Trenutno živimo u dobu Vodolije koje je u poslednjih godina dosta promenila naš način života i pogled na svet. Na primer, svi primećujte koliko su danas učestali razvodi i vanbračne zajednice u odnosu na pre dvadesetak godina. To se sve događaja pod uticajem ovog znaka jer Vodolija je znak razvoda, raskida i vanbračnih zajednica. U isto vreme širom sveta počelo je da se sve jasnije i slobodnija izražava seksualna orijentacije, a gej parade su postale uobičajena u svim modernim zemljama sveta. Ako primećujete, o tome se nije toliko pričalo pre izvesnog vremena, ali zadnjih 20,30 godina je sve zastupljenije. To je zato što se pod uticajem znaka Vodolije dešavaju promene i na tom nivou. Samim tim, homoseksualizam je takođe predstavljen ovim znakom.

No to ne znači nužno da je svaka Vodolija pripadnik gej populacije, daleko bilo, ali ih ima dosta rođenih u ovom znaku, potom, da je neko orijentisan prema istom polu pokazuje i podznak koji može biti u znaku Vodolije ili čiji se vladar nalazi u ovom znaku. Treći pokazatelj je planeta Uran u 1 polju, više planeta u znaku Vodolije ili na stepenu Vodolije, kao i izraženo 11. polje (prirodno polje znaka Vodolije).

Evo par primera kako to funkcioniše:

Prvi primer je upravo karta osobe koja je rođena u znaku Vodolije. Njen podznak (Ascendent) joj je u znaku Lava čiji je vladar, Sunce, ponovo položen u znak Vodolije (homoseksualizam). Ali naravno, to nije dovoljan dokaz.

Ako pogledamo vrh njenog 5 polja koje opisuje emotivne partnere vidimo da ono počinje na 23 stepenu (stepen Vodolije) što je dodatno aktiviralo njene tajne sklonosti. Namerno naglašavam reč tajne jer njeno 8.polje (polje seksualnosti) u znaku Riba (nešto skriveno, tajnovito) a Neptun kao njegov vladar se nalazi na 12. stepenu – stepenu Riba (tajne seksulne sklonosti). U životu svakog od nas Pluton je prirodan vladar Škorpije koji ukazuje na seksualnost osobe, a kada se ova planeta nađe u 12 polju (nešto skriveno, drugačije) onda možemo da povežemo da ovde nije nešto kako bi trebalo da bude.

Sledeći primer je karta osobe koja je stekla svetsku slavu a koja javno govori o svojoj seksualnoj orijentaciji. U pitanju je engleski pevač Elton Džon. Hajde da zavirimo u njegov natal.

U horoskopu je Ovan – Strelac. Reklo bi se – ništa neobično ali kada se malo bolje analizra njegov natal sve postaje jasno. Elem, kao i uvek, tumačenje se uvek kreće od samo Ascendenta. I vidimo da je njegov Ascendent u znaku Strelca a Jupiter njegov vladar je položen u znak Škorpije (znak seskualnosti) u 11 polju (polje Vodolije – mogući homoseksualizam). Potom, dispozitor njegovog Jupitera je Pluton (planeta seksualnosti) položen na 11 stepenu Vodolije (gej) u 8. polju – što bukvalno daje promenu interesovanja od suprotnog pola ka istom. I na kraju da pogledamo i njegovo 5 polje koje uvek ukazuje na emotivne – ljubavne partnere. Vidimo da njegovo 5 polje počinje u Biku ali i da je njegov vladar Venera u znaku Vodolije na 23 stepenu – stepenu Vodolije.

I treći primer je karta poznate glumice Džodi Foster koja ne krije svoju seksualnu orijentaciju.

Rođena je u znaku Škorpije i sa podznakom u Strelcu. Vladar Ascendenta joj je položen u znak Riba (znak tajnosti) pa je ona sigurno u mladosti (Jupiter u 3 polju) krila da je privlači nešto drugačije. Dispozitor Jupitera – Neptun se nalazi u 11 polju (polje Vodolije – homoseksualizam) kao i još 3 planete. Ovako izraženo 11 polje je dovoljan pokazatelj da Džodi može imati drugačija interesovanja i sklonost ka istom polu.

Primera je bezbroj i možda će u nekim narednim danima biti još tekstova na ovu temu. U doba Vodolije postaje normalno i ono što nije ali tek smo na početku ovog ciklusa tako da treba prihvatiti različitost drugih ljudi jer znak Vodolije je i znak slobode da se izraze svoja prava i mišljenja, i bilo bi suprotno svim zakonima da postoje drugačiji aršini za različita pitanja.

„Živi i pusti druge da žive“ je možda najbolja rečenica koju može izjaviti jedna Vodolija i s kojom se može završiti ovaj tekst.

Zainteresovani za tumačenje natalne karte mi se mogu obratiti putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com,  mob (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili putem Skype na: ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *