Znak Lava ukazuje na javnost, javni život, izlaske, svečanosti, rođendane, pa će mnogo ljudi tokom ovog vikenda provesti negde izvan kuće. Ovo je vikend koji donosi provod, veću posećenost kafićima i restoranima i gužvu gde god da se pojavite tokom izlaska. Rezervišite mesto na vreme. Osim toga, ovaj znak simboliše i letnje sadržaje, pa će mnogi želeti da provedu dan na plaži, sunačajući se i odmarajući.

Lav opisuje i ljubav, pa je ovo vikend kada možete očekivati dešavanja i na tom planu. Nova poznanstva i kontakti sa suprotnim polom su izvesni a oni zauzeti se mogu pojaviti u gradu sa svojom boljom polovinom. Želeće te da ostavite utisak i da se dopadnete nekome čak i ako ste zauzeti. Imponovaće vam sve to, ali nezgodni tranziti ukazuju i da će biti povređenih duša jer je ovih dana ljubomora na vrhuncu.

Osobe na vlasti mogu biti aktivne i odlučivati o važnim pitanjima. Takođe i sama policija će biti angažovanije pa računajte na pojačane kontrole i češće policijske patrole.

Velikodušnost.

Kontakti sa ljudima iz Crne Gore ili putovanje u tu zemlju.

 

Tokom petka (1.7) kako dan bude odmicao bićete sve raspoloženiji a inicijativa nekih dragih osoba će vas u potpunosti razoružati. Tokom popodneva srećni obrti. Veče donosi prijatne kontakte, moguće izlaske i lepo društvo u kojem ćete uživati. Oni slobodni bi trebalo da svakako izađu u grad.

U subotu (2.7) negde u sredini dana bićete nervozni i možete biti prinuđeni da menjate planove. Ženska osoba može pokazati nezadovoljstvo. Pokušavate da ubrzate posao ali to nije moguće. U noći između subote i nedelje (3.7) nećete se osećati lepo a i mogućnosti da uspostavite bliskiji kontakt sa osobom koja vam se sviđa može pasti u vodu. Ukoliko dogovarate nekakav susret i izlazak, sve može poći onako kako se niste nadali. Odbijanje ženske osobe.

Nedelja ujutru (3.7) je idealna za putovanje ali i kontakte sa rođacima. Srećne okolnosti. Kontakti sa uticajnim ljudima.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

Preporuka je da čitate predikcije za znak i podznak:

OVAN – Pripazite na svoju agresivnost. Izbegavajte sukobe.

BIK – Pobrinite se da ovog vikenda uživate.

BLIZANCI – Mogući su gosti u domu. Pozovite rođake.

RAK – Stiže vam dobitak.

LAV – Vreme je da preuzmete inicijativu i izdate sledeću naredbu.

DEVICA – Prijalo bi vam more. Priušite sebi masažu.

VAGA – Bićete ponosni na prijatelje i njihov uspeh.

ŠKORPIJA – Ostvarujete poslovni uspeh. Dominacija.

STRELAC – Kontakti sa ljudima iz daleka od kojih možete čuti zanimljive informacije.

JARAC – Ponosni ste na partnera. Čuvajte se zlih jezika.

VODOLIJA – Posvećeni ste partneru i prepuštate njemu inicijativu.

RIBE – Možda će drugi da ovaj vikend odmaraju, ali vi ste rešili da ga iskoristite poslovno.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *