Kako deluje?

Mars je trenutno u sazvežđu Vage a ova planeta, poznata po svojoj energiji, snazi, predanosti i akciji, sada je stigla na teritoriju koja može prigušiti njenu uobičajenu živost.

 

Kada se Mars nađe u Vagi, to je kao da se sretnu sportista i ljubitelj umetnosti. Mars je obično okarakterisan kao muška planeta koja simbolizuje energiju, fizičku aktivnost i ambiciju. Međutim, tokom tranzita kroz Vagu, ova energija će se umanjiti. Znak Vage je poznata po sklonosti ka estetici, umetnosti, eleganciji, muzikalnosti i uživanju u životu, a to će uticati na Marsa tako da postane manje spreman za akciju i više sklon opuštanju.

 

U suštini, očekujte da će vam u ovom period nedostajati inicijativa, radna energija i volja za napretkom. No, kada se Mars udruži sa drugima, kao što je slučaj u partnerstvima, bilo poslovnim ili emotivnim, njegova snaga može se manifestovati na najbolji mogući način. Tokom ovog tranzita, Mars će sam po sebi postati sklon neodlučnosti i mogao bi radije sedeti nego delovati. Ipak, kroz partnerstva, druga strana može ga podstaći i pokrenuti. U poslovnim situacijama, ovo je vreme kada će timski rad biti naglašen. Rad u partnerstvu ili uključivanje drugih mišljenja i ideja mogu doneti bolje rezultate nego samostalni napor.

 

Oni koji se bave pravom ili politikom mogli bi i dalje biti zaokupljeni, iako mogu naići na teške klijente ili političke izazove. Državnici i političari mogu izbegavati konflikte i umesto toga tražiti kompromise, jer Vaga je znak sklona mirnom rešavanju problema. Želja za mirno rešenje postoji ali videćemo da li će ona imati dovoljno snage da realizuje tu ideju.

Još nije kasno da se prijavite: Kurs astrologije od 25.septembra!

Mars u Vagi u ljubavi

 

Ljubavna sfera takođe nije izuzeta. Mars u Vagi može doneti nesuglasice, bračne poteškoće ali i mnogo više truda oko voljene osobe. Mars, planeta borbe a Vaga znak ljubavi, u kombinaciji može da nam donose borbu za ljubav i partnerovu naklonost, jer kao što kaže glumac Kijano Rivsa – kakva je to ljubav ako ne želiš da se boriš za nju?! Oni s Ascendentom u Ovnu ili Škorpiji možda će osetiti porast interesovanja za ljubavne avanture, osvajanja, udvaranja i igre zavođenja. Savet za ovo vreme je da se više posvetite emocijama u svojoj vezi kako biste ublažili potencijalne konflikte.

Emotivno, ovaj tranzit može doneti potrebu za više harmonije i ravnoteže u odnosima. Ljudi će težiti kompromisima i mirnom rešavanju nesuglasica. Međutim, to takođe može dovesti do skrivanja nekih dubljih nesuglasica, jer će se izbegavati otvoreni konflikti.

S obzirom na Marsovu prirodu akcije i energije, ovaj tranzit takođe može ukazivati na potrebu za kreativnim izražavanjem. Osobe mogu pronaći zadovoljstvo u umetničkim aktivnostima, muzici, plesu ili čak promišljanju o estetici svog okruženja.

Važno je napomenuti da iako Mars u Vagi može usporiti stvari i doneti sklonost ka oklevanju, to ne mora nužno biti loše. Ovaj period može biti koristan za dublje razmatranje i planiranje. Osobe koje inače teže brzim reakcijama i impulsivnosti sada mogu naučiti ceniti razmišljene odluke.

 

Znak u kojem se Mars nalazi često označava područja koja će biti akcenat. U ovom slučaju, muški aspekt Marsa je pojačan, pa će mnogi muškarci obratiti više pažnje na svoj izgled, stil i oblačenje. Udvaranje će biti uobičajeno, ali oni koji koriste klasične, romantične pristupe verovatno će biti uspešniji.

Poznati sa Marsom u Vagi

 

Mars u Vagi u svom natalnom horoskopu imaju poznate ličnosti poput: Džon Lenon, Džon Malkovič, Vupi Goldberg, Kim Besindžer, Žan Reno, Džej Kej Rouling, Keli Džener, Baster Kiton, Rodžer Mur, Pamela Anderson, Nikol Kidman, Eminem, Bil Gejts, Elvis Prisli, Fredi Merkjuri, Vitni Hjuston, Bili Kilnton, Sigmund Frojd, Nelson Mandela, Nikola Tesla, Abraham Linkoln, papa Franja, Marija Kalas, Vinston Čerčil,  Majkl Daglas, Roman Polanski i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Kakve aspekte Mars pravi u narednom periodu?

 

31.8 i 1.9  – Mars inkonjukcija Saturn – tranzit koji donosi poteškoće na poslu, zastoje, prepreke, pomeranje rokova, odlaganje poslova a moguće su i kontrole na poslu i razne vrste inspekcija. Pazite da se ne udarite i povredite na radnom mestu. Muškarac kojeg upoznajete vam ne može pomoći. Pazite kakve radnike angažujete jer će vam više odmoći nego pomoći.

 

Od 18 do 21.9 – Mars inkonjukcija Jupiter – ovaj tranzit je povoljan za proširenje posla a primetićete da ste dobili neverovatno snagu i hrabrost. Bićete spremni na izazove iako o tome do juče niste razmišljali. Muška osoba koju srećete ili sa kojom se u kontaktu je mnogo jača nego što se predstavlja.

 

Od 8 do 16.10 – Mars sekstil Venera– ovo je tranzit koji ćeza  kraj leta i početak jeseni doneti u naše živote fizičku strast i veliku privlačnost koju možemo osetiti prema suprotnom polu i i voljenoj osobi.

Mnoge ljubavne veze mogu se započeti u ovom periodu. Kada je posao u pitanju donosi poslovnu saradnju i partnerstva.

 

Od 29.9 do 1.10 – Mars inkonjukcija Uran – moratev planirati unapred kako bi bili spremni ukoliko vam iskrsne novi posao ili novo poslovno angažovanje. Nemojte da to dočekate nespremni. Na poslu su moguće promene kojima se uopšte niste nadali . Moguće su nove kolege. Prijatelj može biti ljut na vas ali vam to neće reći u oči.

 

Od 4 do 6.10 – Mars in konjukcija Neptun – čuvajte se poslovnih grešaka. Kada budete ima li najveće samopouzdanje budite najoprezniji. Moguće su greške i propusti koje će vam promaći.

 

Od 7 do 9.10 – Mars kvadrat Pluton – ovaj tranzit donosi ljubomoru u ljubavnim vezama, moguće nasilje prema partneru, ucene, pretnje i pritiske. Muškarci mogu biti nasilni pa bi dame trebalo da vode računa skim ostaju same i da li dovoljno dobro poznaju tog muškarca.

 

Kako ovaj tranzit deluje na vas znak i podznak?

 

Ovan – Mars u polju partnerstva ukazuje na to da bi trebalo više da se angažujete oko voljene osobe ako želite mir u kući. Ipak neki Ovnovi neće odoleti da se ne posvađaju i zamere sa partnerom.

Bik – Mars u 6. polju ukazuje na to da će vaše kolege više provoditi vremena van posla  ili razmišljajući o  privatnim stvarima nego o samom poslu što im možete zameriti.

Blizanci – u prvom delu perioda draga osoba vam može zameriti zbog tajne koja će izaći na videlo. Period donosi svađe sa kolegama i neprijatnosti preko klijenata.

Rak– prijatelji će narednih dana biti angažovani predlažući da stalno negde izlazite i krećete se od festivala, sajmova do koncerata i klubova. Prijatelji znaju ko je za vas, poslušajte njihov savet.

Lav – u prvom delu perioda možete imati veće troškove u šopingu, manje kvarove i neprijatnosti sa susedima. Drugi deo tranzita ukazuje na nevolje sa ukućanima.

Devica – ulazite u period pojačanih troškova. Potrebna vam je jača, tj. proteinska ishrana.

Vaga – jako će vas pogoditi jedna nepravda i zalećete da to ispravite. Bićete svadljivi  i nervozni. Ženske Vage imaju veće šanse da počnu novu ljubavnu vezu.

Škorpija – možete imati problema zbog jedne tajne ili nelegalnog posla. Problemi sa spavanjem.

Strelac – ukoliko narednih dana planirate da trenirate zajedno sa prijateljem to je jako dobro za oboje ali u suprotnom, Mars u polju prijatelja može aktivirati sukobe sa istim.

Jarac – u prvom delu ovog tranzita mogli biste imati problema prilikom putovanja u inostranstvo. Drugi deo vam donosi kritike od strane poslodavca.

Vodolija -Mars u  8 polju vam donosi povećane troškove i izdatke. Dame mogu biti u kontaktu sa veoma ljubomornim muškarcima.

Ribe – ovaj tranzit može ukazati da u vašem braku nije sve tako idealno ali da ima šanse da ispravite puno toga ukoliko budete strpljivi i saslušate partnerove želje.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za zakazivanje ličnih konsultacija na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191 ili E-mail: astroregulus1@gmail.com

 

5 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *