OVAN

Vaš odnos sa partnerom postaje sve harmoničniji iz dana u dan. Međutim, primetićete da voljena osoba ta koja vas usmerava prema ozbiljnosti u poslu i odgovornostima. Ako ste trenutno podstanar, uskoro ćete pronaći rešenje za svoje stambeno pitanje. Slobodni pripadnici ovog znaka, vaši kvaliteti su nedvosmisleno prepoznati. Imate jasne ciljeve i znate šta želite, ali očekujte konkretnija dešavanja na kraju nedelje.

 

BIK

Vi i vaš partner napokon nalazite vreme za zajedničko uživanje u društvenom životu, porodici i ljubavi. Sreća i strast će vas pratiti. Slobodni Bikovi, spremite se, jer će se na kraju ovog perioda razviti strastvena ljubavna veza. Jedan Lav čeka da se javite.

 

BLIZANCI

Sa partnerom trebate razmotriti uvođenje zdravih navika u vašu svakodnevicu. Postoji mogućnost da voljena osoba podrži vašu ideju da svoj hobi pretvorite u posao. Slobodnim Blizancima se otvara mogućnost ljubavne veze sa osobom iz inostranstva. Rak vas simpatiše i slatko smeje vašim šalama.

 

RAK

Očekujte izazove u komunikaciji sa partnerom, a takođe se može desiti da jedno planirano putovanje bude odloženo pa da za to krivite partnera. Slobodni Rakovi, vreme je da definišete svoj odnos sa prijateljem i jasno mu stavite do znanja o vašim simpatijama i namerama.

 

LAV

Ako želite istinsko zadovoljstvo, važno je da se posvetite davanju bez očekivanja uzvraćanja istom merom. Izbegavajte kompenzaciju nezadovoljstva prejedanjem. Slobodni Lavovi, učinićete dodatan napor kako biste zadržali svoj izgled u nadi da ćete zadržati interesovanje osobe iz prošlosti.

 

DEVICA

Možda nećete uspeti da ispunite sve svoje obaveze prema porodici i domaćinstvu. Naići ćete na neke poteškoće a od partnera ne želite da tražite pomoć jer ste suviše ponosni. Slobodne Device, očekujte značajnija dešavanja na ljubavnom planu tokom naredne nedelje.

 

VAGA

Vi i vaš partner težite avanturi i uzbuđenju, što će dovesti do promenljivosti u vašem odnosu. Mogući su manji sukobi, ali i strastvena pomirenja. Slobodne Vage, pred vama je izuzetno povoljan period za ljubavni život, uz mogućnost novih strastvenih poznanstava.

MARS  U VAGI - KAKO UTIČE NA VAŠ ZNAK?

 

ŠKORPIJA

Konačno ćete pronaći više vremena da se posvetite svom partneru, što će ojačati vašu vezu iz dana u dan. Može doći do zajedničkih izlazaka i pojavljivanja u javnosti. Uživajte u tim trenucima! Slobodne Škorpije, očekuje vas ljubavna avantura sa uticajnom osobom.

 

STRELAC

Vi i vaš partner sve više razmišljate o poslu i uspehu. Važno je da ne propustite da iskoristite ove tranzite za introspekciju, umesto da se hvatate u koštac sa nepotrebnim filozofiranjem. Slobodne Strelčeve očekuje interesovanje osobe iz daljine koja će uložiti napor da vas osvoji.

 

JARAC

Ako zaista želite rešiti svoje probleme, biće potrebno da pređete preko svog ponosa. Na taj način ćete olakšati situaciju svojoj porodici. Slobodni Jarčevi, jedna osoba će vas podstaći da pokažete svoje emocije. Škorpija čezne da vas vidi.

 

VODOLIJA

Vaš partner može imati poslovne izazove, ali to ne bi trebalo da ozbiljno naruši vaš odnos. Prepustite inicijativu voljenoj osobi ako želite mir. Slobodne Vodolije, na kraju nedelje otvara se mogućnost za početak nove ljubavne avanture.

 

RIBE

Primetićete da vaš partner postaje sve tolerantniji i nežniji prema vama. Pokušajte pronaći način da se približite voljenoj osobi i izbegnete svakodnevnu monotoniju. Slobodne Ribe, moguć je susret sa osobom sa posla koja će vas zainteresovati emocionalno.

PREPORUKA- TOPSAJT: TELEPATIJA MEĐU PARTNERIMA

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *