Ovo je karta čoveka koji se nalazi na trećem mestu po bogatstvu u svetu. Čuven je kao investitor koji ima neprocenjiv dar da uloži novac u deonice koje su mu skoro svaki put donosile profit. Mediji su ga prozvali čarobnjakom i prorokom zbog poznavanja vrednosti deonica. Njegovo ime je Voren Bafet.

Trenutno ima oko 85 milijardi dolara ali posebna zanimljiva činjenica je da će 90 posto svog imetka dati u dobrotvorne svrhe a samo mali deo bogatstva naslediće njegova deca. Zbog toga je i jedan od najvećih filantropa na svetu.

Šta je to njegovoj karti toliko neobično i šta mu je donelo sreću pri kupovini deonica raznih firmi?

Rođen je u znake Device i sa podznakom u Strelcu. Bukvalni prevod njegovog znaka i podznaka može da glasi ovako „širenje (Strelac) posla (Devica)“.  Ali možemo da damo i podrobnije objašnjenje.

Obično gde se nađe naše Sunce ili znak Lava to nepogrešivo ukazuje i čemu je ta osoba najbolja a u slučaju Vorena Bafeta i Sunce i znak Lava se našao u 8. polju – polju investicija i zarade preko drugih ljudi.  Često je kod veoma bogatih ljudi izraženo 8. natalno polje kao polje nasledstva (koji oni ostavljaju iza sebe) pa ovakva postavka i njega beleži kao osobu koja je bezobrazno bogata.

A podznak Strelac (bogatstvo, srećne prilike) i egzaltirani (najjači) Jupiter u Raku doneo mu je neverovatnu sreću da pravi pravovremene poslovne odluke koje su mu svakim danom donosile sve više i više novca. Jupiter, planeta velikog novca je u konjunkciji sa Plutonom koji uvek uvećava nešto za 10,100 ili za 1.000 puta što je u kombinaciji ove dve planete ogromna suma novca koja mu je došla kroz razne investicije a često i kroz partnerske poslove i deonice (udeo, partnerstva) zbog izraženog 7. polja (polje Vage) ali i Vage (deonice, partnerstvo) u 10 polju (polje posla i karijere).

Kako se u njegovom horoskopu vidi da je filantrop i da želi da većinu svog bogatstva podeli u humanitarne svrhe?

Dakle, vladar Ascendenta je Jupiter u Raku u znaku koji predstavlja same ljude ali i njegovu duševnost i želju da pomogne. Ipak to nije dovoljno za takvu odluku jer ovakve postavke u svom horoskopu ima puno ljudi. No, ako pogledamo gde se nalazi dispozitor Jupitera, vidimo da je to Mesec koji se nalazi u znaku Strelca (nešto puno, puno novca) na vrhu 12 polja (polje Riba – pomoć, humanitarna akcija) što jer prvi pokazatelj da on stvarno ima nameru da većinu svog novca pokloni.

A sad da se vratimo na polje nasledstva, tj. 8 polje. Ono u našem horoskopu pokazuje i šta mi ostavljamo iza sebe. Ovde vidimo da 8 polje Vorena Bafeta počinje u znaka Lava. Njegov vladar – Sunce se nalazi u 8 polju ali je u konjunkciji sa Neptunom (planetom dobričinstva) što govori da će on većinu svog novca pokloniti.

Treba istaći činjenicu da ovaj čovek iako milijarder i dalje živi u svojoj kući koju je platio oko 30.000 dolara, kao i da i dalje vozi svoj stari kadilak. Šta govori o njegovoj skromnosti? Tu je već uticaj znaka Device (skromnost) koji može da deluje na ovaj način a u loše postavljenim kartama donosi i ogromnu škrtost ali i Jarac (odricanje) u svom sedištu je odradio svoju ulogu.

Da li bi i vi postupili isto na mestu ovog čoveka? Da li bi više uživali u životu a manje štedeli? Ili da li mislite da puno novca donosi i puno sreće?

Imate li vi potencijal da zaradite velike sume novca? Ako je tako, šta je to u šta bi trebalo da ulažete i investirate svoj novac?

Odgovore na ove i druga pitanja možete dobiti u razgovoru sa svojim astrologom. Ukoliko se odlučite da to budem ja, možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili putem Skype: ana.rakovic1

Dobro došli!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *