Ovan

Svesni ste šta je potrebno da menjate na sebi ukoliko želite da imate mnogo kvalitetniji i iskreniji odnos sa voljenom osobom. Vreme je da prekinete tajne kombinacije i da se posvetite svom partneru. Slobodni Ovnovi, do sada ste imali pogrešnu taktiku ali sada je vreme da ispravite grešku i da se postavite potpuno drugačije jer će to imati efekta.

Bik

Nalazite se u nedelji kada ćete dosta razmišljati o svemu i imati priliku da se distancirate od partnera kako bi bolje sagledali svoju trenutnu situaciju u braku. Otvara vam se mogućnost za tajnu ljubavnu vezu ali se za sada ne usuđujete da se u nju upustite. Slobodni Bikovi, potrebno vam je još malo vremena da donesete sud o osobi sa kojom ste u poslednje vreme u kontaktu.

Blizanci

Vreme je da sa ukućanima napravite planove za naredno letovanje. Partner jedva čeka da vidi na koju ćete destinaciju otputovati svi zajedno. Slobodni Blizanci, popularni ste zbog vašeg šarma, dosetki i inteligencije. Neki Blizanci mogu započeti tajnu ljubavnu vezu ili obnoviti staru.

Rak

Naredna nedelja vam donosi priliku da ispravite sve ono što je bilo loše u odnosu sa partnerom. Prijaće vam društvo prijatelja preko kojeg možete nešto naučiti ili dobiti valjani savet o vašem ljubavnom odnosu. Slobodni Rakovi, prijatelji mogu biti posrednici u upoznavanju sa jednom veoma interesantnom ali pomalo i tajnovitom osobom.

Lav

Greške koje ste napravili prošle nedelje mogu znatno uticati na vaše raspoloženje narednih dana ali najveći problem može biti činjenica da vi ne shvatate da ste bilo šta pogrešili. To može naljutiti partnera. Slobodni Lavovi mlađa osoba se interesuje o vama i nada se susretu na kraćem putovanju.

Devica

Ima ona jedna stara poslovica koja kaže “tiha voda breg roni”, a vi ste upravo uspeli da pomerite celu planinu. Partner nema dovoljno argumenata da vam se suprostavi. Ispuniće vam se želja.  Slobodne Device, donosite mahinalne odluke pri izboru partnera koje vas kasnije mogu skupo koštati.

PROČITAJ ASTRO PRIČU - Kako je volela Eva Braun?

Vaga

Ulazite u jedan malo lepši period. Sa partnerom možete planirati putovanje. Potrudite se da podsetite partnera koliko vam znači. Slobodne Vage, simpatiše vas zauzeta osoba ali ne bi voleli da sa njom imate nešto ozbiljnije.

Škorpija

Ukoliko želite da sačuvate brak morate priznati partneru da je ovog puta on u pravu. Spustite loptu pre nego što bude kasno. Slobodne Škorpije, ljubav vam se može dogoditi na radnom mestu. Očekujte udvaranja i komplimente. Devica vas simpatiše.

Strelac

U toku ove nedelje pokazaćete da vam je najviše stalo do porodice ali bez obzira koliko se vi trudili da uživate u onom što imate, neprestano nemate mir i iščekujete nešto novo i bolje, dok kontrolišete da li vam je neko poslao poruku preko društvenih mreža. Slobodni Strelčevi ovo je za vas pozitivan period. Sada vam se može dogoditi velika ljubav. Što više izlazite i družite se .

Jarac

Ponekad vam nisu toliko bitna dela koliko vam znači da čujete da je partneru stalo do vas i da čujete njegovo mišljenje. Sada žudite za lepim rečima, podrškom i savetom. Slobodni Jarčevi, dopadate se mlađoj osobi koja će se uskoro osmeliti da vam priđe i ostvari prisniji kontakt.

Vodolija

Generalno, nalazite se u povoljnom period, mada ove sedmice vam se neće dogoditi ništa specijalno. Partner vas uskoro može pozvati na kraće putovanje. Slobodne Vodolije retrogradni Merkur vam donosi obnovu starih kontakata ljudi koji ne odustaju od vas.

Ribe

Partner je preagresivan za vaše za vaš ukus i počinje opasno da vas nervira i uvlači u svađu. Pozovite partnera na zajednički trening jer ćete na taj način ćete efikasno kanalisati lošu i svađalačku energiju. Slobodne Ribe kako stvari stoje, dve osobe su bacile oko na vas, pa se sada nalazite na slatkim mukama jer ne znate koja vam osoba više odgovara.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *