars u znaku Škorpije predstavlja planetarnu silu koja će se pokazati svoje najjače dejstvo jer je Mars u ovom znaku u svom sedištu. Ovaj tranzit će potisnuti diplomatske poteze, skloniti osmehe sa lica i prestati sa svim kompromisima koji su do sada bili na snazi, zamenjujući ih neumoljivim karakterom. Mars u Škorpiji će se pretvoriti iz jagnjeta u pravu i besramnu zver, koja može čak ugristi i samu sebe, kako bi zadala udarac neprijatelju.

 

Pod uticajem ovog tranzita, energija će biti neverovatno snažna i strastvena, s fanatičnim nijansama. Mars u Škorpiji će se pokrenuti samo kad se oseća uvređenim i željnim osvete zbog čega njegov uticaj može biti destruktivan jer će ići na sve ili ništa.

 

MARS KAO MUŠKA PLANETA

 

Pošto planeta Mars opisuje muškarce, oni će dominirati i pokazati svoju odlučnost i autoritet, jasno izražavajući svoje želje. Međutim, njihova slaba tačka biće ljubomora i strast, koji će upravljati njihovim emocijama. Ako se suoče s preprekama, jači pol može pokazati svoju destruktivnu, osvetoljubivu i agresivnu stranu.

 

Tokom ovog tranzita, muškarci mogu postati vrlo eksplozivni, besni i borbeni, delujući hrabro i snažno. Spremni su ići do krajnjih granica, igrajući prljavo kako bi potpuno porazili neprijatelja. Ovaj Mars žudi za uništenjem suparnika i speman je na sve.

Međutim, najveći naglasak tokom ovog tranzita biće na ljubomori, jer će muškarci osećati ranjivost ega koja će ih motivisati na osvetoljubive odluke. Istovremeno, muškarci će pokazivati strastvenu sklonost prema ljubomornom čuvanju svojih partnerki samo za sebe. Seksualna energija tokom ovog razdoblja će kulminirati, donoseći strast, opsesiju i sudbonosnu privlačnost. Partnerovu potvrdu ljubavi tražit će u strastvenim trenucima u krevetu.

 

Žene trebaju biti oprezne, jer ugrožavanje časti njihovih muškaraca može izazvati želju za osvetom, vraćajući im sve što su dobili, možda čak i u većem obimu nego što zaslužuju. Neke žene mogu privući opasne muškarce, uključujući i one sa druge strane zakona. Pored toga neki će čak započeti veze s muškarcima različitih verskih uverenja.

 

Osobe s Ascendentom u znakovima Ovna i Škorpije biće osvetoljubive, a dodatnu motivaciju pružit će im konkurencija i neprijatelji koje će poželjeti nadmašiti na bilo koji način.

 

NA GLOBALNOM PLANU

 

Na globalnom planu, planeta Mars predstavlja rat a znak Škorpije ukazuje na islamsko stanovništvo što govori da se situacija na Bliskom istoku mogu pogoršati i još više raspiriti. Takođe, Škorpija je veoma osvetoljubiv znak i veoma nemilosrdan, što govori da nas očekuju brutalne akcije sa obe strane.

Takođe, Mars u Škorpiji može otvoriti pandorinu kutiju i povećati rizik čak i na radnom mestu. Životne rizične situacije, više saobraćajnih nesreća, operacije, nezgode na radu, veće delovanje mafije i ljudi sa druge strane zakona, sve to može obeležiti naredni period.

 

U svojim natalnim kartama, Marsa u Škorpiji imaju: Džo Bajden, Mark Zukerberg, Brus Li, Merilin Menson, Čarli Šin, Patrik Svejzi, Grejs Keli, Leonadro Di Kaprio, Opra Vinfri, Brus Li, Mel Gibson, Čarli Šin, Mihael Šumaher, Stiven Sigal, Morgan Friman, Džon Tolkin, Čarls Bukovski, Bašar El Asad i drugi.

PROČITAJ: ŠTA NAM DONOSI VENERA U DEVICI?

 

KAKVE ĆE ASPEKTE MARS PRAVITI?

 

Mars trigon Saturn – od 12 do 18.10 – Ovo je tranzit koji donosi istrajnost u poduhvatima. Odbrana će biti bolja od napada. Muškarci će biti odgovorni i ozbiljni. Kontakti sa starijim muškarcem.

 

Mars opozicija Jupiter – od 23 do 29.10 – Tranzit na koji ne možete da utičete jer je opozicija najgori aspekt, pa može delovati dvojako – da se neki sukob nenadano širi ili da vi ne želite da se on proširi. Prevelika očekivanja vezana za posao i nemogućnost proširenja poslovanja.

 

Mars konjunkcija Merkur – od 23 do 1.11 – Možda najopasniji period koji pokrećete tranzit Mars je kada se on bude približio na 11. stepenu Škorpije a ovog puta će na tom stepenu biti zajedno sa Merkurom što donosi dodatne probleme. Destruktivna energija. Želja za promenom. Negativna iznenađenja. Eksplozivna ponašanja. Proširenje sukoba.

 

Mars konjunkcija Sunce – od 29.10 do 24.11 – Skoro mesec dana Sunce i Mars će biti u konjunkciji što je nepovoljno za ljude na vlasti, vašeg šefa i direktora, ljude na višim pozicijama, muževe, očeve i muškarce generalno. Ovo je tranzit koji donosi ljutnju, osvetoljubivost, ucene, pritiske i rušilačku energiju. U brakovima može doći do svađa a ponegde i fizičkog nasilja. Pojačan rad policije i bezbednosnih službi. Čelična disciplina.

 

Mars kvadrat Saturn – od 21.11 do 24.11 – Tranzit koji će se nepovoljno odraziti na vaš posao jer donosi smanjenje radnog elana, zastoje, prekide i nedostatak materijala. Ponegde i vremenska prognoza može uticati na obustavljanje određenih poslova. Ovaj tranzit ukazuje i na gubitke. Muškarci će biti suočeni sa problemima a neki mogu biti u depresiji. Nedostatak oružja.

 

Mars sekstil Pluton – od 16.11 do 24.11 – Ako neki posao stane to je znak da je vreme da se posvetite drugom, pa ovaj tranzit može da donese i jednu vrstu poslovnog preporoda. Osvetoljubivost.Ljubomora. Vreme je za operacije i hirurške intervencije.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

 

OVAN – Bićete veoma nezgodnog ponašanja – brzi, osvetoljubivi i precizni. Nešto poput tek naoštrenog brijača.

BIK – Ulazite u nepovoljan period za vaš brak a sukob se tek može proširiti. Što je najgore, partner vaš napad i optužbe može dočekati sa gorčinom.

BLIZANCI – Loša situacija u poslovnom okruženju. Problemi i svađe sa kolegama. Nezadovoljne mušterije.

RAK – Moguće su ljubavne svađe. Prijaće vam bavljenje sportom.

LAV – Porodični problemi. Pozovite majstora da reši problem. Drugi deo tranzita ukazuje na ljubavne probleme i svađe.

DEVICA – Držite jezik za zubima jer možete isprovocirati jednu svađu. Obavezno budite oprezni prilikom putovanja. Loši odnosi sa braćom i sestrama.

VAGA – Ulazite u period pojačanih troškova.Kako zaradite novac, tako ga i potrošite. Investiranje u posao.

ŠKORPIJA – Samo što ne počnete da bljujete vatru a dim da počne da vam kulja iz ušiju. Pokušajte da kontrolišete svoj bes.

STRELAC – Promenite krevet na kojem spavate. Muškarac vas može izdati.

JARAC – Očekuje vas puno posla a niste u milosti vašeg šefa pa ćete morati da radite požrtvovano kako bi zadržali visok ugled i dobre pozicije.

VODOLIJA – Izbegnite putovanje u inostranstvo osim ako ne idete u Nemačku. Problemi prilikom putovanja.

RIBE – Ukoliko ste zaduženi kreditom ovaj tranzit će vam doneti puno brige i nevolje kako da ga isplatite na vreme.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za poručivanje natalne karte i zakazivanje termina na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191 ili E-mail: astroregulus1@gmail.com

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *