Zato što svako u svom natalnom horoskopu ima planetu Neptun (laž) u svom hosokopu, ali i zato što vam se negde u natalnoj karti nalazi znak Riba (laž).
Zbog toga, ne postoji osoba na ovom svetu koja nije slagala!!!

U zavisnosti od postavke ove planete i znaka Riba, neko može da laže koliko novca troši i koliko zarađuje, neko može da vam po ceo dan priča priče koje su potpuna izmišljotina (laž), neki lažu roditelje (zbog mira u kući), neki lažu svoje partnere, a neki drugi slažu zbog posla, treći da bi zaštitili slabu osobu i da je ne bi uznermirili. Kakav god povod bio, laž je laž.

 

Kada smo već ovde, kakva laž, zavera ili prevara treba da bude da bi vam „prošla“ ? Da bi vam neko poverovao u tek izgovorenu laž, ta laž mora da bude originalna! Isto je i kad su u pitanju zavere ili prevare – Da bi nekoga uspešno prevarili, potrebno je da taj sistem prevare niko pre vas nije koristio. Isto je i sa zaverama. O njima svakodnevno čitate na internetu, a suština je da najveće zavere zapravo izgledaju kao lude, neostvarive i nemoguće.Sve ovo se dešava zbog egzaltacije Neptuna (laž, zavera) u znaku Vodolije (originalno, nesvakidašnje).

 

 

 

 

 

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *