OVAN – Neki Ovnovi mogu odreagovati prenagljeno ili biti pod lošim uticajem prijatelja zbog čega mogu potpuno izgubiti glavu. Otvorenim razgovorom možete rešiti puno toga. Slobodni Ovnovi, Venera u vašem 3. Polju donosi vam pojačane ljubavne kontakte i dopisivanja. Pokušajte da se promenite i ostavite utisak. Bežite od Škorpije.

BIK – Šta god da kažete ili uradite, partner to može protumačiti kako ne treba a ukoliko budete previše vremena provodili na telefonu, on će postati ljubomoran i podozriv. Slobodni Bikovi, udvaranje jedne osobe vam vraća samopouzdanje. Dobijate ponudu za pomoć u bilo koje doba dana.

BLIZANCI – Ovo je za vas fenomenalan period u kojem ćete ponovo uspostaviti sjajan odnos sa partnerom s kojim ćete provoditi puno vremena zajedno. Ako ste u dugoj vezi, vreme je da sa partnerom razgovarate o zajedničkom životu ili planovima za budućnost. Slobodni Blizanci, zaljubljive ste prirode i u ovom period je potrebno da što više budete pristupačni i da se što više družite sa drugim ljudima.

RAK – Ako ste usamljeni ili ne dobijate previše pažnje od partnera, onda lako možete pasti na udvaranja osobe koja vas razume i sa kojom u poslednje vreme provodite puno vremena u dopisivanju. Slobodni Rakovi, ljubav možete sresti na nekoj dalekoj destiniciji ili moru.

LAV – Naučili ste da je partneru potrebnu malo prostora ali i vama prija kada imate vremena samo za sebe i sada ste oboje počeli da se borite za svoj mir i svoju tišinu. Pobegnite negde daleko zajedno. Slobodni Lavovi, preko prijatelja možete upoznati nekoga ko vam u potpunosti odgovora.

DEVICA – Ponekad vam se partner ponaša kao dete i ne znate kako da ga ubedite da posluša vaš savet i to već dugo traje i počinje da vas umara. Savet je da sada ne insistirate ni na čemu jer možete još više pogoršati odnos. Strpljenja! Slobodne Device, bivši partner je ljubomoran i može vam praviti probleme.

VAGA – Nije vaš partner ljubomoran bez razloga i sada je kasno da ispravljate nešto što se događalo mesecima unazad. Slobodne Vage, volite da vidite da je nekome stalo do vas. Mlađa osoba iz daleka jedva čeka da vas ponovo vidi.

ŠKORPIJA – Malo vam fali da eksplodirate i da se posvađate sa partnerom. Samo mrvica vas deli od toga i pitanje je da li ćete uspeti da pređete preko nekih stvari. Slobodne Škorpije, nije sve samo u seksulanom privlačnosti i to ćete uskoro i shvatiti.  Birajte pametno!

STRELAC – Pred vama je ljubavni period pun nežnosti i uzajamne brige. Znate da imate na koga da se oslonite i to vam daje sigurnost. Uživajte u svojoj ljubavi. Slobodni Strelčevi, jedna osoba igra na kvarno samo da bi vam privukla pažnju.

JARAC – Ovog puta je partner taj koji je pun života i koji vas motiviše i pokreće. Dok vi žalite za propuštenim prilikama, on grabi napred i uživa u životu. Ugledajte se na njega. Slobodni Jarčevi, dve osobe sa posla se raspituju o vama i pokušavaju da započnu razgovor da bi vam se približili.

VODOLIJA – Postoji puno razlika između partnera i vas ali ono što vas spaja je poštovanje i razumevanje. Uprkos svemu, pred vama je lepa sedmica u kojoj vas očekuju lepi trenuci unutar porodice a mogući su i gosti. Slobodne Vodolije, ovo nije loš period jer vam se sreća smeši a jedna osoba jedva čeka da vas vidi.

RIBE – Vi ste neozbiljni a partner je dvoličan. Trenutno se slažete oko toga da se ne slažete. Poslušajte savet rođaka iz porodice koji će vam “otvoriti oči”. Slobodne Ribe, postoje dve osobe koje su trenutno “u igri” ali nije to to jer niste dovoljno zainteresovani kao i oni.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *