Imamo pravo da se ponosimo sa najboljim teniserom sveta, našim Novakom Đokovićem. I nedovoljno je reči  kojima bi ga pohvalili i opisali njegovu superionost na teniskom tronu. Do sada, oborio je skoro sve rekorde a i dalje nastavlja da ih pomera i da pravi nove izazove za generacije koje tek pristižu.

A da li ste se zapitali da li je njemu bilo lako da postigne sve te rezultate? I odakle mu takva srčanost i želja za pobedom?

Kada pogledamo njegovu natalnu kartu vidimo da je Novak Đoković rođen u znaku Blizanaca i podznaku u znaku Lava. Znak Lava uvek opisuje sportistu ali i osobu koja je željna uspeha po svaku cenu. Mnogi sportisti sveta (više od 50 posto svih sportista) ima neku planetu u znaku Lava jer ovaj znak voli da se takmiči i želi da ostvari pobedi. Zbot toga je i Noletov podznak u Lavu njegov glavni pokretač, glavni motivator i glavno pogonsko gorivo zbog kojeg je često najbolji. Ali to nije sve. Njegov Ascendent je blizu nekretnice Regulus koja ga još više motiše, a i Sunce, vladar Ascendenta se nalazi u 10 polju – polju uspeha što je dovoljan pokazatelj zašto je on svoje ime upisao zlatnim slovima na listu najboljih svetskih tenisera sveta ikada.

To Sunce u Bliznacima govori i o njegovom veselom duhu  i šalama (Blizanac) koje su postale njegov zaštitni znak a da ne pričamo o imitacijama drugih sporista (Sunce u Blizancima – imitacije) zbog kojih je skrenuo pažnju na sebe. Znak Blizanaca govori i da je on još kao dete (Blizanci) rekao da će jednog dana postati  prvi reket sveta (Sunce – najbolji). Kada smo kod znaka Blizanaca (govor, jezici) treba istaći da je Novak Đoković poliglota (Blizanci) i da govori nekoliko svetskih jezika.

Ako se zna da znak Lava predstavlja sport generalno, kako se u ovoj karti vidi da je Novak Djoković teniser?

Ukoliko pogledamo njegovo 10 polje (polje karijere) vidimo da ono počinje u znaku Bika, a Venera, vladar tog polja je položena u 9 polje (polje Strelca – tenis). Novak Đoković u ovom polju ima i njegovog prirodnog vladara Jupitera u Ovnu. Jupiter u svojoj kući se ponaša kao svoj na svome i pojačava dejstvo ovog znaka što mu je donelo prednost u ovom sportu. Zanimljivo, a par puta sam komentarisala, da je Novakovo 10 polje (uspeh, pobeda) u znaku Bika (trava) zbog čega on često svoje velike pobede proslavlja tako što pojede malo trava sa terena. Ovo govori i da on najpre pobeđuje na travnatoj podlozi (Bik).

Sam Noletov podznak u Lavu je doprineo i da se on bavi restoraterstvom (Lav – restorani) , zbog čega je otvorio restorane u Beograd i Monte Karlu, a najavljeno je i otvaranje jednog restorana za beskućnike. S obzirom da Noletovo 2. polje ( ishrana) počinje u znaku Device (zdrava, vegenska ishrana) logično je i da je to ono što nudi njegov restoran u Monte Karlu, koju inače i on lično konzumira.

Poznato je i da Novak Đoković ima neke slabe momente u igri. Zašto mu se to dešava?

On u svojoj natalnoj karti ima jako slabog Marsa položenog u znaku Raka, koji nema tu neku veliku snagu da istraje, ali srećom te je Nole dovoljno motivisan da ga prevaziđe. Takođe, treba obratiti pažnju i na njegovu psihu koja ga može preopteretiti jer mu se Mesec, vladar 12 polja nalazi u znaku Riba (psiha) ali i tu će vremenom postajati sve jači jer se Mesec nalazi na samom prelasku u drugi znak.

I za kraj, evo i par pitanja za ljubitelje astrologije. Kako se u natalnoj karti Novaka Đokovića vidi da su i njega braća bili teniseri?

Novak Đoković, čovek koji na svakom koraku predstavlja svoju zemlju na najbolji mogućni način, čovek za čije ime je čuo ceo svet, današnjim primerom zaokružuje astro priču o uticaju znaka Lava na Ascendentu pojedinca. Ovaj znak mu je doneo mnoge titule i osvojene grend slemove ali i lavlje srce koje želi da postigne još više. I teško da će odustati dok se ne bude upisao u sve moguće rekorde ovog sporta.

Ako smatrate da imate talenta za ovaj sport ili planirate da vaše dete upišete u školu tenisa, proverite kod vašeg astroga da li imate potencijala za ovaj sport ili vam ipak više odgovara neki drugi u kojem bi bili uspešniji. Ne dozvolite da vas bira sport nego ga vi izaberite u skladu sa svojim afinitetima.

Konsultacije možete zakazati putem telefona bez obzira u kojoj ste trenuto zemlji i na kom kontinentu (Viber/WhatsApp): +381649031191, Skype: ana.rakovic1, mail:astroregulus1@gmail.com

5 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *