U zadnje vreme se često govori o njemu jer to i dolikuje najbogatijem čoveku sveta. Mnogi pokušavaju da odgonetnu njegovu tajnu ili da mu predvide sledeći potez. Nekako je prirodno da se smatra da neko ko je toliko bogat ne može da stoji po strani i da se ne meša, na ovaj ili onaj način, u politiku svoje zemlje ali i celog čovečanstva. Odavno se smatra da su vladari iz senke ti koji zapravo donose odluke a da su predsednici često njihove marionete, a kroz analizu natalne karte Elona Maska, proverićemo koliko daleko doseže njegova senka.

Nije lako biti najbogatiji na svetu. Mnogi mu zavide a nedavno su UN prozvale Elona Maska saopštivši da bi 2 procenata njegovog bogatstva rešilo problem siromaštva u svetu, na šta je bogataš odgovorio da će rado donirati tih 6 milijardi dolara ukoliko mu UN dostave plan kako će taj novac rešiti problem gladi. Odgovor nije dobio jer ta svota može samo trenutno da ublaži problem ali ne i da ga reši.

Do nedavno na internetu se nije mogla pronaći njegova karta sa vremenom rođenja, a onda se pojavila jedna sa časom u 6:30. Pošto je rektifikovana, a izvor ovog podatka neopouzdan, logično je da je pre ikakvog komentarisanja proverimo sa poznatim činjenicama:

 1. Kako se u ovoj karti vidi da je Ilon Mask preduzetnik i ineženjer?
 2. Da je direkotre kompanije „Tesla“ koja se bavi proizvodnjom električnih automobila, osnivač, izvršni i tehnički direktor „SpaceX-a“, privatne kompanije koja se bavi izradom svemirskih letelica i svemirskim letovima.
 3. Da je investirao u kompaniju za izradu tunela i u „Neuralink“ –kompanija koja se bavi razvojem moždanih implanta?
 4. Da mu je majka bila model a otac elektro mehaničar, pilot i mornar?
 5. Da živi u inostranstvu u odnosu na zemlju rođenja?
 6. Da mu je prvo dete preminulo?
 7. Da je otac devetoro dece?
 8. Da ima puno brakova (do sada 3 zvanična)?
 9. Da mu je prva supruga po zanimanju pisac?
 10. Da živi u kući ili bolje rečeno u kontejneru od 37 kvadrata?

Elon Mask, 28.6.1971, 6:30 AM, Pretoria, South Afrika

Odgovori iz priložene natalne karte:

 1. Osoba koja je preduzetnik ili na starom rečniku – gazda, mora da u svom horoskopu ima istaknut znak Lava ili njegovog vladara – Sunce, negde u 1. polju ili u kombinaciji sa vladarom Ascendenta. U ovoj karti, Sunce se nalazi u 1. polju koje opisuje samu ličnost, tj. njega i to je dovoljan pokazatelj da neko može da bude preduzetnik. Takođe i njegov Ascendent se nalazi na 29. Stepenu – stepenu Lava, što je slična energija. Što se tiče toga kako se vidi da je inženjer, treba da znamo da su svi inženjeri u astrologiji predstavljeni znakom Raka ili planetom Mesecom, a Ilon Mask je rođen u znaku Raka (inženjer) a u tom znaku je položen i njegov vladar Ascendenta.
 2. Osoba koja se bavi proizvodnjom automobila (Blizanac) i poslovima vezanim za internet (Blizanac) mora da u svom horoskopu ima istaknut znak Blizanaca i planetu Merkur. Ilon Mask je rođen sa Ascendentom u znaku Blizanaca (automobili, internet, tehnologija) i sa njegovom vladarom Merkurom u 1. polju – (polje ličnosti) pa je položaj ovog polja sasvim opravdavajući. Takođe, Ilon Mask često objavljuje nešto po društvenim mrežama a to uglavnom radi osoba koje je u podznaku Blizanac (priča, razgovor, mišljenje) ili osoba koja ima Merkura u 1. polju a Ilon Mask ispunjava oba uslova. Što se tiče svemirskih letelica, tj. satelita koji su u zadnje vreme u centru pažnje celog sveta, treba istaći da su sateliti u astrologiji predstavljeni znakom Raka i planetom Mesec jer je i naš Mesec, prirodni Zemljin satelit. Svrha ovih satelita je komunikacija, tj. internet mreža, pa je logično to što je njegov Merkur (internet, veza) položen u znaku Raka (sateliti) i nalazi se samo jedan stepen od stepena egzaltacije Jupitera a to znači da Ilon Mask ima puno satelita i da se taj broj može znatno uvećevati u narednom periodu.
 3. Osim satelita, Ilon Mask ulaže u program istraživanja planete Mars. To se vidi u njegovom 10. polju (polje uspeha, karijere i najviših dostignuća) jer ono počinje u znaku Ovna čiji je prirodni vladar Mars. U karti ovog bogataša, Mars se nalazi u znaku Vodolije – znaku budućnosti koji predstavlja letelice, rakete, mlazne pogone, moždane implante ali i struju (njegovi automobili su na struju). Osim toga, Mars se nalazi u 8. polju (polje Škorpije – tuneli) pa je preuzeo i ovaj posao.
 4. U muškom horoskopu 4. polje predstavlja majku i to njegovo polje počinje u znaku Vage – znaku lepote, pa to govori da je majka lepotica, model. Oca u muškom horoskopu predstavlja 10. polje i ono u Maskovom slučaju počinje u znaku Ovna (majstor) dok je Mars, vladar 10. polja, u Vodoliji (struja) pa ukazuje da mu je otac električar. Znakom Vodolije su u astrologiji predstavljeni i avioni, pa je to razlog što mu je otac bio pilot. A šta ukazuje na da mu je otac mornar? Na to ukazuje 12. stepen (stepen Riba – more) njegovog 10. polja (otac).
 5. S obzirom da on sada živi u Americi, to znači da se nalazi u inostranstvu u odnosu na zemlju rođenja. Bliske zemlje inostranstva u astrologiji su predstavljene znakom Strelca i Jupiterom a daleke, prekooekanske zemlje su opisane znakom Riba, Neptunom i naravno, 12. poljem, prirodnim poljem znaka Riba. 4. Natalno polje opisuje mesto života i tu vidimo da ovo polje počinje na 12. Stepenu Vage (stepen Riba – daleko inostranstvo) a vladar ovog polja – Venera je položena u 12. polje – polje Riba, što je još jedan pokazatelj.
 6. Naše 5. polje opisuje najstarije dete. Ono mu počinje u znaku Škorpije – smrt a suvladar Mars, se takođe nalazi u 8. polju – polju Škorpije – smrt deteta.
 7. Kada se Jupiter planeta uvećavanja i širenja nađe u 5. polju, prirodnom polju dece, to uglavnom ukazuje da natus može da ima troje i više dece, a Mask ih ima, za sada, devetoro.
 8. O brakovima govori 7. polje a kada se ono nađe u znaku Strelca kojim vlada planeta širenja i veće brojnosti – Jupiter, onda to može da ukaže da natus može imati više brakova.
 9. polje u natalnoj karti opisuje prvu suprugu. Ovo polje mu počinje u znaku Strelca, dok je vladar tog polja Jupiter položen na 27. stepenu – stepenu Blizanaca – pisac.
 10. polje često opisuje i naš dom. Ovde vidimo da njegovo 4. polje počinje u znaku Vage a njegov vladar Venera se nalazi u Blizancima (nešto sitno, umanjeno) pa to ukazuje na ovakvu nekretninu ali i da Ilon Mask može biti vlasnik više nekretnina. I planeta Mesec opisuje naš dom a bogatašev se nalazi u znaku Device, znaku nečeg malog i skromnog, kakav je novi dom Ilona Maska.

Dakle, najvažniji podaci se u potpunosti uklapaju u ovu natalnu kartu…  Za nastavak teksta, pišite šta je to što vas interesuje a vezano je za život Ilona Maska. Odgovor ćete dobiti u nastavku.

Ukoliko vas zanimaju odgovori iz sopstvene natalne karte, možete zakazati tumačenje iste putem E-maila:astroregulus1@gmail.com ili na mob.(Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191

Vaš astrolog

Ana Raković

 

NASTAVIĆE SE…

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *