NOVI KURS ASTROLOGIJE OD 6.2.2025

Učenje na daljinu

Online studiranje vam daje slobodu da učite od kuće i da se u isto vreme sa drugom grupom studenata povežete na platformi.

Učionica na mreži je odličan način da steknete novo znanje iz astrologije i da se sprijateljite sa drugim učenicima iz celog sveta!

Online platforma i učenje na daljinu donosi više fleksibilnosti a imaćete i dostupnost predavača za dodatna pitanja i nejasnoće.

Tokom školovanja dobićete potreban materijal za učenje a nakon svakog predavanja dobićete i zadataka za rad van nastavnog termina. Trebaće vam da izdvojite, u proseku dva do tri sata nedeljno kako bi mogli da adekvatno i u predviđenom tempu pratite nastavu.  Nakon predavanja ćete dobiti snimak istog, te ćete moći da dodatno pregledate nastavno gradivo a to će vam pomoći i da konsolidujete svoje učenje i nadoknadite predavanje ako propustite čas.

Literatura

Nije vam potrebna nikakva literatura ali ćete na kraju predavanja dobiti knjige i spisak preporučene literature za dalje učenje i usavršavanje.

U toku predavanja dobićeteastrološki softver Solar Fire,predviđen za rad na Windows računarima, ali možete koristiti i druge dostupne softvere koje imate.

Na kursu učimo:

  • osnove astrologije – značenje znakova i planeta.

  • podelu natalne karte – 12 kuća i njihovo značenje

  • analizu natalne karte – planete i znaci po kućama

  • aspekte

  • tranzite – trenutni aspekti u odnosu na natalnu kartu

  • stepene, fiksne zvezde, posebne tačke u natalu

  • solarne i lunarne horoskope

  • uporedne horoskope

  • sinastriju

Tokom jednog predavanja studenti će jedni drugima tumačiti natalnu kartu i tako vežbati svoje znanje i veštine.

Do kraja nastave bićete osposobljeni da tumačite sebi i drugima natalnu kartu. Postoji mogućnost i dopune znanja i usavršavanja na višem kursu.

Izgled učionice na Zoom platformi

Pridruživanje onlajn času

Časovi će održavati svakog četvrtka od 6.februara u terminu od 18 do 20h po srednjoevropskom vremenu. S obzirom na satnicu ovaj termin može odgovarati osobama koje žive na američkom kontinentu. Tokom prvog časa prisustvovaćete uvednoj sesiji koja je predviđena za upoznavanje sa redom i principima kursa ali i sa drugim studentima.

Potrebno je da pristupite pozivnom linku koji ćete dobiti putem E-mail pošte minimum 15 minuta pre početka, da bi proverili funkcioniše li sve kako treba.

Napomena o časovima:

Časovi će se održavati po srednjoevropskom vremenu, pa u skladu sa tim studenti iz inostranstva i drugih vremenskih zona moraju izračunati svoje vreme.

Tehničke specifikacije

Astrološke studije koristi Zoom kao platformu za online nastavu. Možete se pridružiti koristeći desktop, laptop računar ili tablet. Moraćete da imate dobar pristup internetu, veb kameru i mikrofon. Prva četiri predavanja možete pratiti i putem mobilnog telefona ali će vam kasnije zbog preglednosti biti potrebna bolji pregled i rezulucija.

Kada se prvi put upišete, biće vam poslata poruka e-pošte koja potvrđuje vašu upis i koja će sadržati uputstva za povezivanje i navigaciju u učionici na mreži. Vaš mentor će vam poslati e-poštu sa linkovima za ulazak u predavanje.

Ko se može upisati ?

Bez obzira koliko imate godina, kog ste pola ili iz koje države se javljate i koje ste religije, možete pohađati ovu školu. Do sada su ove studije pohađele osobe od 18 do 70 godina. Godine nisu bitne ako nešto dovoljno jako želite.

To što nemate predznanje će vam biti prednost jer ćete mnogo bolje i lakše savladati gradivo.

Ipak, da bi neometano pratili časove, morate imati dar za astrologiju, pa svi zainteresovani treba da pošalju svoje podatke (datum, vreme i mesto rođenja) na proveru – PODATKE POŠALJITE OVDE.

Možete se dodatno informisati o ovome i pročitati tekst – Imate li dara za astrologiju?

Šta posle studija?

Mnogi sjajni astrolozi se ne bave astrologijom u smislu da imaju klijente ali njima astrologija služi da utiču na svoj život, donesu valjane odluke i napreduju u nekom drugom poslu.

Čak i da ne želite time se bavite, kroz astrologiju sebi možete olakšati svakodnevnicu. Na primer, ako ste doktor po zanimanju, možete da pretpostavite da pacijent koji vam je došao u ordinaciju ima rak, ukoliko dođe kod vas sa Mesecom u Raku ili  ako je Mesec u Lavu u trenutku kada vam dolazi pacijent sa teškim simptomima ,pretpostavite da kod njega probleme izaziva srce, itd…Ili da se bavite ugostiteljstvom ili organizacijom svečanosti, tačno bi znali kakvo veče kada da priredite i koga da pozovete u goste.

I u svim drugim životnim oblastima, astrologija može biti od pomoći. Na primer u trgovini, možete tačno da pretpostavite kada ćete imati lošiju prodaju a kada reklamacije..

Astrologija vam može pomoći u privatnom životu, da saznate značenje ljudi koje upoznajete i otkrijete njihovu nameru.

Neki od polaznika ovih studija se danas uspešno bave astrologijom.

Profesor astrologije,

Ana Raković

24 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *